Hodnocení firmy Josef Hejnák

*
*
*
*
*
28 hodnocení
Anonymní
15.5.2015
*
*
*
*
*

V případě erotické tantra masáže bylo potřeba doplatit 1 200,- Kč, takže se v žádném případě nejednalo o výhodný poukaz, ale o normální cenu, která je běžně účtována. Jednoduše klamná informace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Andrea
6.5.2015
*
*
*
*
*

Čistá voda ve vířivkách, měla jsem původně voucher na vířivku s výběrem vůně, ale přítel chtěl radši větší, ta na kterou jsme původně měli rezervaci, byla maličká. Slečna na recepci byla ochotná a ukázala nám i další vířivky a vysvětlila nám že záleží na jaké číslo provedeme online rezervaci, podle toho pak dostaneme vířivku. Bohužel to na voucheru uvedeno nebylo. Naštěstí byla volná i jedna z těch větších :). Vřele doporucuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
15.4.2015
*
*
*
*
*

Sluzbu jsem absolvovala jiz vicekrat. Doporucuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
5.2.2015
*
*
*
*
*

příjemný relax

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
5.2.2015
*
*
*
*
*

příjemný relax

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
3.6.2014
*
*
*
*
*

Na dně vířivky je velký rezavý flek, ve vodě plavaly kousky rzi. Je to suterén, male větráčky nestačí odvětrávat, bylo tam hrozné vedro. Vydržet v sauně 90 minut se fakt nedá...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.5.2014
*
*
*
*
*

Objednání proběhlo v pořádku. Jineak celkem nic k doporučení. O deklarované výměně vody ve vířivce po každém návštěvníkovi silně pochybuji. Výřivka byla celkově znečištěna voda kalná, velice prochlorovaná a asi nejhorší plavaly v ni vlasy a chlupy po předchozích návštěvnících. Další nedostatek bych viděl v nulovém odvětrávání místnosti, což má za následek vlhký a nedýchatelny vzduch plný chlóru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
16.5.2014
*
*
*
*
*

Naprosto perfektní!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
16.5.2014
*
*
*
*
*

V nabídce i na voucheru je špatně uvedená adresa.Je to na Praze 8 a ne na Praze 5!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.5.2014
*
*
*
*
*

Byli jsme velice spokojeni, prijemny personal. Jen na voucheru bylo napsano, ze každý ma novou vodu a pan, co nas obsluhoval rikal, ze vodu tam mají několik dni... Prijemno prostředí, ale lehce to na nas působilo jako hodinovy hotel:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod Kotlaskou 557/5
  • Praha 8 - Libeň
  • 180 00
  • zvonek číslo 32
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0023:00
  • Út 8:0023:00
  • St 8:0023:00
  • Čt 8:0023:00
  • 8:0023:00
  • So 8:0023:00
  • Ne 8:0023:00
  • Máme právě otevřeno

  • dle domluvy!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo