Hodnocení firmy VETCENTRUM PŘÍBOR

*
*
*
*
*
7 hodnocení
7.1.2018
*
*
*
*
*

21.12.2017 musel být bohužel ukončen život naší milované jorkšírky Agátky. Chtěli bychom tímto moc poděkovat MVDr. Tereze Pyšové za velmi profesionální a hlavně laskavý přístup nejen k pejskovi , ale i k nám .Velké díky patří i MVDr Petře Bačákové a sestřičkám . Máme ještě jednoho pejska a určitě budeme nadále využívat služeb vaší veterinární ordinace . Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarusaceks
31.10.2017
*
*
*
*
*

Chtěl bych se podělit o dojmy z vetcentra Příbor, jsem strašný divočák a strašpytel, ve stresu vrčím už jen když vcházím do dveří, všechna očkování v životě byl pro mě horor, každého veterináře bych raději sežral, no a letos jsem onemocněl s okem. Pro moje páničky nastal nelehký úkol najít někoho, kdo se mě uzdraví. Na doporučení jsem šel tady do Příbora, no a narazili jsme na příjemné lidi, kteří se mne ujali i s mým divokým a vrčícím chováním. Můj dík patří paní doktorce Bačákové, která mě operovala, celému příjemnému kolektivu, který se o mě staral. S pozdravem Bart

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dasa.kicurova
16.3.2017
*
*
*
*
*

Milá paní doktorko Hanko. Jsem moc rád, že jsem klientem zrovna u Vás. Nejraději na Vetcentru sice nakupuji krmení a pamlsky, ale občas moje panička usoudí, že potřebuji i veterinární ošetření.Třepu se strachy, ale vím, že u Vás jsem v dobrých a laskavých rukou. Ultrarzvuk zubů jako včera není asi nic příjemného, ale já ho prospal a teď už vesele skáču s bělostným úsměvem po zahradě. Tak díky moc a hezké jaro ! Matýsek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kocarkydeniska
27.10.2016
*
*
*
*
*

Do Vetcentra Příbor chodíme již delší dobu,ale poprvé jsme narazili na paní "majitelku" Kotrcovou a jedním slovem katastrofa.Je to starší velmi nepříjemná a neochotná lékařka,která dovede znepříjemnit pobyt u nich jak pejskovi,tak i jeho majiteli.Bohužel,ale takový člověk jako je paní Kotrcová nemá co dělat na takovém místě kde se nachází a už vůbec né,když jí majitel za veškeré služby platí nemalé peníze. Na druhou stranu velká pochvala patří ostatním zaměstnancům a hlavně paní doktorce Petře Bačákové za profesionální přístup,velmi pěkné a slušné chování jak ke zvířatům,tak i k majitelům !!! Za nás tohle centrum doporučujeme,ale rozhodně nedoporučujeme namyšlenou paní majitelku MVDr Kotrcovou !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
bkrylova
7.12.2015
*
*
*
*
*

S touto veterinou mám sice první zkušenost, ale nemůžu si vynachválit jejich profesionalitu, odbornost a láskyplnou péči ke všem zvířatům. Bohužel jsme původně chodili do Frýdlantu k MVDr. Konvičkovi, kde jsme nebyli spokojeni, jdete k němu potřetí s totožným možná ještě zhoršenějším problémem a dostanete tu samotnou medikaci.Možná kdybychom přešli do Příbora dříve, prodloužili a zkvalitnili bychom našemu barzojíčkovi život. Těm, kterým se zdá tato veterina drahá, by měli vyzkoušet např. péči u MVDr. Šlachty. Pohotovostní přípletek se platí všude a 200,- Kč navíc mi nepříjde mnoho. U MVDr. Šlachty to bylo 700,-Kč., někde je to kolem 500,-Kč. Celému Vet-týmu v Příboře, díky za vše. Barbora Krylová od Xeenečka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pefabian
9.10.2015
*
*
*
*
*

Jsem dlouholetým zákazníkem.Ordinaci jsem navštívil se svými zvířaty,morčetem,kočkou,psem.Vždy se jim dostalo velmi dobré péče,laskavého slova.Na personálu je vidět,že je u nich velmi dobře ro- zvinutá empatie a zvířata to vycítí.Bohužel někteří jejich majitelé nikoliv. Fabián Petr

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal D.
16.1.2015
*
*
*
*
*

Podle toho na koho zrovna v ordinaci natrefíte, tak jejich jednání s vámi může být příjemné nebo otřesné. Nicméně tak i tak se připravtě, že vás tam finančně stáhnou z kůže, zvířeti napíchají zbytečné injekce (vitamíny, od bolesti, atd.) jen aby měli co naúčtovat. Když tam přijdete na pohotovost třeba i hodinu po zavíračce, tak je to dalších 200 korun navíc. No a první co udělají, tak vám psa zváží, aby vám mohli naúčtovat "základní vyšetření".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Větřkovská 853
  • Příbor
  • 742 58
  • Po hlavní silnici k vlakovému nádraží, výpadovka na Kopřivnici, na most přes řeku Lubinu, hned po sjezdu z mostu zelený domek s veterinárním znakem a s nápisem VETCENTRUM, parkoviště a bezbariérový přístup až do ordinace.
  • mapa

Kontaktní osoby

  • Non stop pohotovost
  • Během ordinace slouží jako provozní mobil
  • Telefon: +420 603 857 929
  • Veterinární prodejna
  • Otevírací doba: Po-Pá 10:00 - 13:00 14:00 - 17:00
  • Telefon: +420 725 465 995

Otevírací doba

  • Po 8:0014:00 15:0019:00
  • Út 8:0014:00 15:0019:00
  • St 8:0014:00 15:0019:00
  • Čt 8:0014:00 15:0019:00
  • 8:0014:00 15:0019:00
  • So 8:0010:00
  • Ne 17:0019:00
  • Máme právě otevřeno

  • V úterý odpoledne a čtvrtek dopoledne mají přednost objednaní pacienti. Mimo pracovní dobu pohotovost 603 857 929!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo