Hodnocení firmy MUDr. Jitka Dočekalová

*
*
*
*
*
10 hodnocení
P.Ř.
18.8.2019
*
*
*
*
*

Skvělý lékař (problémy, které předešlá lékařka nedokázala řešit, ona vyřešila velmi rychle a s přehledem) s vynikajícím přístupem k pacientům. Tak výborná, že nelitujete jet k ní do ordinace hodinu, poté strávit v čekárně dvě hodiny kvůli čtvrthodině v ordinaci.. Opravdu se investovaný čas vyplatí.. Moje předchozí lékařka byla sice přesná jak německý inženýr, ale nepomohla mi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
romanklima
22.7.2019
*
*
*
*
*

Dnes jsem zavolal paní doktorce a potřeboval se domluvit na termín, kde jsem potřeboval konzultaci lékářské zprávy své dcery ,které jsem nerozumněl, ale takové arogantní jednání jsem nečekal ,prostě otřesné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
j.kadec
21.9.2018
*
*
*
*
*

Doktorka je velmi zlatá, naladí do skvělé nálady a povzbudí. Několikrát jsem u ni byl. Rád bych ji věnoval tuhle píseň https://www.youtube.com/watch?v=iFqpYBSwzqc refrén parádně sedí na pacienty v čekárně, protože čekací doba tam většinou je dlouhá, ale stojí to za to!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
štěpán jordánek
14.2.2016
*
*
*
*
*

Perfektní je to sluníčko a velmi cittlivá lékařka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Marie
25.8.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka má příkladný přístup k pacientovi. Vlídným slovem dává naději a povzbuzení do života.Po návštěvě v její ordinaci, už zase sluníčko svítí a mráčky se neobjevují. Můžu jen potvrdit slova paní Růži, že je to člověk na svém místě, citlivá a ohleduplná, je skutečný odborník ve svém oboru. Mohu ji všem doporučit. Srdečně děkuji Marie.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Radka Ráboňová
2.3.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka vás rozebere i po osobnostní stránce, dodá vám slovy naději a povzbudí do dalšího boje s nemocí. Chodím k ní s důvěrou a nadějí, že mi vždy pomůže. Čekání je dlouhé, ale vyplatí se. Radka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Růža
18.2.2015
*
*
*
*
*

Na paní doktorku pěju jen chválu, stejně jako mnoho mých známých. Pro pana K. Lhotu na vysvětlenou - jen díky tomu, že vás objednala na určitou hodinu k někomu dalšímu, jste zřejmě nemusel čekat zmíněné 4 měsíce jako u jiných doktorů. Můžu potvrdit, že je to člověk na svém místě, citlivá a ohleduplná, a její pacienti jsou pro ni důležití, což se dneska nevidí často. Děkujeme. R.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
karellhota
12.2.2015
*
*
*
*
*

I když Vás paní doktorka objedná na určitou hodinu, není problém čekat v čekárně i 3 hodiny. Běžně objedná na určitou hodinu i více pacientů, není problém i 5 lidí. Na tuto informaci proč je na určitou hodinu objednáno více lidí mi bylo sděleno že někteří pacienti se nedostaví. Byl jsem obviněn že v čekárně šířím negativní energii a že se můžu prý objednat k jinému odbornému lékaři kde jsou čekací lhůty i 4 měsíce. V dnešní době se člověk objednává z důvodu ošetření u lékaře v dané objednané době aby nečekal protože musí třeba do práce a je omluven jen na určitou dobu. Takovéto arogantní jednání by si odborný lékař neměl dovolit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne9
jiri.cendelin
25.6.2014
*
*
*
*
*

Paní Docekalova má úžasný přístup. Její péče je pro mne neocenitelná. Je prvním člověkem, který mi pomohl po dlouhých letech trápení. Její individuální a hlavně lidský přístup je neskutečný. Přesto je pro mne autoritou. S díky, Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
trojlud
28.1.2014
*
*
*
*
*

Paní doktorka svým přístupem k oboru a hlavně k lidem široce přesahuje rámec psychiatrie.Osobní zkušenost mám-pomohla mi,má moji absolutní důvěru.Mohu s čistým svědomím doporučit. Luděk

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Přidat hodnocení
  • Jelínkova 991/39
  • Třebíč - Nové Dvory
  • 674 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo