TENIS HOTEL VITALITY, a.s. - wellness pobyty Vendryně

Tenis - Golf - Wellness - Ice Hockey

Hotel Vitality **** se nachází ve Vendryni v podhůří Těšínských Beskyd v těsné blízkosti turistických tras a Chráněné krajinné oblasti Beskydy. Hotel poskytuje špičkové zázemí pro aktivní trávení volného času a relaxaci jak firmám, tak i rodinám s dětmi.

  • Vendryně 1217
  • Vendryně
  • 739 94
  • Součástí sportovního komplexu Vitality
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Ubytování v Beskydech

Pětipodlažní hotel Vitality nabízí komfortní ubytování až v 70 pokojích s kapacitou 136 lůžek s možností přistýlek. Nadstandardně prostorné pokoje v sobě odrážejí luxus, a zároveň také pohodlí, které ocení i ten nejnáročnější host. Maximální kapacita ubytování je 170 osob.

Klimatizované, nekuřácké a bezbariérové prostory, anti – alergické matrace, minibar, trezor, TV satelit, telefon, varný set s konvicí, WiFi připojení k internetu v celém areálu zdarma.

26 dvoulůžkových pokojů Standard – oddělitelné postele, koupelna se sprchovým koutem.

35 dvoulůžkových pokojů Superior – oddělitelné postele, každý pokoj s možností přistýlky, koupelna se sprchovým koutem i vanou, 16 pokojů na JV straně navíc s prostorným balkónem s možností příjemného posezení a výhledem na vrcholky Těšínských Beskyd.

3 luxusní apartmá – manželská postel, možnost dvou přistýlek, 2 prostorné balkóny s posezením.

4 bezbariérové pokoje – jednolůžkové s případnou přistýlkou, možnost propojení do vedlejšího pokoje.

2 garsoniéry – dvoulůžkový pokoj, manželská postel, kuchyňka, ideální pro delší pobyty.

 

Gastronomie

Nabídka pokrmů je připravena dle Vašich požadavků a chutí pod vedením šéfkuchaře Michala Kuczery.

RESTAURACE MODERNA

Speciality mezinárodní a moderní domácí kuchyně, kvalitní speciálně upravené suroviny, gastronomické akce a grilování, kapacita 80 osob, přízemí, denní světlo, venkovní terasa.

CAFÉ MARYŠA

Dezerty & zmrzliny & dorty vlastní výroby inspirované originálními recepturami, přízemí, denní světlo, kapacita 25 osob, venkovní terasa.

Wellness & SPA centrum

Hotel Vitality připravil pro své klienty dokonalý zážitek v podobě unikátního wellness & spa centra, svým designem a vybavením ojedinělého nejen v ČR.

AQUA ZONE

Víceúčelový bazén s atrakcemi (16,5 x 8m) s příjemnou teplotou 30 °C, kruhový whirlpool v bazénu, masážní samostatný whirlpool, aqua bar.

SPA

Inhalační solná lázeň, aroma parní lázeň, laconium, tepidarium, bylinková lázeň, klasická finská sauna, zážitkové a masážní sprchy, Kneippovy lázně, odpočívárna, střešní whirlpool – v létě i v zimě s otevřeným výhledem na oblohu a vrcholky Beskyd.

PRIVÁTNÍ WELLNESS

Masážní sprcha, masážní vana, parní lázeň, masážní stůl, odpočívárna, TV.

Masáže (i pro děti a těhotné ženy), rituály PURE FIJI, ozdravné kůry.

Sport

Pro zajištění dokonalého komfortu hotelovým hostům je hotel Vitality propojen se sportovním areálem Vitality nadzemním průchodem, což klientům umožňuje dostat se do areálu „suchou nohou“.

Tenis (7 venkovních a 5 halových kurtů), badminton, stolní tenis, plážový volejbal, bowling, minigolf, skákací boty, segway, multifunkční hřiště, venkovní dětské hřiště.

Ropice Golf Resort (10 km od hotelu), jezdecký areál v Bystřici s celoročním provozem (4 km od hotelu), Motokáry Steel Ring (6 km od hotelu).

Firemní eventy

Hotel Vitality disponuje množstvím rozmanitých prostor a nejmodernější konferenční technikou – vestavěnými LCD panely s LED technologií, dokonalé osvětlení a ozvučení je ovládané dotykovým displayem a dodá Vaší akci neopakovatelný rozměr.

TANEČNÍ SÁL

198 m2, kapacita 200 osob, přízemí, vlastní bar, denní světlo, vchod na prostornou terasu a zahradu, projektor se zabudovaným projekčním plátnem, osvětlení a ozvučení ovládané dotykovým displayem.

KONFERENČNÍ SÁL

130 m2, kapacita 150 osob, přízemí, LCD LED panel, osvětlení a ozvučení ovládané dotykovým displayem.

SALÓNEK

52 m2, kapacita 30 osob, přízemí, LCD LED panel, osvětlení a ozvučení ovládané dotykovým displayem.

ŠKOLÍCÍ MÍSTNOST I., II., III., IV.

20 m2, kapacita 15 osob, I. patro, denní světlo.

ZASEDACÍ MÍSNOST

56 m2 , kapacita 16 osob, II. patro, denní světlo, LED TV.

VINÁRNA

75 m2, kapacita 50 osob, suterén, vlastní bar, výjimečný design, LED TV.

VENKOVNÍ KRYTÉ TERASY SE ZAHRADOU

900 m2 , kapacita 500 osob.

TECHNICKÉ VYBAVENÍ

Pódium, molo, dataprojektor, projekční plátno, mikrofon i bezdrátový mikrofon, notebook, flipcharty, laserové ukazovátko a další.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo