Hodnocení firmy AC TIR s.r.o.

*
*
*
*
*
20 hodnocení
lubkatrans
31.7.2018
*
*
*
*
*

Chtěl jsem tahač VOLVO 500 a návěs muldu, dostal jsem auto velice hezké i když mělo najeto milion, návěs nebyl nic moc, po týdnu jsem tahač musel vrátit na žádost AC TIR, dostal jsem vrak který jsem vrátil já, pak mi dali Mercedes s tím že do týdne dostanu Volvo z týdne byli tři měsíce než odešla spojka, pak jsem dostal DAF, když jsem odstranil závady tak jsem ho zase musel vrátit, dostal jsem další cca po měsíci mi bylo auto i s návěsem zabaveno policií SRN pro technický stav, od té doby se mnou nekomunikují, nechtějí vrátit kauci. Momentálně to řeší právníci. Vyhnout obloukem. Lubkatrans s.r.o.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
emil.novak81
11.3.2018
*
*
*
*
*

Velmi kvalitní autobazar s nákladními vozy. Pomohli mi když jsem na rychlo potřeboval vypujčit návěs, příjemné jednání, pujčení bylo bez prutahů,cena vyborná

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jakubvomacka
21.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý bazar nákladních vozů, svoje starší auto jsem tu prodal a koupil si nové. Výkup i prodej proběhl rychle a bez problémů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
petr.blaha12
19.8.2017
*
*
*
*
*

Poměrně dlouho jsem hledal dodávku dle mých požadavků, našel jsem ji až v AC tir, personál byl velmi ochotný, vůz mi komplětně předvedli. Iveco jsem si zakoupil a šlape jako hodinky. Můžu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
js85
27.6.2017
*
*
*
*
*

Na AC TIR jsem dostal tip a jsem za něj rád, koupil jsem si zde tahač, jsem s ním moc spokojený, i lidé v bazaru byli moc ochotní a příjemní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
radekurbanek
4.5.2017
*
*
*
*
*

Přes tento autobazar jsem prodal tahač. Chvíli to trvalo,ale podařilo se a za vyšší cenu, než jsem počítal, takže jsem se službami velmi spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri.tomsovsky
18.12.2016
*
*
*
*
*

Kolega z práce mi doporučil tenhle web protože si koupil do firmy nákladní auto do 7,5 t právě z této firmy.Byl jsem se tam podívat a mají dobrý výběr. Sháněl jsem Iveco na stavební materiál a ukázali mi pár které nabízejí i na webu. Prodejce mněl přehled, zeptal jsem se ho na technický stav a nějaké info o ponúkaných vozú. Promluvili jsme si a jsem spokojen s přístupem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri8bohdal
28.10.2016
*
*
*
*
*

hledal jsem nákladní auto skříňového typu a narazil jsem na firmu ac tir, mají docela dobrý výběr na webu, a v pohodě ceny. psal jsem jim mail jelikož jsem chtěl vědět víc o nabízeném autě Mercedes-Benz ATEGO 1328 ČELO, odpověděli rychle a k věci. Za mě dobrá zkušenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vojtechkvapil
12.10.2016
*
*
*
*
*

Jsem velice spokojen s přístupem. Přijatelné ceny, dobrý přístup prodejce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
honzatamek
27.9.2016
*
*
*
*
*

Doporučuji se jít do tohoto autobazaru podívat osobně. Je to mnohem lepší vidět ty nákladní auta z blízká jak si prohlížet fotky na netu. Osobně jsem tam byl a personál mi řekl více, než měli napsáno na svém webu. Za mě dobrá zkušenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 776 896 896
fax:
+420 281 910 036
e-mail:
info@actir.cz
web:
www.actir.cz/
  • Chlumecká 2588/2
  • Praha
  • 198 00
  • hned vedle Elektroworldu na Černém Mostě
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • So 9:0014:00
  • Máme právě otevřeno

  • Ne dle dohody!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo