Hodnocení firmy Morris CL s. r. o.

*
*
*
*
*
25 hodnocení
Anonymní
23.2.2015
*
*
*
*
*

Vše bylo velmi příjemné hotel luxusní. Jen nás překvapila poloha hotelu, který je asi 8 km nad Mariánskými Lázněmi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
22.2.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den, byli jsme s manželem velice spokojení, vše bylo prima včetně počasí. Zdraví Chudáčková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
31.10.2014
*
*
*
*
*

Nevyřešené parkování pro hotelové hosty, za každé dvě hodiny je nutné platit 60 Kč, po mírném časovém zanedbání nasazena botička plus pokuta, velmi nemilé. Jídlo a personál velmi kvalitní, nedostatky však v hygieně wellnes - vířivka by chtěla větší péči o čistotu. V jedné části není výtah a tak pro hosty,kteří jsou pokročilejšího věku je dost namáhavé nosit bagáž do 2. a 3.patra.Pokoje by měli být pohodlnější, chybí více míst k sezení a člověk malého vzrůstu nemá možnost využít zrcadel jsou dost vysoko.Slabé osvětlení v pokojích asi snad jen žárovky 25 W.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
7.10.2014
*
*
*
*
*

+ hotel sám o sobě je pěkný, v klidném prostředí, pokoje jsou v celkem zánovním stavu, čistota je uspokojivá + jídlo v restauraci, denní menu i obsluha na dobré úrovni + masáže byly průměrné - hned po příjezdu nás doslova dorazilo, že "wellness hotel", za který se považují, neměl k dispozici pro hosty čisté župany, tudíž jsme všichni čekali 2 dny než je vyprali a usušili - katastrofa byla ochota a inteligence recepčních, pro které byl všechno neřešitelný problém - pokojová služba byla kapitola sama pro sebe - nejhorší zážitek na nás bohužel ale čekal v jejich wellness, kde jim hned druhý den údajně vyhořela elektroinstalace sauny a po zbytek pobytu byla nefunkční; ve whirlpoolu neuměl nikdo v hotelu nastavit snesitelnou teplotu (měli jsme rezervován privátní vstup na hodinu a museli jsme po 5 minutách odejít, manželka měla popálené nohy a já lehce také, ponořit se více nebylo vůbec možné); vany pro různé druhy koupelí neuměla obsluha ovládat, takže nefungovaly jak měly a rovněž byl problém s teplotou vody (když jsme odjížděli pro změnu jsme od jiných hostů slyšeli, že na koupelích jim teplá voda úplně došla, takže jim procedury zrušili); zábaly nebyly podle očekávání jako jinde, ale pouze na Vás "plácli jakousi instantní nálepku", nebo rozmazali nijak úžasný krém, který si zde bylo možné navíc přímo koupit v několika-násobně větším balení a za destinovou cenu Nerozumím tomu, jak je možné, že má hotel 4*, osobně bych to viděl max. na 2*!!! V porovnání s jinými wellness hotely, které jsme již u nás i v zahraničí navštívili, tohle bylo jednoznačně nejhorší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
7.10.2014
*
*
*
*
*

+ hotel sám o sobě je pěkný, v klidném prostředí, pokoje jsou v celkem zánovním stavu, čistota je uspokojivá + jídlo v restauraci, denní menu i obsluha na dobré úrovni + masáže byly průměrné - hned po příjezdu nás doslova dorazilo, že "wellness hotel", za který se považují, neměl k dispozici pro hosty čisté župany, tudíž jsme všichni čekali 2 dny než je vyprali a usušili - katastrofa byla ochota a inteligence recepčních, pro které byl všechno neřešitelný problém - pokojová služba byla kapitola sama pro sebe - nejhorší zážitek na nás bohužel ale čekal v jejich wellness, kde jim hned druhý den údajně vyhořela elektroinstalace sauny a po zbytek pobytu byla nefunkční; ve whirlpoolu neuměl nikdo v hotelu nastavit snesitelnou teplotu (měli jsme rezervován privátní vstup na hodinu a museli jsme po 5 minutách odejít, manželka měla popálené nohy a já lehce také, ponořit se více nebylo vůbec možné); vany pro různé druhy koupelí neuměla obsluha ovládat, takže nefungovaly jak měly a rovněž byl problém s teplotou vody (když jsme odjížděli pro změnu jsme od jiných hostů slyšeli, že na koupelích jim teplá voda úplně došla, takže jim procedury zrušili); zábaly nebyly podle očekávání jako jinde, ale pouze na Vás "plácli jakousi instantní nálepku", nebo rozmazali nijak úžasný krém, který si zde bylo možné navíc přímo koupit v několika-násobně větším balení a za destinovou cenu Nerozumím tomu, jak je možné, že má hotel 4*, osobně bych to viděl max. na 2*!!! V porovnání s jinými wellness hotely, které jsme již u nás i v zahraničí navštívili, tohle bylo jednoznačně nejhorší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
23.8.2014
*
*
*
*
*

Hotel slušný,ale služby wellnes velice ubohe,strava hotovky, jidla chutna,ale jako závodní jídelně......Na čtyřhvezdickovy hotel si zde pouze hraji, personál velmi přívětivý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
18.8.2014
*
*
*
*
*

Restaurace nefunkční, obsluha - katastrofa. Nevím kde vzali 4*

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
9.2.2014
*
*
*
*
*

Vše bylo na vysoké úrovni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
9.2.2014
*
*
*
*
*

Vše bylo na vysoké úrovni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
30.1.2014
*
*
*
*
*

Krásný hotel, skvělé služby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Závišín 724
  • 353 01 Zádub-Závišín
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo