Tříkolka - 3wheel (Brno)

Společnost Jana-LM spol. s r.o. pod značkou Tříkolka 3wheel přináší na trh slovenskou výrobu odrážedel takzvanou tříkolku. Kvalitní slovenská výroba, která vrací na slovenský i český trh ověřenou klasiku, kterou děti milují.
Služby společnosti jsou zaměřeny na:
- Výrobu
- Prodej
- Poradenství
Každý příběh značky má své začátky a Tříkolka 3wheel není výjimkou. Rodinná značka, ve které se dbá na potřeby dětí, se vrátila do minulosti, aby oprášila výrobu klasických tříkolek. Tento typ tříkolky je stabilní, odolný a pro děti zábavný. Malá rodinná firma z Liptova vyrábí kovovou 3wheel tříkolku ve více barevných kombinacích. Výrobna tříkolek se nachází přímo v srdci Liptova. Na třech kolech se jezdí bezpečněji, a tak máte jistotu, že vaše děti budou v bezpečí. Při výrobě se používají materiály místních dodavatelů.
Na bezpečnosti záleží, jelikož výsledný produkt je určen pro děti. I z tohoto důvodu jsou použité materiály pravidelně přezkušovány zkušebnou TSÚ š.p. v Piešťanech. Produkty lze zakoupit v rámci Liptovského Mikuláše a přes e-shop. Tříkolky jsou vhodné pro děti ve věku od dvou do šesti let. Nabídku tříkolek společnost rozšířila o čtyřkolku, která je vhodná pro větší děti. V blízké budoucnosti se plánuje výroba rozšířit io elektrické čtyřkolky.
Pokud toužíte dopřát svým dětem bezpečnou a kvalitní čtyřkolku za přijatelnou cenu jste na správném místě. Slovenská výroba a slovenský produkt na podporu domácího trhu. Vlastní výrobna i know-how přímo v srdci Liptova. Objevte hodnotný produkt, který má na Slovensku historii a který si vaše děti oblíbí. 3wheel je značka ověřené kvality. Více informací se dočtete i přímo na webové stránce.

Je toto moje firma?
  • Podpěrova 2
  • Brno
  • 621 00
  • mapa

Více informací

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo