Hodnocení firmy MVDr. Norbert Nemes

*
*
*
*
*
23 hodnocení
miloslava.berankova@gmail.com
9.12.2019
*
*
*
*
*

Děkuji panu MVDr. Nemesovi za peci, kterou věnoval naši Nessince. Nemoc však byla silnější. Děkuji za jeho přístup, takt a ohleduplnost. Manžele Berankovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bozena.maslukova
15.10.2019
*
*
*
*
*

Jsem moc spokojená s péčí a přístupem pana doktora,náš Tobík se moc boji a pan doktor je skvělý ,chodíme k němu 7 let a neměnila bych

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wiwi
11.7.2019
*
*
*
*
*

Dostala jsem na pana doktora před 13 lety doporučení a jsem naprosto spokojená. Profesionál, lidský, vstřícný, …. za mě vše NEJ...!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
beranovajr
20.5.2019
*
*
*
*
*

Tohoto lékaře pro zvířátka velice doporučuji.Pan doktor je velice vstřícný, hodný, vždy poradí no prostě ví co dělá.Jsme nad míru spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stella.in
1.10.2018
*
*
*
*
*

Pristup pana doktora Nemese me vazne moc mile prekvapil, pan doktor je velice empaticky, profesionalni a rekla bych, ze i pokorny. Dekuji S.Morar

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.6.2018
*
*
*
*
*

Dlouho jsem hledala veterinare pro stenatko,ktere si poridim.Bohuzel na Praze 9,to bylo tezke.Vsude sama negativa.Zacala jsem se ptat lidi,pejskaru.Poridila jsem si malou Ammy Maltezacka a sla k panu doktoru Nemesovi,a byla jsem velmi prekvapena,ze doporuceni pejskaru byla pravdiva.Je velmi pozorny a empaticky.Za skvelou peci moc dekujeme sl.Vlckova s Ammy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
zd.melda
16.6.2018
*
*
*
*
*

Pan doktor Nemes je opravdu člověk na svém místě. Ošetřoval moji 1 Barunku k mé plné spokojenosti celých 13 let než si ji k sobě povolal Nejvyšší. Před 8 lety provedl operaci mé 2 Barunce / kastraci /. Po operaci se nabídl, že nás odveze ke mě domů do Horních Měcholup. Takový přístup se hned tak nevidí. Zd. Melichar.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pospial
17.5.2018
*
*
*
*
*

K panu doktorovi chodím se dvěma pejsky, jsou to fenečky, obě už i operoval. S jeho profesionálním a citlivým přístupem jsem moc spokojená. Jsem mu vděčná za veškerou péči a ochotu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
13.5.2018
*
*
*
*
*

Dlouhá léta k němu chodíme a největší spokojenost :))

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.3.2018
*
*
*
*
*

My jsme s panem doktorem již dlouhou dobu také spokojeni :-) .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Šumperská 652
  • Praha 9 - Letňany
  • 199 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 13:0019:00
  • Út 9:0012:00 15:0018:00
  • St 9:0012:00 15:0018:00
  • Čt 10:0012:00 15:0018:00
  • 9:0012:00 13:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo