Hodnocení firmy Mgr. Eva Manďáková Svašková

*
*
*
*
*
20 hodnocení
pacap
7.10.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, také jsem velmi spokojena se službami, které poskytuje paní Eva. Sestavila mi jídelníček, který mi vyhovuje, jídla jsou chutná a přestala jsem mít chuť na sladké. Dále si velmi cením užitečných rad a podpory při mém úsilí o snižování váhy, za což jí moc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
6.10.2019
*
*
*
*
*

Díky jídelníčku paní Evy jsem za devět měsíců zhubla 30 kg. Jídelníček není o hladovění, ale o tom naučit se jak má jídlo vypadat. Při dodržování všech zásad není problém si váhu udržet. Jsem moc ráda, že jsem do toho šla. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mirka R.
5.10.2019
*
*
*
*
*

Paní Eva je člověk na svém místě, rozhodně "problémům" a zdravému jídelníčku rozumí. Rozpracování bylo rychlé, velmi podrobné, jasné. Projevovala velký zájem o člověka tak, aby co nejlépe nastavila k tomu stravu. Poskytuje pravidelné konzultace, kdykoli mimo je ochotna řešit změnu, potíž a to vždy ochotně, smysluplně. Úbytek je znát (12 kg za 4 měsíce), jídla jsou pestrá, množství dostatečné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jarka.zapletalka
4.10.2019
*
*
*
*
*

Za mě fajn, dva roky jsem se snažila sama a běhala a nic moc. S tím jídelníčkem mi to šlo dolů tak asi 4 - 5 kg za měsíc a po třech měsících jsem už v cíli. Držela jsem to ale hodně poctivě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lidka.pecenka
8.6.2019
*
*
*
*
*

Jak to tady čtu, je jasné, že na každého asi funguje něco jiného, My jsme do toho šly s mamkou a tetou. Já a mamka jsme si nechaly udělat stejná jídla a vařily jsme dohromady a teta měla jídelníček jiný. Můžu teda potvrdit, že stejné jsme nedostaly a i porce jídla byly jiné. Teta začínala nad 100 kg, mamka na 85 a já na 80. První týden jsme si všechny tři musely zvyknout, že už nemůžeme strčit do pusy všechno, co vidíme. Dělaly jsme si dva stejné dny po sobě. Pohyb byly procházky , úklid a já nejmladší jsem i cvičila. Teta od 1.1.2019 má méně o 18 kg, mamka o 10 kg a já jsem dosáhla vytoužených 68 . Za naši rodinu chválíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
božena
11.5.2019
*
*
*
*
*

Před 5 lety jsem si objednala jídelníček od paní Evy,byla jsem spokojená jak s jídelníčkem tak s komunikací,za dva měsíce jsem zhubla 17 kg.Nyní jedu opět podle jídelníčku a 6 kg je dole.Výsledky ukazují ,když se dodržují pokyny tak to funguje.Za mě velká spokojenost a doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svobodova.anetka
4.5.2019
*
*
*
*
*

Za mě paní Evicka prostě parádní,komunikace úžasná a hlavně jídelníček boží,moc děkuji a doporučuji v životě jsem držela xxx diet a k ničemu,a teď to neberu jako dietu ale jako koníček prepla jsem v hlavě A Za mě wau,váha šla dolů cm také a Ještě není konec ,mám za sebou 3 týdny....Evi děkuji a mohu je doporučit!fotek dodám více na porovnání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
2.5.2019
*
*
*
*
*

Pred 8lety jsem drzela jidelnicek od pani Evicky a shodila jsem 7kg za 2 mesice.Nyni ho drzim zase a po 14dnech mam 3kg dole.Jsem velmi spokojena jak s jidelnickem tak s komunikaci.Vse je jasne vysvetleno.Kdyz nesezenu potravinu v jidelnicku tak logicky ji vymenim!Bilkoviny za bilkoviny,sacharidy za sacharidy.Jak jednoduche.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
evickakaka
29.4.2019
*
*
*
*
*

Jídelníček od paní Evy jsem využila před několika lety po porodu a byla jsem spokojená jak s recepty tak s pohodovým úbytkem váhy.... Neměla jsem hlad, ba naopak a hlavně mně jídlo chutnalo. Teď jsem se rozhodla, že do toho půjdu opět... Doporučuji 😉

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Serafinka32
28.4.2019
*
*
*
*
*

Já jsem s jidelnickem paní Evicky hodně spokojená a díky ní jsem zhubla před 7lety 23kg, minulý rok po porodu 20kg a teď letos začínám opět s jejím jídelníčkem hubnout po druhém porodu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Za Nádražím 283
  • Zborovice
  • 768 32
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo