Hodnocení firmy Robert Procházka

*
*
*
*
*
8 hodnocení
ladislavkabat
11.10.2018
*
*
*
*
*

p.Procházka provedl mou zakázku - nový kouřovod od plynového kotle -rychle a k mé plné spokojenosti. Cena, která byla dohodnuta byla dodržena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
agrometal
1.6.2017
*
*
*
*
*

Mám půdní vestavbu dokončenou v roce 2013. Firma co to dělala již neexistuje. Od začátku nám do bytu za 12 000 000.- protékala voda ze střechy. Po pěti firmách, které to pouze zaplácali, jsem dostal tel. od známého na firmu ROBERT PROCHÁZKA BRNO. Zavolal jsem Procházkovi a domluvil s ním prohlídku. Procházka přišel, vylezl tak aby viděl na střechu a povídá.....oprava bude stát 25000.- Jsem vyvalil oči a povídám, za co? Procházka na to......za opravu! Povídám to chci vidět! Všem sděluji, že Procházka střechu opravdu opravil a nám do bytu konečně neteče. Děkuji firmě Procházka a doporučuji i ostatním! E.Moser

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
frantisekoukal
26.5.2017
*
*
*
*
*

Děkujeme za provedené opravy na střeše a opravu komína!!! koukal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janeckakarel
24.5.2017
*
*
*
*
*

Nejslušnější firma a spolehlivá, co jsem potřeboval mám hotové a to podle dohody a moc pěkné! Janeček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
suchapetruska
23.5.2017
*
*
*
*
*

Rekonstrukce domu a střechy, velmi dobře provedeno a pracovníci velmi slušní. Děkujeme rodina Suchých.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
skrabalova.lucie77
16.3.2017
*
*
*
*
*

Katastrofa nejen hlucny,nepusti cloveka ke slovu !! Pousti se do praci co neumi,jen setri na materialu a prace nekvalitni. Delal mi koupelnu katastrofa prilozim fotodokumtaci !!vse znicene nedodelane technologie zastarale. Jina firma mi to predelava nechape,co tento clovek.napachal. je to tesar,at se venuje strecham!! Ikdyz ??? Podavam na neho trestni oznameni okradl me na rozpoctu o dveste tisic . Vytrhal mi bez schvaleni parkety necim vylil dal na to sesky co mu nejspise zbyli z jine stavby ,pry si na to muzu polozit koberec !! Hruza pan co mi tu dela dlazbu a vinil ,jen nechape . Dokonce vim od delniku,co panu Prochazkovi delaji praci spise musi delat co pan ( blbec ) rekne nepouziva v zasade vodovahu a setri VASE penize,ale pouze do vlastni kapsy !! Pristi tyden se chystam na financni urad ! Nedolozil co mel tel nebere ! Penize dostal,ale svym pohunkum nezaplatil !!!NEDOPORUCUJI . LUCIE ŠKRABALOVA

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
interaudit
14.3.2015
*
*
*
*
*

Byl jsem spokojen s prací a chováním pracovníků. Majitel trošku hlučnější ale o to lepší je provedená práce!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petříková
25.12.2013
*
*
*
*
*

Spolehlivá firma a slušně provedené práce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Rostislavovo náměstí 2347/5a
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo