Hodnocení firmy MUDr. Jitka Dočekalová

*
*
*
*
*
13 hodnocení
P.N.
14.7.2021
*
*
*
*
*

Jestli potřebujete zvednout tlak, tak návštěvu u paní doktorky doporučuji. Viděla mě dnes poprvé a to jsem nedorazila jako pacient, ale jako sestra nemocného. Paní doktorku jsem požádala o radu, jak postupovat dál, když nemocný (její pacient) nechce brát léky a je ve vážném psychickém stavu. Ještě jsem ani nedomluvila, už zvyšovala hlas a vyloženě mě vyhodila z ordinace. Vrchol byl, když mi přibouchla dveře před nosem. Její hysterický výkon mi doslova vzal dech i poslední slova a raději jsem odešla. Chápu, že práce s lidmi je náročná, ale sama si to vybrala. Po takové zkušenosti nechápu, že má paní doktorka pacienty.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Věra
15.2.2021
*
*
*
*
*

Této doktorce by měli vzít diplom. Vstřícnost a legrace je možná pouze tehdy, když s ní naprosto souhlasíte a nepřemýšlíte nad tím, čím vás nebo vaše blízké krmí. O legraci přece léčba u psychiatra není. Byli u ní moje rodiče. V žádném případě prý není její povinností kontrolovat léky, které předepisují ostatní lékaři( např. praktický lékař, nebo kardiolog). Maminku mě úplně odrovnala a z tatínka udělala v 81 ti letech alkoholika, aniž by se mu podívala do očí. Když jsem si zkontrolovala léky, co oběma napsala a zavolala jí ve vší slušnosti a chtěla jí popsat, co se s nimi děje, její arogantní chování mi vzalo dech. Nenechala mě ani doříct větu. Ješte před tím, než třískla s telefonem mi řekla, ať si s nimi táhnu někam jinam. Nikdy jsem si na žádného lékaře nestěžovala, ale prosím, dávejte si na ni pozor . Jde jí jen a jen o provize z léků a když jí někdo náhodou umře, tak měl přece jiné choroby ..... Za mě 👎👎👎👎

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petka2605
3.1.2021
*
*
*
*
*

Paní doktorku osobně neznam. Chodil k ní můj přítel a je to děsný. Bez toho aniž by se ho na něco ptala mu naordinuje prášky s nezájmem o další jednání. Odbije ho pouze se slovy, ať je ticho, že ji jeho názor nezajímá. Přítel bere prášky po kterych je úplně mimo a další názory ji nezajímají. Doktora jsme už změnily, protože ta by ho tema horama prášku zabila. Nyní mu prášky nový doktor ubral a přítel je v pohodě. Hrozný přístup této doktorky.Hohodnotím jednou hvězdou, ale nejradši bych nedala zadnou, pro mě to není doktor ale nicitelka lidských životů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
P.Ř.
18.8.2019
*
*
*
*
*

Skvělý lékař (problémy, které předešlá lékařka nedokázala řešit, ona vyřešila velmi rychle a s přehledem) s vynikajícím přístupem k pacientům. Tak výborná, že nelitujete jet k ní do ordinace hodinu, poté strávit v čekárně dvě hodiny kvůli čtvrthodině v ordinaci.. Opravdu se investovaný čas vyplatí.. Moje předchozí lékařka byla sice přesná jak německý inženýr, ale nepomohla mi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
romanklima
22.7.2019
*
*
*
*
*

Dnes jsem zavolal paní doktorce a potřeboval se domluvit na termín, kde jsem potřeboval konzultaci lékářské zprávy své dcery ,které jsem nerozumněl, ale takové arogantní jednání jsem nečekal ,prostě otřesné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
j.kadec
21.9.2018
*
*
*
*
*

Doktorka je velmi zlatá, naladí do skvělé nálady a povzbudí. Několikrát jsem u ni byl. Rád bych ji věnoval tuhle píseň https://www.youtube.com/watch?v=iFqpYBSwzqc refrén parádně sedí na pacienty v čekárně, protože čekací doba tam většinou je dlouhá, ale stojí to za to!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
štěpán jordánek
14.2.2016
*
*
*
*
*

Perfektní je to sluníčko a velmi cittlivá lékařka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Marie
25.8.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka má příkladný přístup k pacientovi. Vlídným slovem dává naději a povzbuzení do života.Po návštěvě v její ordinaci, už zase sluníčko svítí a mráčky se neobjevují. Můžu jen potvrdit slova paní Růži, že je to člověk na svém místě, citlivá a ohleduplná, je skutečný odborník ve svém oboru. Mohu ji všem doporučit. Srdečně děkuji Marie.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Radka Ráboňová
2.3.2015
*
*
*
*
*

Paní doktorka vás rozebere i po osobnostní stránce, dodá vám slovy naději a povzbudí do dalšího boje s nemocí. Chodím k ní s důvěrou a nadějí, že mi vždy pomůže. Čekání je dlouhé, ale vyplatí se. Radka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Růža
18.2.2015
*
*
*
*
*

Na paní doktorku pěju jen chválu, stejně jako mnoho mých známých. Pro pana K. Lhotu na vysvětlenou - jen díky tomu, že vás objednala na určitou hodinu k někomu dalšímu, jste zřejmě nemusel čekat zmíněné 4 měsíce jako u jiných doktorů. Můžu potvrdit, že je to člověk na svém místě, citlivá a ohleduplná, a její pacienti jsou pro ni důležití, což se dneska nevidí často. Děkujeme. R.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Přidat hodnocení
  • Jelínkova 991/39
  • Třebíč - Nové Dvory
  • 674 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo