JLP creative s.r.o. - Statická kancelář Brno

Komplexní služby v oblasti statiky stavebních konstrukcí

Naše statická kancelář nabízí komplexní služby v oblasti statiky stavebních konstrukcí všeho druhu a rozsahu ve všech úrovních složitosti. Řešíme pozemní stavby i mosty a inženýrské konstrukce. Součástí naší nabídky služeb je i zpracování výkresové dokumentace řešených konstrukcí.

  • Křižíkova 2697/70
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Komplexní služby kreativní statické kanceláře

Zaměřujeme se na komplexní statický návrh betonových, předpjatých a ocelových konstrukcí. Obraťte se na statika v Brně. Tvoříme výkresovou dokumentaci pro betonové a ocelové konstrukce (2D i 3D). Naší předností je schopnost řešit nejnáročnější problémy, které se týkají dimenzování předpjatých a železobetonových konstrukcí u všech druhů staveb. Pro statické výpočty využíváme mimo vlastních naprogramovaných výpočtů software Dlubal RFEM, Midas Civil Advanced a produkty Idea Statica a FINE. Výkresy zhotovujeme v Tekla Structures, ZWCAD, Solidworks, Cadkon RCD a  Rhinoceros.

Zakládáme si na tom najít pro klienta co nejefektivnější a nejvhodnější řešení. Preciznost, odbornost, rychlé zpracování zakázek a příznivá cena je u nás samozřejmostí. Můžete s námi hovořit v českém, ale i v anglickém jazyce. Dokumentaci a statické výpočty vyhotovíme v českém, německém a anglickém jazyce.

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Dle domluvy!

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo