Hodnocení firmy Mgr. Radek Němec

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Nová
6.1.2017
*
*
*
*
*

Mám dole 35 kg, cítím se výborně a jsem moc spokojená. DÍKY VÁM

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanz
8.12.2016
*
*
*
*
*

Pořad J.Klímy jsem viděl. P.Němce se zastávat nebudu, osobně ho neznám. Mojí mámě ale pomohl od cholesterolu a 20kil. Zato ale znám velmi dobře paní Sedláčkovou, která v reportáži sehrává hlavní roli. Za velmi krátkou dobu vystřídala několik pracovních kolektivů a všude jí všichni ubližovali. Z úst zainteresovaných však to byla právě ona, co vyhledávala konflikty a házela všem klacky pod nohy. O její labilitě není pochyb, známe jí všichni a p. Klíma? Ten pravdu hledat nebude, tomu je to jedno, hlavně když je sledovanost a sypou se penízky... Hanz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mikej
15.9.2016
*
*
*
*
*

V pořadu Očima Josefa Klímy se dovíte, že se jedná o podvodníka. Nedoporučuji ! Koukněte do archivu pořadu na den 6.9.2016, tam to vše je natočené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
g2339553
6.9.2016
*
*
*
*
*

Takový odborník jako tenhle umím být taky. Pozor, jde o zdraví!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
lacrima
5.5.2016
*
*
*
*
*

Pan Němec je ochotný a vstřícný, bohužel ale výsledky jeho redukčního programu vůbec neodpovídají nabídce a ujišťování a hlavně jsou finančně velmi nadhodnocené. Jídelníček je velmi jednostranný a vyčerpávající, nelze ho ze zdravotních důvodů dodržovat celoživotně a po ukončení diety nastává jojo-efekt. Buhužel toto mám ověřeno z několika zdrojů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Lidka
15.12.2015
*
*
*
*
*

Ráda bych poděkovala Mgr. Němcovi za pomoc mojí mamince, která při boji s onkologickou nemocí dosáhla pod jeho vedením neuvěřitelných výsledků. Její T markry se po půl roce dostaly do normálu, cítí se skvěle a ztratila 22kg tuků. Děkujeme moc obě

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mgr. Radek Němec 16.12.2015

Síííma
29.8.2015
*
*
*
*
*

Dietologické centrum pana Němce mi moc pomohlo a chtěla bych mu touto cestou poděkovat. KN

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Karolka
1.8.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, mám velice dobrou zkušenost s poradenstvím p. Němce a chtěla bych tuto firmu všem doporučit. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Barbora T
10.6.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, před rokem jsem využila služeb pana Němce, byla jsem a stále jsem velmi spokojena. Děkuji Barbora T

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Roman
26.4.2015
*
*
*
*
*

Zdravím, chci poděkovat Mgr. Němcovi za pomoc jež mi poskytl. Měl jsem zdravotní potíže, jedl spoustu léků, stav se horšil, počet léků narůstal a všichni vč. doktorů to řešili jen dalšími a dalšími prášky. Tím jsem i otékal a tloustnul. Po půlroční spolupráci s p.Němcem jsem shodil 20kg, cítím se skvěle a hlavně jsem na 1/5 léků. Doporučuji všem a pokud chcete odborné vedení a výsledky, volte Mgr. R.Němce. Přeji všem hodně úspěchů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Schwaigrova 572
  • Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II
  • 377 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo