Hodnocení firmy Kamnář Tomáš Matějka - Stavba krbu Praha

*
*
*
*
*
17 hodnocení
Michelfeitovi
25.3.2018
*
*
*
*
*

Pan Matějka pro nás provedl kompletní přebudování starého uzavřeného krbu za nový. Musíme říct, že pan Matějka byl nejlepší řemeslník, s jakým jsme se při rekonstrukci našeho rodinného domu setkali. Velmi profesionálně nám poradil s výběrem krbové vložky i obestavby tak, aby se funkčně hodila do prostoru našeho domu. Samotná stavba byla zcela bez problémů, v termínu a v čistotě. Postaral se i o vícepráce, které se objevily. Navíc je pan Matějka velmi sympatický a se spoustou věcí nám poradil. Jsme rádi, že jsme krb nedělali svépomocí a práci pana Matějky opravdu doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva Příbramská
22.1.2018
*
*
*
*
*

Pan Matějka u nás ve starším rodinném domku, kde původně nebylo s krbem počítáno, realizoval stavbu krbu. Bylo potřeba vybudovat komín a na to doporučil jinou firmou. Doporučil nám a obstaral krbovou vložku a provedl akumulační obestavbu. Všechny práce byly provedeny pečlivě a vše po sobě uklidil. Při prvním zatopení nás instruoval jak krb používat. Vše je bezvadné, krb krásně hřeje. Pana Matějku doporučujeme pro jeho rychlost a profesionalitu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ester.martincova
7.10.2017
*
*
*
*
*

Pan Matějka u nás realizoval bourání starého krbu a stavbu nového krbu s průhledovou vložkou. Už při první konzultaci a prohlídcebylo zřejmé, že svému řemeslu rozumí. Pomohl nám jak s výběrem vložky (výborný poměr kvality a ceny), tak s provedením akumulační obestavby. Od prvního kontaktu až po první zatopení probíhalo vše přesně podle dohody. Práce byla odvedena pečlivě, s minimem nepořádku a přesně v domluveném termínu. S krbem jsme maximálně spokojeni a pana Matějku jednoznačně doporučujeme!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
adam
8.3.2017
*
*
*
*
*

Instalace krbových kamen do rodinného domu. Naprostá spokojenost s panem Matějkou - domluvou, dopravou, instalací, dodáním dílů na míru. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri.novy
20.12.2016
*
*
*
*
*

Pan Matějka nám realizoval krb do dřevostavby v Nových Jirnách. Bezproblémová komunikace vč. návrhů krbové obestavby, profesionální práce s ohledem na detaily, přesně dodržené termínů i ceny. S prací pana Matějky jsme maximálně spokojeni a doporučuji ho všem, který očekávají profesionální jednání bez kompromisů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin Telipský
21.7.2016
*
*
*
*
*

Nabídková cena realizace krbové vložky byla dodržena a výsledek je perfektní. Pan Matějka je opravdu šikovný. Po dokončení krbu jsme si nechali následně dodělat rozvody teplovzduchu do dalších místností. Jsme rádi, že jsme si pana Matějku vybrali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
soukup.radek
19.7.2016
*
*
*
*
*

Realizace venkovního krbu byla od začátku prováděna panem Matějkou na profesionální úrovni. Proběhla v dohodnutých termínech i rozsahu. V průběhu realizace bylo dbáno na to, aby se co nejméně znečistilo okolí a byl kladen důraz na správné provedení jednotlivých detailů z hlediska správné funkčnosti. Realizace byla ukončena provedením zkušebního zapálení v krbu. Oceňuji hlavně preciznost provedení a důslednost. Celkově jsme velice spokojeni a rádi doporučíme ostatním :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš Lošonský
18.3.2016
*
*
*
*
*

Dodání a instalace závěsných krbových kamen a přívod vzduchu ke kamnům z prostoru pod schody proběhla v požadovaném rozsahu, v dohodnutém termínu a cena byla dodržena. Komunikace během celé zakázky byla příkladná. Při realizaci jsem byl osobně přítomen a všechny mé připomínky, dotazy či žádosti byly velmi vstřícně řešeny. Celkově jsme velmi spokojeni (dílo se povedlo, krb hoří, komín kouří), mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirik.malat
14.3.2016
*
*
*
*
*

Velká spokojenost, rychlé reakce a kvalitní práce. Vše co bylo dohodnuto bylo bezezbytku splněno. Pan Matějka s kolegou po ránu přijeli, obhlédli skutečné místo instalace, navrhli drobnou úpravu (vyšší umístění vložky), během pár hodin bylo namontováno a uklizeno. Tak si představuji profesionální práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zuzi77
5.11.2015
*
*
*
*
*

S praci i osobnim pristupem pana Matejky a jeho kolegy jsem byla velice spokojena. I kdyz se kamna na prijezdu vinou dodavatele opozdila, pan Matejka si dokazal poradit a byl schopen podle nakresu vse presne nachystat. Nasledna montaz kamen probehla bez jakehokoli problemu. Mohu jen doporucit. Drastichova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Bryksova 955/5
  • Praha 9 - Černý Most
  • 198 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo