Hodnocení firmy JUDr. Radek Bechyně, advokát

*
*
*
*
*
23 hodnocení
Knap Jiří
12.9.2019
*
*
*
*
*

DĚKUJI ZA VSTŘÍCNÝ A OSOBNÍ PŘÍSTUP. V dnešní společnosti kdy je problém obětovat i pro své nejbližší chvíli času mi přístup doktora Bechyně připadá jako z jiné dimenze. Domluvená pomoc a případ vyřešený rychleji než se předpokládalo, klobouk dolů. Ing Knap.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Stavby Svoboda
28.8.2019
*
*
*
*
*

100% spokojenost, můžu doporučit...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
holas.jiri
8.8.2019
*
*
*
*
*

OK, velmi profesionální přístup. Vše vyřízeno dle pokynů, spolehlivý a velice schopný advokát. Za mě můžu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Konopacek.ales
12.7.2019
*
*
*
*
*

Nemůžu nic jiného než jen pochválit celkový přístup pana doktora Bechyněho, řešili jsme celkem 3 případy. Dvě přestupková řízení, byla zastavena z důvodu neprokázání viny a to třetí bylo překvalifikováno na nebodovaný přestupek takže jsem po dohodě sankci přijal. Výsledek mám čistý štít a řidičák.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
thp
28.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrý! Teda spíš super! Trvalo to skoro 2 měsíce mého stresu ale za to můžou úředníci a líná verbeš která sedí po policii a úřadech!!!!! Stalo to za to! TO HLAVNÍ! Ridičák mám zpatky! Radek Bechyně je hustej! PS: Nikdy nevěřte policajtům je to ulhaná svoloč!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Luci
11.6.2019
*
*
*
*
*

jsme spokojený řešili jsem příteluv problém s řidičakem a dobrý... trvalo to asi půl roku... mohli jsme volat o informace.... Guldovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Ing. Krupicka
10.6.2019
*
*
*
*
*

Rychlá komunikace a ochota... - překročení rychlosti - 7 ukonů - 2 konzultace - usnesení o zastavení řízení

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
gajdos322
10.6.2019
*
*
*
*
*

Advokát se specializací na dopravní právo - za mě ok - nehoda se zraněním!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
simirad
3.6.2019
*
*
*
*
*

Je to jeden velky podvod!! Absolutne neverim temto kladnym recenzim!! Absolutne nespolehlivy a pokud nedostanu zpet svoje penize jak jsem to mela ve smlouve podavam na pana dr. zalobu!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karel.a.karel.789
28.5.2019
*
*
*
*
*

Naprosto zbytečně vyhozené peníze. Jak jsem zjistil, pan doktor používá neustále stejné šablony a jeho "úspěšnost" je spíše neúspěšností. Stačí kouknout na oficiální stránky Nejvyššího správního soudu: www.nssoud.cz. a v sekci "pozemní komunikace" si najít rozhodnutí, ve kterých jako právní zástupce vystupuje JUDr. Bechyně. Drtivá většina žalob podaných panem doktorem je soudy napříč Republikou zamítána.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • Legerova 148
  • Kolín - Kolín III
  • 280 02
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo