Hodnocení firmy ALNUS

*
*
*
*
*
13 hodnocení
MIroslav Rubeš
18.5.2021
*
*
*
*
*

S firmou Alnus spolupracujeme dá se říci přes 20 let. První seznámení bylo na výstavě nábytku v Paze, kde nás zaujala vystavovaná ložnice, kterou jsme objednali a dodnes ji používáme a je stále jako nová. Před 3mi roky jsme náhodně při výběru nábytku do nového bytu opět narazili na firmu Alnus a v prodejně se nás ujal pan Múčka, jednatel společnosti. Firmu jsme pověřili vybavením celého bytu a to kuchyňskou linkou včetně veškerých zařizovacích předmětů, kompletním vybavením obývacího pokoje a ložnice, vstupní haly a chodby, vše včetně osvětlení a bytového textilu. Předloni jsme firmu využili pro kompletní rekonstrukci dvou koupelen v rodinném domě, opět včetně nábytku a ostatních zařizovacích předmětů a osvětlení. Musíme říci, že firma splnila naprosto naše očekávání, skvělé jednání s jednatelem společnosti panem Múčkou, musíme ocenit dokonalou práci paní Trýskové designérky firmy, která vytvořila příjemné prostředí všech místností. Musíme také pochválit výrobu nábytku a tým montážních pracovníků. S firmou funguje perfektní komunikace, na každou otázku ihned reagují a řeší ji. Pokud by chtěl někdo být spokojený s krásným domovem, doporučujeme firmu Alnus jeho zařízením. Miroslav a Dana Rubešovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
TL
19.2.2021
*
*
*
*
*

Firma Alnus, dělal kompletní interiér pokoje … už od začátku jednání bylo vidět že mají přes 25let zkušenosti. Kvalita odvedené práce všech pracovníků byla na vysoké úrovni. A proto když jsme letos koupili nový byt tak jsme ho svěřili do rukou firmy Alnus. Která provede kompletní proměnu interiéru… Tuto firmu mohu jen vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
jiri.fiedler
6.1.2021
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost!! Od počátku do konce profesionální přístup. Měl jsem obavy, kolikrát se budeme muset setkat a vše naplánovat, ale jedna návštěva vyřešila v podstatě vše -- zanedlouho jsem měl v ruce dvě alternativy vizualizace interiéru, ze kterých jsem si pohodlně vybral. Po zaměření, naprosto bezchybném nutno říci, následovala "nejzábavnější" část -- tedy díky nápaditosti pí. Trýskové, designerkou interiérů. Na nekonečné množství dotazů a přání Vám poradí s praktičností a citem pro design jí vlastní. Pokud jde o samotnou montáž, tak chlapi SUPER -- uctiví, poctiví, šikovní, obětaví. Upřímně řečeno, lepší řemeslníky jsem u sebe na (holo)bytě neměl. Už jsem s firmou Alnus, s. r. o. absolvoval dvě akce a pomalu se připravuji na třetí, a to dva dětské pokoje. DOPORUČUJI VŠEM. Jiří Fiedler, Hradec Králové

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
m.primusova
25.10.2020
*
*
*
*
*

Děkuji firmě Alnus za perfektní zhotovení interiéru mého domu včetně profesionálního přístupu při zpracování výkresové dokumentace. Monika, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavel Kubíček
5.10.2020
*
*
*
*
*

Firma Alnus mi před deseti lety špičkově navrhla a zrealizovala interiér domu. Když mi letos v době coronové odešel jeden ze zabudovaných spotřebičů, byl Alnus jedinou firmou která problém během pár dní odstrnila a vše promptně zařídila. Děkuji tímto jednak firmě, ale hlavně jejím zaměstnancům a spolupracovníkům Pavel Kubíček, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
J.V.
5.10.2020
*
*
*
*
*

Firma ALNUS udělala z našeho domu skutečný domov. - kuchyň i obývací stěna jsou dotaženy do nejmenšího detailu - design ALNUSU je moderní a nadčasový - s paní Trýskovou a Brandstillerovou je skvělá a příkladná spolupráce při navrhování interiéru a technickém řešení - v ALNUSU člověk narazí na naprosto profesionální přístup - v ALNUSU mají perfektně zorganizované ukázky a vzorky dekorů, ve kterých se člověk perfektně orientuje a velmi mu to usnadňuje rozhodování při výběru - v ALNUSU panuje ochota vše vyřešit k naprosté spokojenosti klienta - montážní stránka firmy ALNUS je precizní - cena interiérů ALNUS plně odpovídá jejímu přístupu a odvedené práci Závěrem můžeme říct, že firmu ALNUS můžeme doporučit i těm nejnáročnějším klientům a určitě budou spokojení stejně jako my. J.V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirka.ria
29.9.2020
*
*
*
*
*

Společnost Alnus byla jediná, z více jak z dvou desítek oslovených, která byla schopná s námi jednat o kuchyňské lince do našeho velmi atypického bytu, takovu linku ve spolupráci s námi a naším architektem navrhnout, vyrobit a instalovat. Panu Múčkovi a jeho mladšímu kolegovi z Radlické jsme vděčni na pochopení a trpělivost při tvorbě našeho unikátu. A to jsme ještě nevěděli, jak příjemné ,ochotné a efektivní přijetí nás čeká ve Strážnici. Velké díky paní Brandstillerové ! Jiří Vogl

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Miroslav Kučera
9.6.2020
*
*
*
*
*

Firma Alnus patří ke špičce, každý má talent na něco jiného a p. Múčka na design a detaily, protože ty tvoří celek, spolupráce a jednání absolutně bez výhrad, návrh, výroba, montáž, prostě, jak jsme se domluvili, tak to bylo, mohu jen doporučit, obzvlášt lidem, kteří chtějí něco víc než Ikea styl, s pozdravem Miroslav Kučera.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mirkamixova
9.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den,mám od firmy Alnus kuchyň již20 let a stále je modní a líbivá,proto jsem se po 10deseti letech rozhodla o nový obývací pokoj ve stejném provedení a je to již 10 let a je stále jako nová a krásná.Co se týče spoluporáce s firmou Alnus,mohu jen vřele doporučit!!!Vše proběhlo bez komplikací,navržení, montáž a spolupráce jak s vedením firmy,tak s montérysuper.Proto jsem je i letos oslovila a vše proběhlo opět na výbornou.Pokud máte rádi krásný náb\tek a interier,neváhejte a oslovte tuto firmu,mohu jen doporučit. Mixová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
frantreznicek
31.8.2018
*
*
*
*
*

Firmu Alnus doporučuji. Odvedli skvělou práci. František Řezníček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Radlická 3201/14
  • Praha 5 - Smíchov
  • 150 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo