Hodnocení firmy Erotickykontakt.cz

*
*
*
*
*
25 hodnocení
Eve88
4.4.2017
*
*
*
*
*

jsem holka, také se mi zdá divné, že jsem napsala třeba 30ti lidem a nikdo se zpětně neozval :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Patrik913
3.7.2016
*
*
*
*
*

Jak je zde již psáno chtějí 400kč bohužel jsem je poslal-vyhozené peníze přidejte si pár stovek a máte sex od profesionálky. Na desítky zpráv nikdo neodepisuje. Jediné co mi chodí jsou výpisy nově přidaných profilů které nejdou otevřít.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martink
17.2.2016
*
*
*
*
*

Je to plné fake profilů, sleduji to spíše pro zábavu a provokuji... ;) - nikdy nikdo nepošle mail/telefon - komunikace běží jen dokud není zaplaceno (zkušenost jiných, já se nechal poučit na cizí útratu .. ;) - vrcholem pobavení byl profil s fotkou herečky (Kaley Cuoko) které byla pro jistotu uříznuta hlava.. Jasný podvod od začátku do konce.. Lituji jen ty ženy, které tam opravdu něco hledají (a nejsou to profesionálky)..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
Mirek
7.10.2015
*
*
*
*
*

Ahoj, rád bych zde napsal své zkušenosti se seznamkou zijemenezavazne.cz. Tváří se velice seriózně a za zprovoznění služeb jako posílání a čtení zpráv požaduje pouze jednorázovou platbu 400 Kč. Před tím se pouze dozvíte, že vám přišla zpráva, ale nemůžete si ji přečíst. Po zaplacení zjistíte, že se jednalo o servisní zprávy o nově zaregistrovaných uživatelkách, které navíc brzy po registraci chodit přestanou. Celé stránky navíc mají mizernou technickou kvalitu, např. na ty nové profily nejde ani kliknout nebo u odeslaných zpráv se nezobrazuje, komu jste je poslali. A na titulní stránce se ukazují stále stejné slečny. A též se na ní nově objevil odkaz na provařený flirtkontakt :-) Pěkná Potěmkinova vesnice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
clerffeit
1.10.2015
*
*
*
*
*

Také bych rád ohodnotil seznamku ZijemeNezavazne.cz. Zaregistroval jsem, že některé profily mají své, ale narozdil od většiny jiných sex seznamek s kterými jsem přišel do kontaktu je zde většina žen skutečných, alespoň já si psal s 5ti a sešel se s jednou obstojnou maminou :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne9
Kamil O
26.9.2015
*
*
*
*
*

Napíšu svoji zkušenost se seznamkou zijemenezavazne.cz je protkaná fiktivními profily. Registrace zdarma OK. Najednou mi přišly na email 2 odpovědi (rozuměj 2 emaily s odkazy z zijemenezavazne.cz, ale nevidíte odpověd - tu vidíte pouze pokud máte placený profil ). Říkám, to je blbost a čekám. Během týdne asi další tři. Hm, zajímavé a tak to zkouším a platím 400,- Po té úplně mrtvo. Jsem tam asi půl roku. Raději vemte 400,- a pozvěte někoho na skleničku, tam si aspoň popovídáte když už nic jiného, tady ani to ne!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne1
lubina468
20.7.2015
*
*
*
*
*

... a tak to na první pohled vypadalo skvěle, že? Souhlasím, je to podvod. Za prvé - i přes jejich obstrukce se tam e-mail nějak dá napsat, přesto ti "ona" na něj nenapíše. Většinou tě ignoruje, ale pokud má dobrou náladu, tak připíše i důvod - že se zaslanými kontakty má špatné zkušenosti, že chce ještě trochu víc času a plno dalších důvodů, aby co nejdéle setrvala na jejich stránkách. Za druhé - zcela ignoruje tvoje otázky a konkrétní nabídky k setkání. Normální holka na dotaz odpoví, "ona" ne. Jen pořád do omrzení opakuje, jak dobře ti to udělá a že se chce s tebou setkat. Připadalo mi to jako by se bavil hluchý s němým. Za třetí - už nejsem nejmladší, přesto mi na první čtyři odpovědi velmi pozitivně zareagovaly tři fakt hezké mladé holky. Divné, že....? A asi by se takto dalo pokračovat Jestli je tam kromě operátora ještě pár jiných normálních holek, budou to jen procenta a určitě to nebudou takové výstavní kusy do Playboye. Ty mají dost jiných možností. Naštěstí mi to docvaklo dřív, než jsem do těch zmetků investoval.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
golfik40
22.6.2015
*
*
*
*
*

Jeden velký podvod. Jenom tahaji z nás blbejch chlapů penize. Zpravy vam posílá operator. Doufam že na ně brzo dojde. Jsou to s....!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
jrt
27.6.2014
*
*
*
*
*

Podvod jako vždycky. Těži na lidském neštěstí. Ale nebojte karma existuje pro každého i pro ně a třeba aż se jim stane to nějaký to neštěstí. Tak si vzpomenou a budou říkat pane boże co jsem komu proved :-)))) zauvažujte !!!?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sammy
25.3.2014
*
*
*
*
*

Seznamka jako kazda jina v Cechach. Vyzkouseni zdarma, pak platite a chvilku trva, nez se vam nekdo ozve. Inzeraty podle mne realne, nebo aspon ja mel stesti ;-) Zensky totiz nic neplati a muzou si vybirat komu odpovi. Neverim, ze by sosali profily z facebooku. Na to nema nikdo pravo. PS: Nehlaste se jako zensky. Musite zadat cislo pro aktivaci a oni to opravdu po telefonu overuji. Vyzkouseno :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne7
Přidat hodnocení

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo