Hodnocení firmy UNIQA pojišťovna, a.s.

*
*
*
*
*
13 hodnocení
zdenkairl
2.3.2021
*
*
*
*
*

Nejhorsi pojistovna, s jakou jsem se kdy setkala!! Vypoved na pojisteni vozidla podana v cervnu 2020 jejich obchodnimu makleri. Auto v cervnu 2020 prodano, prepsano a pojisteno u jine pojistovny. V srpnu chteli najednou platbu. Poslala jsem jim kupní smlouvu, přepis auta atd, tak se jeste omluvili. Najednou v prosinci 2020 prijde pohledavka neexistujiciho dluhu!!! Neustala korespondence, telefonaty. Jiz ani neziju v CR a neustale s nimi musim resit tohle!! Pokazde mi psal nekdo jiny, maji tam neskutecny neporadek!! Jak se mam branit??

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
josef.nekovar
16.7.2020
*
*
*
*
*

Nám Uniqa zkrátila plnění z havarijního pojištění o cca 60 000 Kč a po dlouhé korespondenci z nich vypadlo, že důvodem je prasklá poklice na kole. Ta navíc praskla při nehodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ciliatus.c
26.2.2020
*
*
*
*
*

Po třech týdnech jsem se dozvěděl že jezdím bez p. ručení, kvůli nezaplacené splátce pojistného někdy před púl rokem. Žádné upozornêní dopis mail nic. Po úhradě stejně nějaký dluh bez vysvětlení a upozornění předáno vymahačům a naúčtována pokuta 990 bez možnosti jakkoli se bránit. Zlodějské praktiky. Vpřípadě nutnosti pojištění volte raději jinou pojišťovnu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
milos.babovak
26.3.2019
*
*
*
*
*

Po banální nehodě (řidič za mnou nedobrzdil na sněhu), kterou jsem nezpůsobil se 3 měsíce dohaduji s pojišťovnou Uniqa. Nejprve požadují spoustu dokumentů které mají ve svém systému. Potom neustále pouze slibují, ale nic nedělají pro úspešné ukončení této jednoduché pojistné události.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
pavel
15.3.2019
*
*
*
*
*

Uniqa pojišťovna je ta nejhorší s kterou jsem se zatím setkal. Obyčejnou výpověď pojistné smlouvy není schopna řádně zpracovat od 4.7.2018 do dnes. I přes to, že má na zpracovaní výpovědi tři měsíce. Místo zpracování výpovědi jsem se dočkal ze strany Uniqa vyčíslení neexistujícího dluhu a předání vymahačské společnosti a okamžitě pokuta 990 Kč a úroky z prodlení z neexistujícího dluhu. Vnitřní systém pojišťovny z mé zkušenosti je systémově nastaven tak, aby nepozorného klienta dostal do dluhových problému. A to jsem jejich klientem 12 let. Další negativní zkušenosti si můžete přečíst na webu: https://pujcko.cz/pojistovna-uniqa/ V mém případě Uniqa dle mého názoru porušila 8 bodů etického kodexu České Asociace Pojišťoven (ve znění platném od 7. 4. 2016)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
pajpol
7.3.2019
*
*
*
*
*

PĚT LET SI TU PLATÍM ŽIVOTKO, ABYCH ZJISTIL, ŽE NESMYSLNÁ BYROKRACIE VYŽADUJÍCÍ 10 FORMULÁŘŮ STÁLE NENÍ ZÁRUKOU, ŽE VÁM VYPLATÍ POŽADOVANÝ ÚRAZ. V MOMENTĚ, KDY JSEM JIM VÝPOVĚĎĚL SMLOUVU HNED VOLAL NĚJAKEJ KAŠE, ŽE SE MY PODÍVÁ NA VŠECHNY POJISTNÉ SMLOUVY. POSTUP A DRZOST TÉTO UNIQY JE NEHORÁZNÁ. VARUJÍ. NIC SI ZDE NEPOJIŠŤUJTE.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
9.7.2018
*
*
*
*
*

Pojisteni odpovednosti k nicemu. Uzavrou pojistnou udalost bez vyplaty a bez vysvetleni. Na e-maily nikdo neodpovida, do telefonu Vam sdeli, ze mate pravdu a ze se na to podivaji ale nic se samozrejme nedeje. Na lince vsichni nehorazne arogantni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
storkan.milan
25.2.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den také bych rád přidal koment... Před 14 dny mě mladík naboural do mého zakoupeneho 3 týdny starého vozu viz foto... Mladík má povinné ručení u Uniqi neposkytli mi odtah ani žádný servis po 2 dnech dorazil likvidátor a další den mi poslal vyčíslení škody na 30 tisíc korun 😂😂 za to neopravim ani nárazník na fotce se to nezdá ale auto nezataci nestartuje... A žádná komunikace nic není s nimi už týden se nemohu dovolat likvidaci a auto mi stojí rozbourané u domu ani nahradni vůz mi nedali prostě nic tak pozor pozor na tuto pojišťovnu je ta nejhorší... ČPP nebo Kooperativa těm bych dal 1000 hvězdiček ty jsou TOP 👍👍👍👍👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petra_firytova
30.5.2016
*
*
*
*
*

U Uniqy po sedmi letech a dvou velice negativních zkušenostech končím. Dvakrát odmítli plnění pro špatný postup nahlášení škodné události, v obou případech jsem ovšem postupovala dle podmínek přiložených ke smlouvě a zároveň dle rad operátorky na jejich infolince! Monitorované hovory ovšem nelze dohledat ani měsíc zpětně, podmínky přiložené ke smlouvě se ukázaly jako nekompletní a arogance paní Štědronské mě definitivně přesvědčila, že této společnosti už své další peníze, čas ani energii věnovat nechci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
pavelzlatohlavek
25.11.2015
*
*
*
*
*

Jsou to nehorázný darebáci, když chcete ukončit pojištění, tak Vám ho neukončí jinak než k ročnímu výročí a budete platit pojištění domácnosti i když tam nebydlíte, je tohle normální? To jsou společnosti jen vysávat co to jde a když přijde k plnění, tak hledají jen kličky jak se z toho vyvléknout, nechápu kde získávají klienty, jen podvodama.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 488 125 125
fax:
+420 225 393 777
e-mail:
info@uniqa.cz
web:
www.uniqa.cz/
  • Evropská 810/136
  • Praha 6 - Vokovice
  • 160 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo