Hodnocení firmy ZooVet - Veterinární klinika

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Lucie
26.8.2017
*
*
*
*
*

Kliniku jsme navštívili o dovolené, v době pohotovosti pro akutní potíže (život ohrožující) našeho morčete. Ujal se nás pan doktor Sucháček, který se po celou dobu choval velmi citlivě, odpovídal trpělivě na všechny naše dotazy, byl příjemný a bylo vidět, že má o zvíře zájem. Zvířátko bylo na operaci, kterou pan doktor provedl výborně, po operaci mu též věnoval potřebnou péči. Morčátko přes všechnu snahu svůj boj nakonec vzdalo a bylo nutno jej uspat. I to proběhlo s velmi citlivým přístupem jak k nám, tak ke zvířeti. Děkujeme touto cestou ještě jednou panu doktorovi a kliniku doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
xlenkamail
26.6.2017
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost, pan doktor zjevně věděl co dělá a proč to dělá, výsledek u králíka v rámci možností super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena Slezáková
17.3.2017
*
*
*
*
*

Jsem s klinikou velice spokojená,vždy milí přístup at jesm přišla s kočičkou,potkanem nebo i s džungarskym křečkem nebo nalezenym nemocnym kotětem vždy slušné a citlivé jednáni a profesionální chování a lidský přístup,mužu jen doporučit vždy nám pomohli a cena přijatelná kdykoli potřebuji jen konzultaci jak osobně tak po telefonu neni problem ;-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra Bartalošová
19.10.2016
*
*
*
*
*

Chodím tam s kralikem a se psem středního vzrůstu. Vždy profesionalni přístup a narozdil od ostatních vet.klinik v HK i příjemné ceny. U ostatních vet.narazky na kralika jako podradneho mazlika, v ZOOvetu jsem se s tím nesetkala. Vždy se tam ráda vracím a nikdy bych uz nikam se zvířetem nešla. Kralik Kája bordera Jessie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana
11.3.2016
*
*
*
*
*

Vždy naprostá spokojenost, milý a zároveň profesionální přístup, je vidět, že mají zvířátka rádi a že jim rozhodně nejde v první řadě o zisk, ale o navázání vztahu vzájemné důvěry - s pejskem i klientem. Kontrola byla upřednostňována u veterináře, který pejska viděl již předtím, aby se stav mohl porovnat, límec byl zapůjčen (nebylo nutno kupovat), pejsek dostal pamlsek. Byli jsme zde vícekrát - nejedná se o náhodu nebo o přístup jen jednoho člověka, ale je to opakovaná dobrá zkušenost. Máme s čím porovnávat - v jiném "koutě" republiky - a je to "nebe a dudy". Kliniku ZooVet mohu jen doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J.N.
13.4.2015
*
*
*
*
*

Připojuji se s negativními zkušenostmi - od většiny doktorů / doktorek arogantní chování, operace psa (5,5 let) ve stylu "tak to zkusíme a uvidíme". Operaci nám pejsek bohužel nepřežil. Do dnešního dne (je to zhruba rok) nám nejsou schopni vysvětlit, na co vlastně pes zemřel - vše ve smyslu "riziko narkózy", "úmrtí na následky operace". Hlavně, že se nestydí neprodleně po "zmršeném" zákroku si říct o zaplacení ... už nikdy !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne3
Tom z Náchoda
8.2.2015
*
*
*
*
*

S klinikou mám jen ty nejlepší zkušenosti. S mou fenkou Heidi jsem byl na operaci v Náchodě, která se nezdařila (infekce, epileptické záchvaty, přestala chodit, proč nebudu komentovat), na doporučení jiného veterináře z Náchoda jsem ji jako poslední pokus před uspáním vzal do ZooVet, kde jí jako zázrakem dali dohromady, dnes je úplně zdravá. Přístup k Heidi i ke mě byl velice dobrý, nemohu si vůbec na nic stěžovat, jen jim poděkovat. Tom

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
j.brat
4.2.2015
*
*
*
*
*

vážená paní raskova.petro, pokud opravdu máte tak nevychovaného psa,že se mu nemůže sáhnout na nohu, tak se veterinářce ani nedivím. Ale dle vašeho hodnocení počítám,že jste kykyna co má psa jako modní kabelku, co nemá ani základní poslušnost. Léta tam chodím s jezevčíkama, kteří jsou jako plemeno ostřejší a náročnější na poslušnost, ale tohle by nikdy nepředvedly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
hana.peroutkova
18.8.2014
*
*
*
*
*

Vynikající přístup ke zvířatům. Ke každému zvířátku zde přistupují, jako k živému tvorovi, který má svou osobnost. Péče na špičkové úrovni. Vřele doporučuji. Mám králíčka, kterému zde zachránili život

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Soňa
11.6.2014
*
*
*
*
*

Tak já mám opačné zkušenosti,ale je pravda, že na stříhání s pejskem tam nechodím,ale např. Dr. Martincová mohu jen chválit, výborný přístup jak ke zvířatům, tak k jejich páníčkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Labská louka 650
  • Hradec Králové - Třebeš
  • 500 11
  • naproti restauraci Duran, výpadovka z HK směr Roudnička, Vysoká n. Labem
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • So 9:0011:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo