Hodnocení firmy Gargano CK s.r.o. - Letní dovolená u moře Brno

*
*
*
*
*
15 hodnocení
Petr Klimčuk
3.8.2019
*
*
*
*
*

Včera jsme se vrátili z Villaggio Riccio , byli jsme už po páté, musíme říct že za poslední 3 roky se areál výrazně změnil k lepšímu a to jak vzhledově tak službami. Je skutečně vidět, že pan majitel do areálu investuje. Výrazně se zlepšily snídaně které jsou nyní formou švědských stolů a se skutečně velmi slušným výběrem (cereálie, míchaná vejce, šunka, salám, sýry, ovocné a zeleninové mísy, toasty, pečivo, džusy, káva, čaj, nutella atd...), večeře si taky polepšily , porce jsou větší, jídlo vyváženější, možnost výběru ze 2 jídel... Rozšířili také nabídku jídel i nápojů na baru V apartmánech je vše co je potřeba (lednice, mikrovlnka, nádobí, klimatizace, fén, dostatek uložných prostor, hezká veranda s posezením) , při příjezdu nás překvapily zdarma připravené nápoje v apartmánu jako pozornost - velmi příjemné po dlouhé cestě. Pláž je udržovaná , čistá , moře opravdu průzračné Obecně musíme říct že v porovnání s minulými léty se každý rok výrazně zlepšují a spousta recenzí zde je dávno neaktuálních a již nepravdivých. Dovolenou jsme si vážně užili a příští rok jedeme znovu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hlina.stanislav
3.8.2019
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hlina.stanislav
2.8.2019
*
*
*
*
*

Skvělá dovolená v nádherném oblasti za bezkonkureční cenu. Maximální spokojenost. Velkou devizou je že veškerý personál jsou Češi. Ubytováni jsme byli v apartmánu. Apartmány jsou jednotlivě postaveny v klidné části areálu. Každý apartmán je samostatný "domek" . Vybaven je 2 pokoji na spaní, kuchyní se sporákem, lednicí, mikrovlnkou, nadobím, koupelnou se sprchovým koutem umyvadlem a WC, před apartmánem je prostorná veranda s posezeím a sušákem na prádlo. Celkově je vše postaveno mezi olivovníky takže i stín jde bez problému najít. Dokoupili jsme si polopenzi , snídaně byly způsobem "vezmi si na co máš chuť a kolik chceš" k dispozici byly všelijaké cereálie, med, džem, míchaná vejce, párky, tousty s nutelou, šunka, salám, sýr, máslo, jogurty, káva, čaj, mléko, dva druhy džusů - všeho bylo dostatek . Večeře byly obsluhované polévka a hlavní jídlo kde jsme si mohli vybrat ze 2 nabízených. Jídla byla chutná a porce opravdu velké, někdy jsme ani nezvládli dojíst. V areálu je k dispozici malý obchůdek se základními potravinami, dále bar který je dobře zásoben obsluhují ho velmi příjemní mladí lidé, na baru jsou k dispozici i menší jídla (hranolky, hamburgery, toasty ...) TOČÍ ČESKÉ PIVO za prima cenu , Recepce je otevřena vždy ráno a večer recepční vstřícné vždy nám pomohli, poradili, vyšli vstříc . V nabídce mají i hodně výletů např. Pompeje, Tremity, výlet lodí okolo pobřeží, výlet na trhy atd atd. Vyzkoušeli jsme výlet lodí okolo pobřeží do jeskyní a byl to opravdu parádní zážitek. Rozhodně nemáme co vytknout my byli maximalne spokojeni. Pláž je čistá s malými oblázky , voda křišťálově čistá , k dispozici jsou lehátka a slunečníky, sprcha se sladkou vodou a plážovy bar se zahrádkou na posezení , není přelidněná , oddělená část pláže v místě za barem je jen pro ubytované. Pláž je vzdálena jen pár kroků od brány areálu . Vstup do moře je trochu rychlejší (uděláte 10 kroků a vodu máte po prsa) , je tam ale i část která je pozvolnější (za vlnolamem) . Každopádně jsme nevěřili, že v Itálii může být takto čisté moře.Takže spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nmichaelan
12.3.2019
*
*
*
*
*

cenově výhodná dovolená v itálii

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
lucfajkusova
9.8.2018
*
*
*
*
*

Takhle stresující dovolenou jsem ještě nezažila. Doprava katastrofa tam i zpět. Nakonec nás ani neodvezli do Prahy, ale jen do Brna. Animace také děs. Paní dala klukovi pastelky s papírem a utekla za bar, takže za pět minut nás hledal po kempu. Sociální vybavení staré, na toaletách ani ve sprše se nedalo zamknout, protože vše bylo zrezavělé. Jediné co bylo ok byla strava. Tuto cestovku už nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
petropoce
20.3.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme s Gargano CK pred třemi lety a řeknu vám,že bysme s nimi už nejeli ani kdyby nám tu dovolenou sami zaplatili. Příšerné stany.Roztržená stěna,tak jsme to měli skoro celý pobyt.Poslední dva dny nám dovnitř pršelo.Delegátka nezájem.....asi si říkala:stejně už odjíždí,tak co jim budu měnit ...? Při odjezdu nás všechny ještě na rozloučenou zkontrolovali,prý se jim v recepci ztratili peníze......Neskutečné. No,už je to tři roky,třeba se už naučili chovat.... Zdeněk z Brna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva Prajerová
17.7.2017
*
*
*
*
*

Úžasná dovolená, výborně tam vařili. Všude bylo čisto a personál byl profesionální a velmi milý. Velká nabídka výletů, večerní zábavy. Perfektní... Rádi se vrátíme..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janicka.belkova
19.4.2017
*
*
*
*
*

Jana,byli jsme v kempu již 3x,,vloni 15-28.8,byli jsme s nevěstou a 3 vnuci,bylo to kouzelné,výborné jídlo,krásné bydlení,skvělé počasí,kouzelné moře,pokud to půjde pojedeme znovu,nedám na ck dopustit,jsou skvělí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Míša
14.9.2016
*
*
*
*
*

Letos jsme byli v kempu poprvé ( 26.8.-6.9.2016), moře i počasí super. Jídlo výborné a bylo ho dost, snad bych ho jen změnila na oběd. Večer zvládnout polévku i druhé jídlo bylo náročné. To už si pak někdo těžko dal něco na grilu. Musím pochválit kuchaře, byli úžasní. Míša

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Naďa
27.9.2015
*
*
*
*
*

V Mattinatě jsem byla poprvé v roce 2000. Letos po 12cté. Mám co hodnotit. Kemp se hodně od té doby změnil. A k lepšímu. Před 14 dny jsem se odsud vrátila. A opět maximálně spokojená. Se vším. Nechápu kritiku stravy. Strava je v kempu zdarma. Kritici se mohou stravovat v okolních restauracích, kterých je v okolí několik nebo si nakupovat v místních marketech. Do toho se jim ale nechce, protože jídlo je tam dražší než u nás. Mě jídlo velmi chutnalo a jsem ráda, že nemusím stravu na dovolené řešit. Jediné, co mi vadilo (a upozornila jsem na problém i delegátky), že nikdo ze zaměstnanců nekontroluje přísný zákaz kouření v ubikacích. Pokud nekuřák dostane přidělen takový prokouřený objekt, má hned o silný zážitek postaráno. Byla jsem delegátkou odbyta, že je to každého soukromá věc.... hříšníkům mohou přeci nevrátit 1.000,- Kč zálohy. To by si pak každý rozmyslel. Proč by si ale delegátky znepříjemňovaly život, že? Přesto pane Ježku děkuji. A věřte, že přijedu zase. Asi příští rok. Mgr. Pleváková Naďa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Gorkého 51/1
  • Brno - Veveří
  • 602 00
  • Zastávka tramvaje Grohova, žlutý dům na rohu Gorkého a Veveří, 9-17zvonek č. 6, označen logem Gargano CK
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo