Hodnocení firmy Penzion Velké Dářko

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Hana
28.6.2018
*
*
*
*
*

V penzionu jsme byli spokojeni .Dostali jsme pěkný, pokoj, všady bylo čisto, jídlo bylo dobré a personál velmi ochotný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jitkaskopova
20.3.2017
*
*
*
*
*

Se vším jsme byli spokojeni. Příjemná paní recepční, čisté pokoje i chutné jídlo.A výlety po okolí také neměly chybu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Turista
14.8.2016
*
*
*
*
*

Strávili jsme v penzionu 6 nocí s rodinou. Ubytování pěkné, čistotou nezářící, ale to ušlo. Hrozná je kuchyně...jde vidět, že se jedná o bývalou čínskou restauraci. To by nevadilo, ale když dostanete na úvod místo "Plzně" "větráka", tak Vás to kromě maximálně průměrného jídla s nadprůměrnou cenou odradí. To, že platíte ubytování i za 3 leté dítě je asi tím, že rodiny nebudou cílovou skupinou penzionu, to, že platíte za 3 dítě plnou palbu za jídlo je už lichva - hlavně s ohledem na "kvalitu". Naštěstí jsme si zaplatili jen snídaně, které však za cenu 80,-Kč za osobu nestála. Např. z kávy udělej si sám sem byl hodně překvapený. V penzionu bylo občas cítit cigaretový kouř. Jinak Velké Dářko a okolí Žďárska super! Určitě ale ne v tomhle penzionu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
turistka
24.2.2016
*
*
*
*
*

Strávili jsme víkend v penzionu, jídlo vynikající, útulné čisté pokoje, příjemná paní masérka, milá paní majitelka, bohužel personál dával najevo že jsme mohli zůstat doma a neobtěžovat je. Byli jen dva, číšník a kuchař, zřejmě ani neví co je to úsměv nebo milé lidské slovo. Asi proto jsme nedostali ani tu slíbenou lahvinku na uvítanou. Tak snad budou mít kluci lepší náladu když ji vypijí za nás a na další hosty budou aspoň trošku milejší než byli na nás. Jinak to byl opravdu moc pěkný pobyt.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.6.2015
*
*
*
*
*

Příjemný personál, dobrá kuchyně, čisté ubytování.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
15.6.2015
*
*
*
*
*

Vstřícný personál, pokoje čisté, jídlo v pořádku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
15.5.2015
*
*
*
*
*

Zelená hora ve Žďáru, Salon Expres Vagon v Polničce a areál Pilák u Pilské nádrže doporučuji nevynechat. Druhá dvě místa jsou velmi vhodná pro děti. Je zde mnoho zajímavých a krásných míst, které se nedají za 3 dny stihnout. Chceme se tam opět vrátit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.5.2015
*
*
*
*
*

pěkné ubytování , strava, masáž, pozorný porsonál. Určitě se tam ještě jednou podíváme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.5.2015
*
*
*
*
*

Tři dny v penzionu Velké Dářko jsme velmi užili. Jídlo dobré i lahvinka vína na přivítání, příjemná masáž a hlavně velmi příjemné chování personálu. A mnoho památek v okolí. Určitě se vrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 606 655 285
fax:
+420 566 659 107
e-mail:
penzion@velkedarko.cz
web:
www.velkedarko.cz/
  • Škrdlovice 116
  • 591 01 Škrdlovice
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo