Hodnocení firmy Active Sport, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Lubos
14.1.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, dnes jsem navštívil tuto prodejnu a bohužel po 20-ti minutách jsem ji opustil bez zboží, o které jsem měl zájem (lyžařské brýle pro celou rodinu). A to z toho důvodu že jsem celou tu dobu stál u pultu s brýlemi, leč marně se dožadující obsluhy. Bylo mi vysvětleno, že musím počkat až na mě bude řada. Tohle bych pochopil kdyby dané brýle nebyly za pultem. Dle mého pokud je pult, tak tam musí stále někdo být (chápu na pět minut odskočení) ale dvacet minut se mi zdá opravdu hodně. Místo hrabaní peněz by bylo dobré investovat i do personálu (3 lidi na cca 40 lidí v prodejně mi příjde opravdu velmi málo). Tohle mi přišlo jako v roce 1986 a docela se divím trpělivosti lidí, kteří tam chodí. Luboš Musil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal Provaznik
14.1.2017
*
*
*
*
*

Solidní ceny, velký výběr, vždy maximální spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hzrelax
9.8.2016
*
*
*
*
*

Nakupujeme tu běžně s celou rodinou a jsme vždy mile překvapeni.Navíc,kvalitní zboží a profesionální přístup.Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hzrelax
9.8.2016
*
*
*
*
*

JSEM STÁLOU ZÁKAZNICÍ TÉTO PRODEJNY A MUSÍM ŘÍCI,ŽE TAK PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP A KVALITNÍ ZBOŽÍ,DOSTANETE MÁLO KDE..VELMI OCHOTNÝ PERSONÁL,KTERÝ PROFESIONÁLNĚ PORADÍ...KUPUJEME V TÉTO PRODEJNĚ LYŽE,SNOWBOARDY,KOLA,OBLEČENÍ A DOKONCE TAK KVALITNÍ VĚCI,KTERÉ TU NABÍZEJÍ NA ZAHRANIČNÍ VÝPRAVY NAJDETE MÁLO KDE...K TOMU PROFI BAZAR!!!!MOC DĚKUJEME ZA VAŠI PRÁCI,KTERÁ JE KVALITNÍ A VAŠE FAJN ZBOŽÍ...ZUZANA HORY....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Guerido
20.3.2015
*
*
*
*
*

Čachry machry s cenou, která je na obchodě vyšší než na stránkách - z čehož plyne ta jejich samaritánská sleva.. Nakonec zjistíte, že kdekoliv jinde jde stejné zboží koupit i o 20-30% levněji.. Ale odcházíte přeci s pocitem, že vám dali slevu! (i pokladní se Vás zeptá - a jako sleva ale dobrá, ne?). Prodavači ochotní (nekteří). Již nikdy více :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
danka.krat
28.3.2014
*
*
*
*
*

Velká nespokojenost přímo s majitelem.Ale prodavači moc ochotný. A ty jejich údajný slevy...ani nemluvit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
H
11.2.2014
*
*
*
*
*

Tak já to zkusím napsat ještě jednou: Dvě takhle zásadně negativní hodnocení v jeden den (a jinak nic), to mi nějak smrdí. Já byl v Active sportu již několikrát, o arogantním jednání nevím nic, spíš mi vždycky poradili a pomohli rozumně vybrat. Ceny jsou rozumné (i ve srovnání s internetem) a pokud člověk bere víc věcí, obvykle u pokladny dostane "pár stovek" slevu. Já naposledy na 4300,- dostal tři kila dolů - bez ptaní. Tolik asi k arogantnímu jednání a nespokojenosti předchozího hodnotiče...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
petr.nobody
4.12.2013
*
*
*
*
*

Dobrý den. Píši tuto zkušenost po otřesném setkání v obchodě s majitelem prodejny Roubíčkem po dotazu na ceny mě slovně napadl vyhrožoval a vykázal z prodejny je neuvěřitelně arogatní a zákazníků si vůbec neváží. Nedoporučuji návštěvu i cokoli kupovat dělá z lidí hlupáky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne2
Přidat hodnocení
  • Hradecká E159
  • Jaroměř - Pražské Předměstí
  • 551 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0019:00
  • Út 9:0019:00
  • St 9:0019:00
  • Čt 9:0019:00
  • 9:0019:00
  • So 9:0018:00
  • Ne 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo