Hodnocení firmy Solární systémy Kocián

*
*
*
*
*
82 hodnocení
vasicek.milan77
15.3.2024
*
*
*
*
*

Velice profesionální a příjemné vystupování, rychlost a kvalita odvedené práce. Jsme velice spokojeni a můžeme vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Stieber
12.2.2024
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Po katastrofální zkušenosti s firmou Schlieger, jsme se obrátili na pana Kociána. Rychlá domluva, rychlá a dobře odvedená práce. Hlavně druhý den po instalaci (únor) už systém dodával teplou vodu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
kusys
11.9.2023
*
*
*
*
*

Firmu Kocián jsem našel na webu poté, co mi jiná "velká firma" víc než rok slibovala montáž solárů. Pan Kocián mi vysvětlil postup a způsob práce, nejvíce na mne po předchozí zkušenosti zapůsobilo, že soláry namontují, uvedou do provozu a poté zašlou fakturu. Jak řekli, tak i udělali, chlapi přijeli, koukli na střechu a do sklepa a už to jelo. Připravili a připojili nádobu na ohřev vody, další týden přijeli a domontovali a spustili celý systém. Ještě ten večer jsem se sprchoval ve "slunečné" vodě. Rychlost, kvalita a čistota práce je způsob práce firmy Kocián. Ke všemu mě vedli krok za krokem na vyplnění žádosti o dotaci (veškeré podklady mi dodali sami a automaticky) a já celé léto využívám teplou vodu. Když nesvítí sluníčko a já druhý den vypotřebuju zásobník, spustím elektrickou patronu a teplá voda je za hodinku. Vřele doporučuji skvělou firmu Kocián jako kvalitní a rychlou firmu se sympatickými odborníky. Ještě jednou děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
jiri.marsicek
20.3.2023
*
*
*
*
*

Firmu Solární systémy Kocián jsem našel na internetu jako několik dalších forem. Její nabídka a pomoc při řešení dotace mne oslovila a proto jsme se vcelku rychle dohodli na realizaci. Realizace proběhla na jedničku a provoz zhruba po roce je bez problémů. V mém případě se jedná o dva panely fotermického solárního systému k ohřevu TUV. Co neohřeje sluníčko, tak dohřeje plynový kotel. Vzhledem k tomu, že po instalaci nastala válka na Ukrajině a ceny energií značně stouply, tak se investice do fototermického solárního systému vyplatila hned dvakrát. S pozdravem všeho dobrého a klidu Jiří Maršíček Votice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
vlasy.pv
20.3.2023
*
*
*
*
*

Solární systém funguje perfektně. Pokud svítí slunce alespoň 3 hodiny denně, ohřeje mi to vodu, která stačí pro celou rodinu. Pokud svítí celý den, voda je velice teplá a vystačí i druhý den, pokud slunce nesvítí. Montáž systému byla udělána měsíc po prvním kontaktu s p. Kociánem. Zařídil i dotaci, která byla vyplacen 3 měsíce od podání žádosti. Solár mi šetří 1/3 spotřeby el. energie. V dnešní době to je nejlepší investice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
shornik
14.3.2023
*
*
*
*
*

Dal jsem 5 hvězd za celkoví přístup firmy Solárni systémy Kocián. -rychlé jednání -rychlé dodání a montáž -vyřízení dotace Můžu jenom doporučit Horník Duchcov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
slajsova.a
13.3.2023
*
*
*
*
*

Velmi vstřícné jednání, rychlé provedení práce, která byla velmi kvalitně odvedena. Servis jsme zatím nepotřebovali, při nepatrném problému velmi rádi poradili třeba po telefonu nebo se smluvila schůzka, když firma pracovala v okolí našeho bydliště. Dotaci firma vyjednala sama a to k naší spokojenosti. Tuto firmu bychom 100% doporučili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
josef.hyza
9.3.2023
*
*
*
*
*

Vstřícné jednání, slušní řemeslníci, výsledné dílo funguje .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
dulik.jiri
8.3.2023
*
*
*
*
*

Firmu musím hodnotit opravdu velmi kladně od prvního telefonátu až po samotnou realizaci je firma 100%. Navrhnou optimální řešení pro váš dům, poradí s vyřízením datace pokud si o ni žádáte sám, pokud chcete vyřídí ji za vás, montáž systému proběhla rychle a profesionálně, po montáži vše vysvětlí. Se samotný systém jsem spokojený, rozhodně nelituji vynaložených financí. Vodu to ohřeje pěkně i v zimně stačí aby trochu zasvítilo slunce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
koda69
7.3.2023
*
*
*
*
*

I v době zvýšeného zájmu o tyto zdroje jsem byl mile překvapen z rychlého uskutečnění své zakázky. Instalace a vyřízení dotace - vše O.K. Vše funguje perfektně (max. spokojenost). Jediné mínus je, že jsem si to nedal už dřív.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Libuši 669
  • Bechyně
  • 391 65
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0016:00
  • Út 9:0016:00
  • St 9:0016:00
  • Čt 9:0016:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo