Hodnocení firmy Sporthotel Barborka s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
kristyna.haskova.kh
6.2.2017
*
*
*
*
*

Ideální místo pro firemní akci, rodinnou dovolenou či pro partu přátel. Areál toho nabízí opravdu mnoho, nuda zde nehrozí!!! Rozhodně mohu všem doporučit!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vokurka.david
12.1.2017
*
*
*
*
*

Skvělá atmosféra.... Všude čistota, opravdu velká spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Robin
11.1.2017
*
*
*
*
*

Cajk, všechno na pohodu. Prostě spokojenost :).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Julie
11.1.2017
*
*
*
*
*

Skvělá lokalita na firemní sešlost i na dovolenou s dětmi. Hotel má své kouzlo a díky zdejším atrakcím jsme se zde rozhodně nenudili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michal.strucovsky
11.1.2017
*
*
*
*
*

Barborku jsem navstivil v ramci pracovni akce. Krasne misto v krasnem meste se spoustou volnocasovych aktivit. Vrele doporuciji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana
11.1.2017
*
*
*
*
*

Krásné umístění, příjemná atmosféra hotelu, dobré jídlo.....pro pobyt s kamarády i s rodinou ideální.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla Koutná
11.1.2017
*
*
*
*
*

Krásný hotel umístěný ve výborné lokalitě. Skvěle tam vaří a je útulně zařízen. Navštívila jsem tuto lokalitu poprvé a určitě se sem budu ráda vracet.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milannn
11.12.2016
*
*
*
*
*

Skvělý hotel se skvělou atmosférou. Jako firma jsme zde pořádali teambuildingovou akci a byli jsme velmi spokojeni. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jan.cement
26.10.2016
*
*
*
*
*

hotel vyniká především širokou možností aktivit, které lze provozovat - megavelký bazén, lanové centrum, úniková hra (!), wellness, střelnice, a další, je toho opravdu hodně. hotel je vhodný na firemní teambuildingy, má i přednáškové sály atd. výhodou je i golf za rohem a zámek Hluboká kde jste pěšky za 20 min. úroveň pokojů a kuchyně je standardní, průměrná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
krucekjosef
23.8.2014
*
*
*
*
*

hotel se nachází v opravdu krasnem prostředí, avšak dojem kazí naprosto otřesný personál, zvláště brigádnice (léto 2014). (Speciálně té blondýnce se doporučuji vyhnout obloukem). Ackoliv jsme měli předem objednanou polopenzi, tak s veceri na nas zapomneli, prinesli az po 40 minutách. Hlavni jídla a polevky zároveň, což se na nas stul proste nevešlo... Ovšem sebevědomá brigádnice se jen tak odbýt nedala, odmítla nám to nosit postupně (nejdřív polévku a pak až hlavní chod), takže jsme jedli polévku téměř z klína a hlavní chod byl uplne studený. Údajný třetí chod nepřišel vůbec. Pro pití jsme si došli sami, jinak bychom se nedočkali nikdy. Na recepci to není o moc lepší. Klienti co odjížděli ráno (8,30) a chtěli platit, museli čekat půl hodiny na zaplacení, neboť recepční neměla klíče od pokladny a ještě čehosi... postupně obvolávala 5 ! kolegů než se hosté po pul hodině dočkali možnosti platby. Slečny zaměstnankyně/brigádnice neumějí pozdravit, poděkovat, popřát hezký den natož se usmát. Jejich znechucené výrazy obličeje nás děsili ještě hodně dlouho po dovolené. Nechápu, kdo může dobrovolně přijmout za zaměstnance takové diletanty? Snad ze známosti, nebo to jsou příbuzný majitele...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Zahradní 879
  • Hluboká nad Vltavou
  • 373 41
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 8:0020:00
  • Ne 8:0020:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo