Hodnocení firmy Petr Šuman

*
*
*
*
*
17 hodnocení
jh
24.9.2019
*
*
*
*
*

Velmi vstřícný přístup, skvělá práce! Firma opravuje i pouzdra na hudební nástroje! Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Věra
9.9.2019
*
*
*
*
*

Pan Šuman neměl problémy s opravou mých 4 párů bot, se kterými si několik obuvníků, které jsem navštívila před tím, nevědělo rady, vzhledem k materiálům, ze kterých byly boty vyrobeny a sebevědomě mi doporučovali boty vyhodit a koupit si nové, protože podle jejich mínění se s tím nedá nic dělat. Pan Šuman je velmi vstřícný a šikovný. Opravil mi také kolečko u pojízdné tašky i sluneční brýle, ze kterých vypadávalo sklo a kdysi navštívený optik je také nedal dohromady. Pomohl mi i s úpravami dalších menších věcí. Jsem moc spokojená, vyřešil mi hodně problémů a mohu jeho služby vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
sherynka2
30.7.2019
*
*
*
*
*

Objednávala jsem opravu oblíbeného kufru (kolečka), vše proběhlo bez problémů, tak jsem nechala opravit ještě další kufr, který měl zle poškozené i dno - kufr je krásně spravený, skoro to na něm není vidět. Spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano14 ne0
J.C.
22.2.2019
*
*
*
*
*

Pan Suman byl velice ochotny, oprava kabelky super rychla a skvele provedena. Dekuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano41 ne0
kosina
21.1.2019
*
*
*
*
*

oprava kufru zn DenR proběhla bez závady,žádná reklamace,termín opravy dodržen.Cena srovnatelná s ostatními opravnami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano32 ne0
pat4747
15.1.2019
*
*
*
*
*

Pan Šuman mi rychle odpověděl na můj dotaz na těchto stránkách. Udaná cena odpovídala skutečnosti. Opravil mi trhlinu na batohu, i když byla těsně u zipu. S komunikací i opravou jsem spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano28 ne0
abrunova
5.7.2018
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená s opravou kufru - kvalitně odvedená práce! Pan Šuman je vstřícný a ochotný, děkuji za laskavou pomoc při přepravě opraveného kufru na druhý konec Prahy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano46 ne0
apis
30.10.2017
*
*
*
*
*

Pan Šuman provedl opravu cestovního kufru ( výměnu výsuvného madla) perfektně k moji velké spokojenosti. Děkuji za ochotu a rychlé vyřízení. Mgr. Jiří Burda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano76 ne0
Jana
9.10.2017
*
*
*
*
*

Výměna koleček u cestovní tašky za měkká inline kolečka. Pan Šuman odepsal na mail téměř okamžitě, jednal ochotně a k mé naprosté spokojenosti :-) Kolečka jsou tichá a vypadá to skvěle. Bylo by báječné, kdyby takových řemeslníků bylo víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano72 ne0
K. EBR
10.9.2017
*
*
*
*
*

Na poznávacím zájezdu došlo ke ztrátě šroubku u madla pojízdného kufru a následně k zapadnutí tažného madla, které se mi nepodařilo vyjmout a opravit. I přesto, že nejsem z Prahy, na stránkách jsem oslovil pana Šumana, ten po mé návštěvě jednal rychle a kufr opět slouží. Velmi si vážím jeho korektního a vstřícného přístupu a ještě jednou děkuji. Karel EBR

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano77 ne0
Přidat hodnocení
  • Branická 135/64
  • Praha 4 - Braník
  • 147 00
  • cca 50 metrů od Branického divadla
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 13:0017:00
  • Út 9:0012:00 13:0017:00
  • St 9:0012:00 13:0017:00
  • Čt 9:0012:00 13:0017:00
  • 9:0012:00 13:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo