Hodnocení firmy Canaba - Pozemní stavby, s.r.o.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
karel.john
17.7.2021
*
*
*
*
*

Důrazně nedoporučuji!Nezájem, nekomunikace, neserioznost, nedodržení termínů, nekvalitní práce!Vlastní zkušenost...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jitka
28.5.2021
*
*
*
*
*

Dům nám postavili na začátku minulého roku, a tím že jsme poslední rok strávili všichni vlastně prakticky stále doma, tak si myslím že jsme to v domácnosti vymazlili jak to jen šlo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marika
19.3.2021
*
*
*
*
*

Teprve se zabydlujeme ale už teď jsme s domečkem moc spokojeni. Koupili jsme dům na klíč Uno, který je pro nás úplně ideální, obytná plocha akorát, všichni máme pokoj kam si můžeme zalézt a dělat si svoje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ivettus
2.12.2020
*
*
*
*
*

Super, dům si nemůžeme vynachválit. Doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla
3.9.2020
*
*
*
*
*

Po delší době rozhodování jsme zvolili firmu canaba, konkrétně dům Ideal. Měli jsme štěstí v tom že kolegyně od mého muže v jednom z jejich domu bydlí takže jsme měli ověřenou recenzi jak firma funguje, ale i tak jsme si hodně zjišťovali informace o stavebních technologiích, tedy spíše můj muž. Dům jsme od nich převzali na konci roku 2018, a jsme velmi spokojení, dům je ve skvělém stavu i po neustálém řádění našich dětí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
magda.horakova
21.7.2020
*
*
*
*
*

Zkušenosti máme pozitivní. Prodejce pan Kohout nás začátkem dobře provedl a dal nám všechny podklady a dobré rady co jak udělat aby stavba mohla být zahájena co nejrychleji. Po čas stavby nebyl problém, předání proběhlo jak mělo, dům je do teď ve velmi dobrém stavu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anna
22.4.2020
*
*
*
*
*

Hodně rychle jsme si po nastěhování zvykli na vetší prostor, předtím jsme bydleli v 3KK a a 5 1 je teda mnohem lepší, už si ani neumím představit že bychom zase měli bydlet v bytě, hlavně ani nevím, jak se nám tam mohlo vejít tolik věcí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
veronika11
4.3.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, moje zkušenost s Canabou je velmi dobrá, jejich servis a klientský přístup byl velmi dobrý, těšilo mě že nám hned na začátku řekli a popsali všechno co se bude dít, spočítali cenu které se pak drželi a nepřekročili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
zarubova.r
9.1.2020
*
*
*
*
*

doporučuju

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza K.
3.12.2019
*
*
*
*
*

Stavěli nám dům minulý rok v létě, stihli to do zimy což bylo dobrý, v domě už tedy nějaký pátek žijeme a jsme spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 412 588 177
fax:
+420 412 588 187
e-mail:
canaba@canaba.cz
web:
www.canaba.cz/
  • Štětkova 1001/5
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo