Hodnocení firmy Gargano CK s.r.o. - Letní dovolená u moře Brno

*
*
*
*
*
11 hodnocení
lucfajkusova
9.8.2018
*
*
*
*
*

Takhle stresující dovolenou jsem ještě nezažila. Doprava katastrofa tam i zpět. Nakonec nás ani neodvezli do Prahy, ale jen do Brna. Animace také děs. Paní dala klukovi pastelky s papírem a utekla za bar, takže za pět minut nás hledal po kempu. Sociální vybavení staré, na toaletách ani ve sprše se nedalo zamknout, protože vše bylo zrezavělé. Jediné co bylo ok byla strava. Tuto cestovku už nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petropoce
20.3.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme s Gargano CK pred třemi lety a řeknu vám,že bysme s nimi už nejeli ani kdyby nám tu dovolenou sami zaplatili. Příšerné stany.Roztržená stěna,tak jsme to měli skoro celý pobyt.Poslední dva dny nám dovnitř pršelo.Delegátka nezájem.....asi si říkala:stejně už odjíždí,tak co jim budu měnit ...? Při odjezdu nás všechny ještě na rozloučenou zkontrolovali,prý se jim v recepci ztratili peníze......Neskutečné. No,už je to tři roky,třeba se už naučili chovat.... Zdeněk z Brna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva Prajerová
17.7.2017
*
*
*
*
*

Úžasná dovolená, výborně tam vařili. Všude bylo čisto a personál byl profesionální a velmi milý. Velká nabídka výletů, večerní zábavy. Perfektní... Rádi se vrátíme..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janicka.belkova
19.4.2017
*
*
*
*
*

Jana,byli jsme v kempu již 3x,,vloni 15-28.8,byli jsme s nevěstou a 3 vnuci,bylo to kouzelné,výborné jídlo,krásné bydlení,skvělé počasí,kouzelné moře,pokud to půjde pojedeme znovu,nedám na ck dopustit,jsou skvělí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Míša
14.9.2016
*
*
*
*
*

Letos jsme byli v kempu poprvé ( 26.8.-6.9.2016), moře i počasí super. Jídlo výborné a bylo ho dost, snad bych ho jen změnila na oběd. Večer zvládnout polévku i druhé jídlo bylo náročné. To už si pak někdo těžko dal něco na grilu. Musím pochválit kuchaře, byli úžasní. Míša

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Naďa
27.9.2015
*
*
*
*
*

V Mattinatě jsem byla poprvé v roce 2000. Letos po 12cté. Mám co hodnotit. Kemp se hodně od té doby změnil. A k lepšímu. Před 14 dny jsem se odsud vrátila. A opět maximálně spokojená. Se vším. Nechápu kritiku stravy. Strava je v kempu zdarma. Kritici se mohou stravovat v okolních restauracích, kterých je v okolí několik nebo si nakupovat v místních marketech. Do toho se jim ale nechce, protože jídlo je tam dražší než u nás. Mě jídlo velmi chutnalo a jsem ráda, že nemusím stravu na dovolené řešit. Jediné, co mi vadilo (a upozornila jsem na problém i delegátky), že nikdo ze zaměstnanců nekontroluje přísný zákaz kouření v ubikacích. Pokud nekuřák dostane přidělen takový prokouřený objekt, má hned o silný zážitek postaráno. Byla jsem delegátkou odbyta, že je to každého soukromá věc.... hříšníkům mohou přeci nevrátit 1.000,- Kč zálohy. To by si pak každý rozmyslel. Proč by si ale delegátky znepříjemňovaly život, že? Přesto pane Ježku děkuji. A věřte, že přijedu zase. Asi příští rok. Mgr. Pleváková Naďa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Iva.Heřmanová
6.9.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den. Dne 4.9.2015 jsme se s přítelem vrátily z destinace Mattinata Villaggio Riccio kempu. Cesta tam úplně v pohodě, řidiči super jen ty přestávky trochu přeháněli než jsme se stačily protáhnout tak už jsme zase museli nasedat. Nevím kam tak pospíchaly protože jsme stejně dojeli dosti brzo do kempu a delegátky se Nám nemohli věnovat a čekali jsme v baru asi hodinu a půl než někdo přišel. Organizace delegátů úplně strašná, žádné detailní informace kam se dá chodit mapa kempu a okolí vůbec všechno jsme si museli hledat sami. Snídaně hnus pomazánky ale když byla v lednici do odpoledne z pomazánky se stalo máslo pouze. Tak že 90 procent másla 10 procent zbylých inkrediencí ( salám , rybičky ,vajička atd..). Stany strašný, karavany opravdu jen na přespání jinak taky strašný. Výlety špatně organizovány - Vieste do města cesta tam bez delegáta cesta zpět z delegátem který celou cestu spinkal tak že jsme se nedozvěděli vůbec kudy jedeme a kde se co nachází opět hrůza. Výlet na lodi super ale potom Nás vysadily úplně někde jinde nikdo Nás o tom ne informoval a museli jsme do kempu pěšky cca 2,5 km. Na výlet na denní trhy jsme se ani nedostali protože nikdo nebyl schopen Nás informovat. Bylo psáno moře čisté ale nevím kde. Při odjezdu Nás nikdo nestřídal a tak jsme vůbec nepochopila proč jsme museli opustit karavan v 8.00 hod ráno. Delegáti z jiných cestovek to dělají tak že pokud ty lidi nikdo nestřídá tak je tam nechávají do těsného odjezdu s kontrolou delegátů. Důkladně bylo všude bylo psáno co osoba tak 1 zavazadlo do 20 kg. Ale asi je dobré si po tykat s řidiči a můžu si vést kolik chci jak tam i tak i zpět. Mladý lidé si vezly na zpět velké krabice s těstovinami víno a to řidiči držely hubu protože v baru se dobře bavily. Já měla zavadlo 21kg a už se mohli posrat ještě jsem si kvůli tomu půjčovala osobní váhu. Jinak počasí super. Tím že už vím jak to tam všechno chodí tak bych se vůbec na nikoho nevázala vzala bych si věci podle svého a v kempu bych se vůbec na nic neptala delegátů .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
jsoltesova
1.9.2015
*
*
*
*
*

Letos jsem se vrátila z dovolené na Garganu. Ubytování bylo za danou cenu přijatelné, jen nehorázné poplatky za úklid a pobytovou taxu mě překvapili. Bohužel ani v okolí kempu není žádná možnost výletu či procházky. Nejvíce mě ovšem rozčarovalo nemožnost reklamovaných výletů. Uváděné výlety do Rima nebo Pompejí nebyly k dispozici což byl jeden z důvodů proč jsem se rozhodla pro tuto destinaci. Tak jen závěrem, pokud jde někomu pouze o ležení na pláži může být spokojen, ale pokud chce někdo prožít trochu aktivní dovolenou, tak nedoporučuji. Já již s touto cestovní kanceláří příště nepojedu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
flegr
16.2.2015
*
*
*
*
*

V loňském roce jsme byli v Itálii s touto cestovní kanceláří. Příjemný pobyt, hezké moře, ubytování odpovídá ceně. Celkový dojem velká spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavel.dohnal
16.2.2015
*
*
*
*
*

Kvalita odpovídá ceně zájezdu, za nás spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Gorkého 51/1
  • Brno - Veveří
  • 602 00
  • Zastávka tramvaje Grohova, žlutý dům na rohu Gorkého a Veveří, 9-17zvonek č. 6, označen logem Gargano CK
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo