Hodnocení firmy Zdeněk Voznica

*
*
*
*
*
17 hodnocení
Petr
12.10.2021
*
*
*
*
*

Firmu VOZTRANS již nikdy více !!! Měsíc předem jsem měl domluvené stěhování bytu a přišel mi i potvrzovací e-mail. Auto 3 lidi. V den stěhování jsem volal do firmy hodinu po domluveném termínu, protože nikdo nepřijel. Nějaký pán mi strohým tónem oznámil, že o ničem neví, že jsou někde na Moravě a navíc, že už mají stejně 14 dní rozbité auto. Víc se se mnou nebavil. Takže v sobotu mně nechali absolutně ve štychu, bez jediného upozornění předem a bez jakékoliv omluvy. A v pondělí jsem předával byt. Po následných telefonátech do jiných stěhovacích firem s urgentní žádostí o pomoc, mi bylo mimo jiné řečeno, že nejsem první ani poslední, koho tato firma vypekla. Takže nikdy více !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Veronika L.
13.6.2020
*
*
*
*
*

My byli VELMI spojeni. Snest ultra tezkou a velkou vitrinu z masivu z osmeho patra panelaku ve dvou lidech byl mistrovsky kousek. S p. Voznicou komunikace bezproblemova, cena dodrzena, spolehlivost a flexibilita: v utery jsem volala-v patek bylo odstehovano, radost velka! Ja rozhodne doporucuju. Priste volam jenom jim.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Lucie
27.5.2020
*
*
*
*
*

Lituji, že jsem vybrala tuto firmu. Nikdy víc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Zetko
23.3.2020
*
*
*
*
*

Take nechapu negativni hodnoceni..Ja byl velice spokojeny...Mel jsem sice take vic veci ale chapal jsem navyseni ceny dle reality. Je to drina a kdo se uz stehoval svepomoci tak uz vicekrat nechce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
vosykova
30.8.2018
*
*
*
*
*

Vynikající firma, profesionálové s rozumnými cenami. Doporučuji!!! Gabriela, Cheb

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Jsemjanek420
13.4.2018
*
*
*
*
*

Rychlá, seriózní firma. Pánové přijeli přesně ve smluveny čas, a cena oproti konkurenci adekvátní, neuctuji si svátky, vikendy a jiné nesmysly .. jsem nad míru spokojen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
19.12.2017
*
*
*
*
*

S firmou Voztrans jsem spokojen. Přijeli, odvezli vše a nemusel jsem řešit ani žádné skládky a podobně. Vše zařídila firma. Takto si představuji solidní firmu. Vše zařídí oni a vy jste bez starostí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne5
Draholcová
22.11.2017
*
*
*
*
*

Sto lidí, sto chutí. S firmou jsem byla spokojena, páni stěhováci i pan Voznica ochotní a na všem se dá domluvit. Opravdu nechápu zdejší negativní recenze. Já neměla co vytknout a že mě tato firma nestěhovala poprvé. Určitě se zase ozvu. Děkuji Draholcová.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne5
Patrik
11.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den v sobotu mě firma Voztrans stěhovala objednal jsem si firmu na doporučení kamaráda a jak on tak i já jsem maximálně spokojen nábytek odnesli kam jsem potřeboval rovnou ho i rozmístili a cena byla taková na jaké jsme se domluvili Po přečtení některých předchozích recenzí nemůžu uvěřit že dotyčné stěhovala ta samá firma. Já rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne6
LUKÁŠ
16.9.2017
*
*
*
*
*

Po přečtení rezenci jsem měl obavy, ale i tak jsem si firmu objednal a byl jsem velice mile překvapen. Určitě doporučuji dál, tisíc lidí tisíc chuti. Za mě solidní a super bezproblémová komunikace a firma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne8
Přidat hodnocení
  • Urbáškova 44
  • Bučovice - Vícemilice
  • 685 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo