Hodnocení firmy Hotel Tetřívek

*
*
*
*
*
9 hodnocení
dusek.ji
7.7.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost s ubytováním, personál ochotný, jídlo velmi chutné a porce dostatečné, čisto na pokoji i v restauraci. Doporučuji. Ubytován na konci 2017. Dušek Jiří

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonym
5.6.2017
*
*
*
*
*

Pobyt v květnu 2017 Byli jsme velmi spokojeni, s vynikající stravou, přístupem personálu i ubytováním, čistotou všech prostor a počasím, které určitě personál pro nás zařídil - vřele doporučujeme !!!!!!!! Určitě se příští rok vrátíme do stejného hotelu :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
m..nosek
6.3.2017
*
*
*
*
*

Byli jsme zde ubytováni na přelomu února a března, Moc se nám tam líbilo, vše čisté , uklizené, dobré jídlo a hlavně rodinná atmosfera. Cítili jsme se tam opravdu velice příjemně a rádi se tam vrátime. Noskovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
denisa.nitschova
25.8.2016
*
*
*
*
*

Bohužel musím souhlasit s nepříjemnosti a arogancí pana číšníka. Byli jsme upozorněni na to že Tetřívek je HOTEL - no možná ano, ale ani úrovni ubytování ani gastronomií na hotel nemá. Díry v povlečení, špinavé okna, zrcadlo a skříňka v koupelně... Nechtěli jsme raději nic panu číšníkovi říkat, protože by nás byl snad ochoten i vyloučit z ubytování. První dojem po příjezdu byl mrazivý, nemít pobyt zaplacen, tak se určitě stěhujeme jinam. Takže děkujeme, ale už nikdy více.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
teresasvecova
2.4.2016
*
*
*
*
*

Pan Eliáš je velice nepříjemný pán. Naše přítomnost ho spíše obtěžovala a dával nám to najevo (protáčení očí, apod.) Ve voucheru byla uvedena večeře v ceně, ale na místě jsme za ni museli doplácet. Vybavení a vzhled pokojů hrozný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hotel Tetřívek 7.7.2016

Dobrý den,chci reagovat na tuto recenzi je nepravdivá u nás v penzionu tetřívek se za večeře nedoplácí večeře je zahrnuta v polopenzi ve večerní menu máme na výběr tři jídla 2 jsou v ceně polopenze třetí jídlo je se slevou podává se např.hovězí roštěná,pečený pstruh,jelení plátek na česneku apod.jsou to jídla které si může a nemusí host objednat.Vždy je tento doplatek napsán ve večerním menu.Pokud se paní nelíbil pokoj měla informaci podat na místě byl by jí jistě pokoj vyměněn.děkuji S pozdravem Eliáš Daniel

Anonymní
27.2.2014
*
*
*
*
*

Byli jsme s manželkou velice spokojeni, jak s rychlostí vyřízení poukazu od amplion.cz, tak s kvalitou ubytování a služeb v hotelu Tetřívek pod vedením pana Eliáše a přístupem celého personálu - vynikající !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
13.8.2013
*
*
*
*
*

ubytování : vůbec neodpovídalo inzerovaným fotografiím na vašem potrále byli jsme ubytováni v podkroví a tyto podkrovní místnosti nejsou plnohodnotné vybavením jako je na ostatních pokojích, takže jsme nebyli spokojeni / starý nábytek, koberec pamatující asi původní majitele, bez TV, ...jen koupelny byly v dobrém stavu strava byla průměrná, s nedostatky - např. při snídaní volba jen hrnku čaje nebo kávy, nebyla možnost si např. čaj dolít nebo zvolit oba nápoje bez nutnosti příplatku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
8.8.2013
*
*
*
*
*

S pobytem, stravou i přístupem personálu jsme byli velmi spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.8.2013
*
*
*
*
*

Dobrý den, ubytovaní bylo v pořádku, problém byl s obsluhou....pan číšník je na Čechy arogantní, v klidu Vám řekne, že raději polévkou polije dítě než sebe...asi to má být vtipné, ale není! Problém nastal při pobytu malého psa. Při rezervaci jsem dostala info, že pes nevadí a že je zdarma, při nástupu jsem dostala informaci, že za psa budeme platit 3x50 Kč, při odjezdu po nás chtěli 200 Kč, s tím, že jsme tam 4 dny, ale pokud vím spali jsme tam třikrát a platba probíhá za noc.... Vše je o lidech...a je to škoda, potenciál je vysoký...!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Velká Úpa 159
  • 542 21 Pec pod Sněžkou
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo