Hodnocení firmy U Wolfky.cz - oblečení Wolf - Ludmila Vargová

*
*
*
*
*
11 hodnocení
cervinkova.jar
24.11.2016
*
*
*
*
*

Eshop doporučuji, rychlá komunikace, ochota, po dohodě sedí i doporučená velikost a jsem spokojená i s kvalitou za rozumnou cenu. Jen tak dál...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kade.jarca
21.8.2016
*
*
*
*
*

S nákupem v tomto obchůdku jsem velmi spokojená. Nakupuji zde již několik let. Vždy rychlé vyřízení objednávky. Přehledná nabídka zboží. Ráda se vracím. V podstatě již jinde dětské zboží ani nenakupuji. Děkuji a už zase vybírám z vaší nabídky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alca.hrom
22.7.2016
*
*
*
*
*

super vyběr, rychlá domluva, veci sedí podle velikosti, jedině doporučuju

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
anihani
21.7.2016
*
*
*
*
*

Pěkná a bohatá nabídka zboží pro všechny. Přehledný sortiment při výběru. Příjemné ceny za fajn kvalitu. Rychlé a spolehlivé dodání. Jednoduchá komunikace. Nakupuji zde častěji a neshledala jsem zatím žádné nedostatky. Děkuji a vřele doporučuji :) Hanka Š.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Olga Fialová
21.7.2016
*
*
*
*
*

U této firmy nakupuji celé dětství mého synka. Naprostá spokojenost. Oceňuji pružnost a vstřícnost v komunikaci a profesionální přístup paní Vargové - majitelky firmy. Oblečení kvalitní a slušivé, využívám i ostatní sortiment - hračky a školní potřeby. Vřele doporučuji. Mgr. Olga Fialová, DiS., ředitelka DDM

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
silakj
21.7.2016
*
*
*
*
*

Nakupuji v tomto obchodě pravidelně. Zatím jsem byl vždy velmi spokojen, jak s kvalitou zboží, tak i s rychlostí a spolehlivostí dodání. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
renatask
20.7.2016
*
*
*
*
*

rychlé a přesné vyřízení objednávky, zboží má výhodu, že jsou kromě velikostí u všeho uvedeny i rozměry, co jsem objednala, sedlo! doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavlus.karvina
20.7.2016
*
*
*
*
*

Spolehlivost,ochota vyhovět. Tento Eshop mohu Všem doporučit,najdete zde kvalitní zboží a příjemnou komunikaci a rychlost. Děkuji Pavlína Liberec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Siláková L.
20.7.2016
*
*
*
*
*

Jestli hledáš kvalitu, spolehlivost, skvělou komunikaci a rychlé dodání zboží, tak tento obchod toto všechno splňuje. Několikrát jsem zde nakupovala a vždy jsem byla spokojená. Mají fakt kvalitní a hezké oblečení pro celou rodinu.Také se mi hodně líbí sortiment z Německa. Rozhodně tento obchod doporučuji. Siláková L.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jitka.d
19.7.2016
*
*
*
*
*

Krásné oblečení pro děti. Vše měli skladem, tak jak mají uvedeno v shopu, což nebývá u některých obchodů zvykem. Rychlá expedice. Věci jsou ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku. Ráda se vrátím. :-) Jitka Doležalová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Chlum 47
  • Chlum
  • 257 63
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Objednávat můžete kdykoliv. Vaše objednávky expedujeme PO-PÁ. Vše je skladem. Odesíláme obratem!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo