Hodnocení firmy Alnus, s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
m.primusova
25.10.2020
*
*
*
*
*

Děkuji firmě Alnus za perfektní zhotovení interiéru mého domu včetně profesionálního přístupu při zpracování výkresové dokumentace. Monika, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Kubíček
5.10.2020
*
*
*
*
*

Firma Alnus mi před deseti lety špičkově navrhla a zrealizovala interiér domu. Když mi letos v době coronové odešel jeden ze zabudovaných spotřebičů, byl Alnus jedinou firmou která problém během pár dní odstrnila a vše promptně zařídila. Děkuji tímto jednak firmě, ale hlavně jejím zaměstnancům a spolupracovníkům Pavel Kubíček, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J.V.
5.10.2020
*
*
*
*
*

Firma ALNUS udělala z našeho domu skutečný domov. - kuchyň i obývací stěna jsou dotaženy do nejmenšího detailu - design ALNUSU je moderní a nadčasový - s paní Trýskovou a Brandstillerovou je skvělá a příkladná spolupráce při navrhování interiéru a technickém řešení - v ALNUSU člověk narazí na naprosto profesionální přístup - v ALNUSU mají perfektně zorganizované ukázky a vzorky dekorů, ve kterých se člověk perfektně orientuje a velmi mu to usnadňuje rozhodování při výběru - v ALNUSU panuje ochota vše vyřešit k naprosté spokojenosti klienta - montážní stránka firmy ALNUS je precizní - cena interiérů ALNUS plně odpovídá jejímu přístupu a odvedené práci Závěrem můžeme říct, že firmu ALNUS můžeme doporučit i těm nejnáročnějším klientům a určitě budou spokojení stejně jako my. J.V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirka.ria
29.9.2020
*
*
*
*
*

Společnost Alnus byla jediná, z více jak z dvou desítek oslovených, která byla schopná s námi jednat o kuchyňské lince do našeho velmi atypického bytu, takovu linku ve spolupráci s námi a naším architektem navrhnout, vyrobit a instalovat. Panu Múčkovi a jeho mladšímu kolegovi z Radlické jsme vděčni na pochopení a trpělivost při tvorbě našeho unikátu. A to jsme ještě nevěděli, jak příjemné ,ochotné a efektivní přijetí nás čeká ve Strážnici. Velké díky paní Brandstillerové ! Jiří Vogl

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslav Kučera
9.6.2020
*
*
*
*
*

Firma Alnus patří ke špičce, každý má talent na něco jiného a p. Múčka na design a detaily, protože ty tvoří celek, spolupráce a jednání absolutně bez výhrad, návrh, výroba, montáž, prostě, jak jsme se domluvili, tak to bylo, mohu jen doporučit, obzvlášt lidem, kteří chtějí něco víc než Ikea styl, s pozdravem Miroslav Kučera.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirkamixova
9.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den,mám od firmy Alnus kuchyň již20 let a stále je modní a líbivá,proto jsem se po 10deseti letech rozhodla o nový obývací pokoj ve stejném provedení a je to již 10 let a je stále jako nová a krásná.Co se týče spoluporáce s firmou Alnus,mohu jen vřele doporučit!!!Vše proběhlo bez komplikací,navržení, montáž a spolupráce jak s vedením firmy,tak s montérysuper.Proto jsem je i letos oslovila a vše proběhlo opět na výbornou.Pokud máte rádi krásný náb\tek a interier,neváhejte a oslovte tuto firmu,mohu jen doporučit. Mixová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
frantreznicek
31.8.2018
*
*
*
*
*

Firmu Alnus doporučuji. Odvedli skvělou práci. František Řezníček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ceske.ilco
1.6.2018
*
*
*
*
*

Zatím jsme jen ve fází příprav, realizace našeho obývacího pokoje, kuchyně a jídelny je plánována na druhou polovinu srpna, nicméně s dosavadním jednáním zástupce firmy, pana Múčky, jsme maximálně spokojení. Všechny naše dotazy byly obratem zodpovězeny a námi požadované změny zaneseny do výrobních výkresů. Setkali jsme se s jeho velmi vstřícným přístupem ve všech ohledech a proto tuto firmu doporučuji. Doufám, že další pozitivní hodnocení budu moci napsat i po realizaci, na kterou se těším. H.Ř.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tbnon
30.3.2017
*
*
*
*
*

Nerada přidávám špatné recenze, pokud to opravdu není nutné. Bohužel tato firma se mnou tak vyběhla, že není možné nechat napálit další zákazníky... Webové stránky působí profesionálně, proto jsem i já do tohoto studia zavítala. Pan jednatel rozumí své práci, umí vyjednávat s lidmi, získá si vaši důvěru, že se i po podpisu smlouvy dohodneme... Pozor! Smlouva o dílo je nejasná, s chybami, určená pouze v jeho prospěch! Nikde není uveden termín výroby, pokud nestihnete připravit stavbu, negarantuje vám nic a pouze chce své peníze!! Přestože se mnou měl pouze výdaje na vizualizaci a technický výkres kuchyně, (ve kterém mimochodem zásadně chybovali v délce zdi a tudíž i v délce kuchyně a již tam navržených spotřebičů!), svou chybu vůbec nepřiznal! Nejenže se nehodlal dohodnout na férovém ukončení spolupráce, nejenže měl ode mě přes 100.000,- zálohu, dále po mně požadoval smluvní pokutu ve výši 30% za ukončení smlouvy! Pan jednatel Múčka je egocentrista, kterému nejde o spokojenost zákazníka a to je velmi smutné, u "luxusních interiérů".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne4
Alnus, s.r.o.
Alnus, s.r.o. 5.4.2017

Ačkoliv nejsem zastáncem vyřizování osobních záležitostí prostřednictvím médií, nemohu než zareagovat na lživé a zkreslené informace uveřejněné paní Terezou Vítovou. Ano paní Vítová sice zaplatila 10% zálohu na kuchyni po podepsání smlouvy o dílo 19.10.2016, ale již neuvedla, že 15.1.2017 měla zaplatit další 40% zálohu, kterou nezaplatila ani po 2,5 měsíčním urgování z naší strany, které se vyhrotilo odstoupením od této smlouvy. Také neuvedla, že naše firma jí vycházela vstříc a po podpisu smlouvy o dílo požadovala mnohokrát provádět zásadní změny v projektu, které neustále znovu a znovu měnila, i když v této smlouvě je to vysloveně zakázáno. Škoda, že si tuto skutečnost vůbec neuvědomuje, že naši lidi pracovali na jejich častokrát nesmyslných požadavcích 5,5 měsíce po objednání řádné smlouvy a vše bere jako samozřejmost. Také já si dovoluji ostatní varovat před touto vypočítavou a neplatící paní. Jaroslav Múčka, jednatel firmy ALNUS

Alžběta Nováková
22.2.2016
*
*
*
*
*

Nejen designem skvělý interiér nám slouží již léta! Vřele doporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Radlická 3201/14
  • Hlavní město Praha - Smíchov
  • 150 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo