Hodnocení firmy Tempo training & consulting, a.s.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
Marian94
22.5.2019
*
*
*
*
*

Na pohovoru sem byl asi před týdnem, super prostředí a milý personál. Setkal jsem se s velice sympatickou konzultantkou, která mi podala všecky informace, které jsem potřeboval vědět o pozici. Jeden z nejpříjemnějších pohovor, co jsem kdy měl. Jsem pozvaný do 2. kola výběrového řízení. Zatím hodnotím hodně kladně, rychlý proces zpracování žádostí, vstřícnost s časem - mohl jsem dojít až po práci v 18 hodin. To jinde není.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Gabinka91
5.5.2019
*
*
*
*
*

Byla jsem hodně spokojenost, měla jsem super kolektiv a dobré finanční ohodnocení. Pracovala jsem v back office HR konzultantů, dozvěděla jsem se tak hodně o práci v personální agentuře a též o náplni práce takového konzultanta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ivana
22.4.2019
*
*
*
*
*

Co vím z praxe, finanční očekávání kandidátů je vždy pozitivně vyslyšeno. Pracovala jsem v tempu 3 roky a oproti ostatním agenturám jsem si jako konzultantka vydělala tolik, kde bych jinde nevydělala. To samé platilo pro zaměstnance klientů Tempa.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
18.4.2019
*
*
*
*
*

Na úvod bych neuvedla ani jednu hvězdičku. Měla jsem tu čest s p. Lipkovou. Zprvu se zdála milá a budila ve mne dojem jistoty, ovšem po hodině jsem začala znejistovat, přešly jsme na informace ohledně smluv, zde na mé otázky začala odpovídat nepravdivými informacemi (jelikož je nejspiš neznalá v oboru daně a účetnictví) i přesto mne ujištovala, že je vše tak jak říká, ovšem směrnice a zákony jsou dány a ani ty paní Lipková nezmění. Překvapilo mne dost jak se firma snaží obejít, co je to základní plat a zbytek na dohody, což vrchol byl, když mne paní Lipková začala ujištovat že dohody se započítavají do důchodu a na závěr pobavení. Sice budete mit na hlavní smlouvě minimalní mzdu, ale když příjdete o práci tak úřad vám sice dohody počítat nebude, kdyz budete dostavat podporu, takže dostanene minimum ale kdo v dnesni dobe vydrzi dlouho na uradu prace, to jesice hezke ze tam dlouho nikdo nechce byt ale behem te doby jak vyzit :D no shrnula bych to tak, tato společnost bude slušná ždímačka na peníze, ale pro zaměstance ze strany jistotu moc slušná není. Kdo nehladá jistotu, zde ji nenajde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lukin
24.3.2019
*
*
*
*
*

Velké pracovní nasazení a flexibilita ze strany každého zaměstnance. Aktivní přístup k práci je ale vykompenzován poměrně vysokou mzdou, na kterou si můžou dosáhnout i čerství absolventi. Velké plus rozmanitá práce, super kolektiv.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka
11.12.2018
*
*
*
*
*

Na pohovor mě pozvali velmi rychle a byl tam velmi příjemný tým. Nejprve jsem šla do prvního kola, pak do druhého testy (trochu dlouhé). Všichni byli moc příjemní a profesionální. Následně mi do týdne, přesně jak jsme se domluvili dali nabídku. I když jsem nabídku nepřijala a to hlavně z důvodu pracovní doby, tak jsem byla s průběhem výběrového řízení spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin
17.1.2018
*
*
*
*
*

Neprofesionální přístup, i když na oko velmi dobře působící. Nezkušení HR lidé dělají zásadní selekci životopisů dle vlastního uvážení, a to zejména na vysoce odborné profese. Při další odpovědi na jiný, leč podobný, inzerát se již ani nerozpakují a rovnou napíšou univerzální zamítavou odpověď. Ti lidé si vůbec neuvědomují svou důležitost nejen pro uchazeče, ale také pro poptávající firmu a obávám se nejsou schopni rozeznat schopnosti uchazeče. Silná fluktuace uvnitř firmy není taky dobrou vizitkou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Iva
27.11.2017
*
*
*
*
*

Na pohovor mě pozvali velice rychle i na 2.kolo VŘ. Ale potom už ani ťuk. Nikdo se neozval ohledně výsledku ať kladného nebo záporného. Na mail ani už nereagovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barbora
20.10.2017
*
*
*
*
*

Taktéž, nedodrží co slíbí. Nefér jednání. Nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
21.7.2017
*
*
*
*
*

Firma pro otevřené hlavy s pochopením pro business.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 596 745 033
fax:
+420 596 745 034
e-mail:
ostrava@tempo.cz
web:
www.tempo.cz/
  • Alejnikovova 1822/5
  • Ostrava - Zábřeh
  • 700 30
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo