Hodnocení firmy Canaba - Pozemní stavby, s.r.o.

*
*
*
*
*
12 hodnocení
magda.horakova
21.7.2020
*
*
*
*
*

Zkušenosti máme pozitivní. Prodejce pan Kohout nás začátkem dobře provedl a dal nám všechny podklady a dobré rady co jak udělat aby stavba mohla být zahájena co nejrychleji. Po čas stavby nebyl problém, předání proběhlo jak mělo, dům je do teď ve velmi dobrém stavu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anna
22.4.2020
*
*
*
*
*

Hodně rychle jsme si po nastěhování zvykli na vetší prostor, předtím jsme bydleli v 3KK a a 5 1 je teda mnohem lepší, už si ani neumím představit že bychom zase měli bydlet v bytě, hlavně ani nevím, jak se nám tam mohlo vejít tolik věcí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
veronika11
4.3.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, moje zkušenost s Canabou je velmi dobrá, jejich servis a klientský přístup byl velmi dobrý, těšilo mě že nám hned na začátku řekli a popsali všechno co se bude dít, spočítali cenu které se pak drželi a nepřekročili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
zarubova.r
9.1.2020
*
*
*
*
*

doporučuju

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza K.
3.12.2019
*
*
*
*
*

Stavěli nám dům minulý rok v létě, stihli to do zimy což bylo dobrý, v domě už tedy nějaký pátek žijeme a jsme spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Mirka
3.10.2019
*
*
*
*
*

Kvalitní provedení, servis na dobré úrovni, profesionální přístup

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karel T.
29.8.2019
*
*
*
*
*

Povedlo se nám získat pěkný menší pozemek za hodně dobrou cenu takže při vybírání domu jsme se mohli trochu víc rozšoupnout. Po delší úvaze jsme se rozhodli pro dům Ideal který se mě osobně líbí moc. Trochu jsme si připlatili za lepší vybavení takže celková částka byla vyšší než je v katalogu ale s tím se musí počítat, na oplátku jsme měli úplnou funglovku ve které se rovnou po přidání pár kusů nábytku dalo bydlet.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Vašek
17.7.2019
*
*
*
*
*

Z mojí zkušenosti bych je klidně doporučil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza
16.5.2019
*
*
*
*
*

Nechci ještě úplně hodnotit kvalitu bydlení protože bydlíme teprve půl rok cca, ale ohledně spolupráce s Canabou bych se podělil o zkušenost. Cením přístup jaký mají ke klientům, a jestli někde byl nějaký zádrhel, jak to se stavbou někdy bývá tak o ničem nevím, ale důležitý pro mě bylo že mi dům předali ve stavu kdy se stačilo jen nastěhovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karel
8.4.2019
*
*
*
*
*

Nedávno jsme s Canabou dům dokončili. Na finální hodnocení je ještě asi brzy, ale pokud budu stavbu hodnotit z hlediska času, tak se nám povedlo bydlet rychle, tak jak jsme chtěli, v březnu výkop, v říjnu stěhování . Celková stavba byla standardní, byl jsem ale rád za komunikaci která celou dobu probíhala na jedničku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 412 588 177
fax:
+420 412 588 187
e-mail:
canaba@canaba.cz
web:
www.canaba.cz/
  • Štětkova 1001/5
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo