Hodnocení firmy AC TIR s.r.o.

*
*
*
*
*
20 hodnocení
miloskratoch
12.9.2016
*
*
*
*
*

potřeboval jsem auto s hydraulickou rukou. Na google jsem našel stránku actiru. Rezervoval jsem si Iveco ML 120 SKLÁPĚČ a na pronájem auta mi stačil živnostenský list,řidičák, občanka a jelikož jsem OSVČ neměl jsem problém.S autem jsem spokojený půjčil jsem si ho na měsíc, více se to vyplatí!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peterhrubec
25.8.2016
*
*
*
*
*

Sháněl jsem nákladní auto značky IVECO do 7,5 t za rozumnou cenu. Ac tir mě překvapil.Byl jsem se podívat na dodávky které nabízejí.Byl tam docela dobrý výběr. Personál byl pohode, pokud se rozhodnu dávku koupit půjdu tam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Spokojenost
11.8.2016
*
*
*
*
*

Hledal jsem na internetu tahač IVEKO Stralis. Actir.cz mi nabídl to co jsem hledal.Byl jsem osobně na prodejně a tahač jsem si prohlédl, poradili mi na co bych si měldávat pozor. Ačkoli jsem tam nenakoupil odešel jsem spokojený :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peter.popovic20
28.7.2016
*
*
*
*
*

Kladné hodnocení :) Cesta na pobočku byla rychlá , našel jsem to ihned když jsem šel na Černák . Velký výběr , a dobře mi poradili . Vřele doporučuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
filip F.
13.7.2016
*
*
*
*
*

Dobrej vyber servis poradenstvi. Vyznaji se a venuji se !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
VTI
15.6.2016
*
*
*
*
*

Uz nikdy vice. Pujcili jsme si na tyden 12t a pri prebirani jsem cmuchal, ze nebude neco v poradku. Dal jsem maximum veci do protokolu, ale jen co jsme vyjeli, rozsvitily se vsemozny kontrolky. Vratili jsme se nazpatek a chlapek co nam to predaval tvrdil, ze je to normalni, vsechno jak ma byt, abychom si toho nevsimali. Nechali jsme to zapsat do predavaciho protokolu - uz jen pro to, ze kdyz jsem jako jednatel dojel podepsat smlouvu, tak mi dali k podpisu blankosmenku. Vzhledem k tomu, ze jsme se tyden dopredu ptali co vse bude potreba krome kauce a o smence nebyla ani zminka, tak me to dost prekvapilo. Nicmene jsme meli nejaky plan a nemohli jsme si dovolit zdrzeni, tak jsem podepsal a doufal, ze se nic nestane. Auto byl totalni srot! Des a hruza. Vybrkovany, vylamany a zniceny veci. Auto jsme po tydnu vratili a s neuveritelnou radosti, ze se toho konecne zbavim me potesily dve veci: 1) v protokolu bylo ze se auto vraci ve stejnem stavu jako pri pujceni a za 2) vratili mi original blankosmenky. Co je ale vrchol drzosti... Rekli ze nam nevrati kauci. Ze si ji ponechaji pro pripad, ze by prisla treba pokuta, kterou jsme zpusobili apod. Na namitku, ze o tom neni ve smlouve ani rec se mi vysmali. Alespon jsem docilil, ze mi jednatel do smlouvy dopsal a podepsal, ze kauci do 10 dnu vrati na ucet. Mesic po vyprseni 10 denni lhuty mam pouze 3 prisliby ze uz to davno poslali a nepomohla ani osobni navsteva. Tak snad jim tech 20 tisic za kauci stoji za to, ze budou behat po policajtech... Ve smlouve byla rozhodci dolozka, takze to musi vyresit Trestni oznameni... No comment. Penize uz asi nikdy neuvidim, tak aspon at si uzijou s policajtama. NEVER MORE!!!!!! A VELKYM OBLOUKEM KOLEM NICH!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michal.stransky.84
7.3.2016
*
*
*
*
*

Velký výběr z aut a ve slušném stavu. Některá jsem si při vybírání prohlížel důkladně a nenašel jsem žádnou závadu. Nakonec jsem našel přesně co jsem potřeboval a i návěs, který jsem sháněl. Vše za rozumné peníze a personál byl také v pohodě. Takže spokojenost a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
danielvitek121
9.12.2015
*
*
*
*
*

Vícekrát bych si tu nepůjčil,ani rezervu. Při přebírání auta vše v pořádku podle jejich slov, já pouze řidič co s tím nemá žádnou zkušenost. Při dovezeni domu zjištěno následující!!!!!! Dle slov blbce Bucka (nebudu říkat pana ten si to nezaslouží) byl vyměněn olej, vše zkontrolovano a nachystano. Pravda byla ta, že 15 minut předtím než jsme pro auto dojeli volal že si ho převzít nemůžeme, protože zjistil že nemá STK ( myslím že to je první věc co kontroluji než půjčím auto) pravda byla ta že auto bylo odhlášene z provozu STK mělo do března 2016!!!!! Dal nám to na provozních číslech, v pátek po dvou dnech jsme si tedy mohli vyzvednout značky co na to patří, jenže vyjet jsme nemohli jelikož auto nebylo pojištěne, pojištěne bylo až v pondělí večer tudíž jsme se na auto které stalo 1800 denně mohli akorát koukat, při tomto koukání, zjištěno, olej v motoru minimální hodnota, termostat chyběl, zadní světlo komplet nesvítilo, pozicky taky ne, dveře u řidiče nesly otevírat vevnitř nesvítilo nic kromě spousta chyb na displeji, elektroinstalace vevnitř ( zapalovače, osvětlení, rádio a další veškeré dráty jen smotane do sebe bez izolace, rádio zapojené na 24V, nešlo ebs, bylo něco s výfukových systémem a spousta dalších věcí, výsledek byl ten že jsem za auto zaplatil při přebírání 94 tisíc ( kauce 40 a nájem na měsíc 54 tisíc) a doma do něj dal dalších 16 za opravu. Při vrácení to házel jeden na druhého, že ten už tam nepracuje a ten o tom nic neví atd. Když jsem viděl v jakém stavu chtěli pronajmout návěs bylo mi zle světla opět nefunkční, a dle jejich slov mají nachystany návěs k předání tím stylem že zde chybí brzdové třmeny a jsou idsroubovane tlumiče. Zkušenosti s touto formou děs a hrůza víckrát NIKDY :-o

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jaromír Kotelský
14.4.2015
*
*
*
*
*

Příjemný personál a velký výběr vozů přímo na místě firmy. Vše bez problémů, tahač slouží bez chybičky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nocniridic
12.11.2014
*
*
*
*
*

Velmi ochotný perzonál, dobrý výběr vozidel, vyřizování veškeré dokumentace na jedničku, můžu vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 776 896 896
fax:
+420 281 910 036
e-mail:
info@actir.cz
web:
www.actir.cz/
  • Chlumecká 2588/2
  • Praha
  • 198 00
  • hned vedle Elektroworldu na Černém Mostě
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • So 9:0014:00
  • Máme právě otevřeno

  • Ne dle dohody!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo