Hodnocení firmy Double Information

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Renata S.
14.6.2017
*
*
*
*
*

Chtěla bych Vám velmi poděkovat za vyřízení úvěru. Vřelý dík za Vaši ochotu a trpělivost. Náš případ nebyl nejjednodušší a dotažení do zdárného konce byl pro nás jako zázrak. Mnoho společností pouze slibuje a nebo chtějí poplatky předem za vyřízení úvěru a to se nám samozřejmě nelíbilo. U vás pravý opak, vše opravdu seriózní. Ještě jednou moc děkuji za profesionální přístup, vstřícnost a ochotu. Ráda Vás doporučím každému kdo bude potřebovat finanční pomoc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano19 ne1
Franc
20.5.2016
*
*
*
*
*

Nutně jsem potřeboval finanční prostředky na rozšíření podnikatelských služeb. Protože mám z minulosti záznam v registru, banka moji žádost o úvěr zamítla. Na stránkách firmy Double Information, kde jsem podal jako podnikatel žádost, mně úvěr poskytli, a dokonce s lepšími podmínkami, než mi původně nabízela banka, která pak úvěr stejně zamítla. Díky poskytnutému úvěru na pořízení techniky, můžeme našim klientům nabídnout ještě kvalitnější služby. Moc tímto firmě Double Information děkuji za profesionální služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano37 ne0
Marie Svobodová
20.9.2015
*
*
*
*
*

Ráda bych poděkovala všem ve firmě Double information za příjemný a profesionální přístup při zajišťování nebankovní půjčky. Až překvapivě výhodné podmínky a skutečně žádné poplatky, jak i slíbili. Firmu moc doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano46 ne0
Bočkovi
4.6.2015
*
*
*
*
*

Chtěli bychom tímto moc poděkovat firmě Double information za poskytnutí úvěru v plné výši, o který jsme žádali, díky kterému můžeme doplatit s manželkou všechny ostatní půjčky a kreditky. Firma Double information splnila všechny naše podmínky, což je po našich předešlých špatných zkušenostech u jiných firem až neuvěřitelné. Žádali jsme o 2 miliony a celé 2 miliony nám přišly na účet. Všude předtím nám řekli, že si strhnou minimálně 10 procent, takže by nám vyplatili o celých 200 tisíc méně. Neřekli nám jak to dělají, ale nejenže nám přišly celé 2 miliony, ale ani nic nechtěli. Je to pro nás po našich zkušenostech nepochopitelné a stále tomu nemůžeme věřit, i když už peníze máme. Rádi vás budeme doporučovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano64 ne2
Jirka
28.5.2015
*
*
*
*
*

Neuvěřitelný rozdíl proti tomu, co mi nabízeli v jiných firmách. Sháněl jsem milion na rozšíření mého obchodu skoro rok. Zkušenosti s českými úvěrovými firmami a různými zprostředkovateli doslova příšerné a banky nebudu popisovat radši vůbec. Až po mém ročním hledání mi někdo poradil tuto firmu a již od prvního telefonátu neuvěřitelný rozdíl. Profesionální přístup a opravdová snaha pomoci, což se i jako jediným podařilo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano67 ne1
Mára M.
30.4.2015
*
*
*
*
*

No vida, a pak, že nejde najít půjčku za férových podmínek. Vstřícné jednání nejen před uzavřením a přehledné podmínky. Po zkušenostech z minulosti jsem ke všemu přistupoval s despektem, ale teď je mohu s klidem doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano76 ne0
Řezníček
7.9.2014
*
*
*
*
*

Musím přiznat, že v dnešní uspěchané době, kdy každý jen myslí na peníze, jsem byl velmi mile překvapen naprosto odlišným přístupem od konkurence, který byl velmi vstřícný a profesionální, a ze kterého bylo poznat, že je zde zájem žadateli o úvěr opravdu pomoci. Tam, kde jinde zůstalo pouze u slibů, zde půjčku nejenže poskytli, ale s až neuvěřitelně výhodnými podmínkami, se kterými se nemůže srovnávat ani banka. Touto cestou ještě jednou děkuji všem ve firmě Double Information za lidský přístup a skvělé služby. Byli jste mj. první a jediní, kde kdo mi již při prvním kontaktu řekl, že mi dá úvěrovou a zástavní smlouvu ještě před jejím podpisem, abych si ji mohl prokonzultovat i se svým právníkem. Vaše služby budu rád doporučovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano110 ne0
Lucie K.
7.1.2014
*
*
*
*
*

Pokud potřebujete spolehlivě a rychle vyřídit nebankovní hypotéku, mohu všem z osobní zkušenosti doporučit podání žádosti o úvěr na stránce této firmy. Jsem maximálně spokojená, nemusela jsem se skoro o nic starat a vše šlo velmi rychle, a to včetně vyplacení peněz. Všichni z této firmy byli velice vstřícní a jednání s nimi bylo velmi příjemné. Navíc jsem neplatila žádné poplatky předem, a ani z vyplaceného úvěru. Peníze byly na účtu přesně v den, který nám stanovili. Osobní spokojenost veliká, moc doporučuji. Lucie K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano139 ne0
Přidat hodnocení
  • Opletalova 1418/23
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0012:00 12:3017:00
  • Út 10:0012:00 12:3017:00
  • St 10:0012:00 12:3017:00
  • Čt 10:0012:00 12:3017:00
  • 10:0012:00 12:3016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo