Hodnocení firmy OZ Vekra Strašnice, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Jiřka N.
10.6.2020
*
*
*
*
*

Dohoda s touto firmou byla bezproblémová a hlavně rychlá. Splnili všechny naše požadavky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ema
20.8.2019
*
*
*
*
*

K oknům nemám výhrady, doporučuju.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
robertmarek
26.11.2018
*
*
*
*
*

Líbilo se mi rychlé jednání ze strany vekry. Na okna jsme museli čekat trochu dýl než jsem původně očekával (čekali jsme 6 týdnů), na druhou stranu jak k objednávce tak k montáži nepotřebovali skoro vůbec pomoct.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Ondřej
19.9.2018
*
*
*
*
*

Okna od nich mám už docela dlouhej čas, měnil jsem je těsně po nastěhování do domu, a to už bude takových 8 let, a za celou tu dobu jsem s nima nic neřešil. Koupil jsem plastová protože mě tehdy trochu tlačili finance, protože nás pak čekala rekonstrukce vnitřku, ale jsou dobrá, nelituju.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Olga
12.7.2018
*
*
*
*
*

Ráda se podělím o zkušenost s firmou Vekra. Jelikož mě na oknech nejvíce zajímal vzhled a ohledně jejich funkčnosti jsem neměla ani šajna, tak jsem byla vděčná za milý přístup zaměstnanců na prodejně, dokázali mi dobře poradit. Montáž a zednické práce podle mě proběhli hladce, byla jsem ráda že byli ochotni odvést stará okna a ani po sobě nenechali žádný velký nepořádek. Okna mám dodnes a není s nimi žádný problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
MarekM
27.4.2018
*
*
*
*
*

Vekra se k nám od začátku do konce slušně, možná to bylo tím že jsme okna objednávali mimo sezonu, ale každopádně to bylo příjemný, k oknům jsme dostali i nějaký čistič zdarma. Dělníci byli slušný a rychlý, okna máme přes 5 let a furt jsou dobrý, takže klidně doporučím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lukáš Vávra
20.12.2017
*
*
*
*
*

Nechali jsme si i nich dělat plastový okna a po 10 letech jsou pořád ok. Jediné co, tak žaluzie se nám trochu nepovedly, ale to už nevím jaká byla firma, ale to je spíš taková kosmetická chyba, takže to neřeším. Jinak co se týče funkčnosti jsou na tom okna dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
25.10.2017
*
*
*
*
*

Nechal jsem si od firmy vekra udělat okna i s velkými prosklenými plochami okolo terasy. Cena za to všechno byla docela vysoká, ale na druhou stranu všechno probíhalo tak jak to podle mě probíhat mělo, jen jsem nečekal že na okna budu čekat skoro 2 měsíce, ale důležité je že jsou dobře zasazená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Katka
20.6.2017
*
*
*
*
*

Od vekry mám plastová okna už přes 5 let a není na nich žádná vada. Zatím jsem nedělala žádnou údržbu a okna stále těsní ani s panty není problém. Jsem hlavně rád že jsem si mohla vybrat jinou barvu než bílou, krásně nám to ladí s barákem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • V olšinách 1328/61
  • Praha 10 - Strašnice
  • 100 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo