Hodnocení firmy ALEXANDRIA, cestovní kancelář - dovolená u moře

*
*
*
*
*
7 hodnocení
helena.skara
5.9.2019
*
*
*
*
*

Letos 10.8.2019 jsem jela s ck Alexandria na dovolenou do Bulharska, hotel Jeravi Slunečné pobřeží na 12 dní. Za tento pobyt jsem zaplatila 29 480,- kč včetně pojištění. Nevím, kde přišli na tokovou nehoráznou cenu. Hotel čtyřhvězdičkový bych hodnotila třemi hvězdami, výtahy špinavé, o úklid na pokojích jsme museli stále žádat, jediné plus byla výměna ručníků. Jídlo stále stejné, za celý pobyt jen jednou bramborová kaše, 6x brambory a 8x hranolky, jinak rýže a těstoviny a to počítám i večeře. U bazénu matrace na lehátkách špinavé, polité . Ručníky byly na kauci 10 leva a na pláži lehátko 10 leva, slunečník 10 leva, takže za celý set (2lehátka a slunečník) zaplatíte 30 leva, při kurzu 1leva = 14,2o kč je to pálka. Pokud zvolíte ležet na písku, při tolika hotelích, je hlava na hlavě. Za tu cenu, co jsem zaplatila, bych měla v jiných destinacích hotel pětihvězdičkový s ručníky i lehátka na pláži v ceně, včetně občerstvení na pláži. Mám scestováno hodně , nejsem náročná jen ta cena neodpovídá poskytovaným službám. Pokud bych zaplatila 17 - 18 000 kč byla bych spokojená. Jinak musím říct, že animátoři byli skvělí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vd.dvorak
24.7.2019
*
*
*
*
*

7.7.2019 jsme se ženou odletěli na Korfudo hotelu Sea Garden Alexandria Club. Nejhorší pobyt u moře co jsme v Řecku zažili. Jídlo -slabá školní jídelna. V moři se nedalo koupat-mělko samá tráva. Od 10 -do 22 hod neskutečný hluk od animačního týmu. Řešili jsme to ,ale s nikým se nešlo domluvit. Za nás mínus 5 hvězdiček. V.D. J.H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jarka
13.8.2018
*
*
*
*
*

Letos jsme navštívili s CK Alexandria - Řecko-Santorini a byli jsme velice spokojeni. Jak s výběrem ubytování, ochotným personálem,ale hlavně s delegátkou Mirkou, která na Santorini působí. Takhle si představuji správného delegáta. Nejen, že měla rozsáhlé znalosti o tomto ostrově, ale se vším nám i ochotně poradila a vše zařídila. Veliká pochvala !!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ircos1
31.7.2017
*
*
*
*
*

Děkujeme CK Alexandria, jejím animátorům a paní delegátce Romaně za skvělou dovolenou v Bulharsku. Ubytováni jsme byli v hotelu Morsko Oko který je asi nejlépe situovany a to především kvůli umístění v klidné lokalitě. Služby v hotelu, úklid jídlo, pláž a bazény 100pro, jen sprcha na pokoji by chtěla trochu spárovačky a šikovného obkládače nikoliv kybel spárovačky a k tomu vola. Celkově všem doporučuji a s rodinou plánujeme další dovolenou na toto místo. Díky i novým přátelům, které jsme tam poznali. Ahoj.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel K
11.2.2016
*
*
*
*
*

S CK Alexandria jsme byli loni na dovolené v Bulharsku a musím říci, že jsme byli velmi spokojeni, jak se službami, cenou, tak i s animačním týmem. Za nás můžeme tuto ck doporučit. Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
trpakova
3.8.2015
*
*
*
*
*

S cestovní kanceláří Alexandria jsem letos cestovala poprvé. A mohu všem jen vřele DOPORUČIT!!!!!!Parádní dovolená, s parádním týmem animací v Bulharsku-hotel Belvedere. DĚKUJEME!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla Koutná
31.10.2014
*
*
*
*
*

mají dovolené za krásné ceny s odlety z Brna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Španělská 770/2
  • Hlavní město Praha - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:3019:00
  • Út 8:3019:00
  • St 8:3019:00
  • Čt 8:3019:00
  • 8:3019:00
  • So 9:0019:00
  • Ne 9:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo