Hodnocení firmy Zdeněk Kukla

*
*
*
*
*
8 hodnocení
mirekmiskovsky
7.8.2021
*
*
*
*
*

Autoškolu Kukla jsme si s partnerem vybrali na základě velmi pozitivních recenzí na internetu a také blízkosti našeho bydliště. Důležitá pro nás byla i délka kurzu, která se odvíjí od typu kurzu který si zvolíte. Z důvodu pracovního vytížení jsme si zvolili Exklusiv. Cenově náročnější ale... časové přizpůsobení výuky, více hodin výuky za týden, učebnice v ceně a po 6ti týdnech jsme oba udělali zkoušky napoprvé. Co je ale podstatné je že bez ohledu na typu a cenu kurzu Vás od začátku do samého konce provází jeden a tentýž člověk. Člověk s letitou praxí, znalý ve všech směrech, empatický, trpělivý, slušný, profesionální pan Kukla, který je od Vašich prvních krůčků Vaším průvodcem, pravou rukou, podporou, učitelem. Náročnost jízd pozvolna a adekvátně stoupá dle Vašich schopností. Zkrátka pan Kukla je skvělý instruktor, který Vás připraví nejen ke zkouškám ale i do života začínajícího řidiče v ostrém provozu. Když budete od samého počátku dělat přesně to co Vám říká a řídit se jeho radami, vše se naučíte a získáte správné návyky. Hlavně ale musíte sami chtít a nevzdávat to, když Vám to zrovna nejde a doma se věnovat učení teorie, protože i se skvělým instruktorem to prostě nejde bez Vaší snahy a úsilí. Pan Kukla vše vysvětluje jasně a srozumitelně a pokud i přesto v něčem budete tápat, nebojte se a nestyďte se ptát, sami zjistíte že pan Kukla Vám vždy rád poradí a odpoví na Vaše otázky. Teď už se můžeme soustředit na koupi auta a těšit na výlety, kde již nebudeme jen v roli spolujezdců ale i řidičů. Takže pane Kuklo, ještě jednou Vám děkujeme za vše co jste nás naučil, za trpělivost když jsme chybovali, za podporu když jsme si nevěřili, za Váš čas který jste nám věnoval od první chvíle až do úspěšného absolvování závěrečných zkoušek. Přejeme Vám pevné zdraví a mnoho dalších spokojených žáků, s úctou Mirek & Ernö

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana.k
3.1.2019
*
*
*
*
*

Do autoškoly Kukla jsem se dostala na doporučení známého a opravdu jsem nelitovala. Kvalitní teoretická, tak praktická výuka ve všech směrech. Učitelé příjemní, se snahou o maximální výuku a pochopení potřeb klienta. Je zde vidět více než dvacetiletá tradice. Pan Kukla má opravdu profesionální přístup. Jízdy probíhaly od malých vesniček, až po střed Prahy. Výborná příprava na závěrečnou zkoušku. Opravdu doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David
30.1.2018
*
*
*
*
*

Autoškolu musím vřele doporučit. Nejen kvůli rozumné ceně kurzu, ale hlavně kvůli výbornému přístupu všech lidí v autoškole a také kvůli profesionálnímu přístupu k jízdám a přípravě na zkoušky. Výhodou je také, že místo čtyř hodin na trenažéru, máte čtyři jízdní hodiny v autě, což vám dá o mnoho více, než trenažér. Jízdy jsou výborně metodicky organizovány, od malého provozu, až po centrum města. Mnoho způsobů parkování, jízda po dálnici a podobně. Hlavně chci vyzdvihnout profesionální a milé chování pana Kukly, se kterým mi každá hodina strašně rychle uteče. Připravil mě výborně na zkoušky, ale hlavně na reálný provoz. Mockrát děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan Fíla
2.11.2017
*
*
*
*
*

Skvělá autoškola, kde Vás nejen skvěle připraví na zkoušky, ale také na všemožné dopravní situace, které budete jako řidiči muset umět řešit. Po absolvování teorie (značky, křižovatky, teorie jízdy) se věnujete jízdám, a to pouze v autě, ne na trenažéru, což považuji za obrovskou výhodu. Výcvikové vozidlo se velmi příjemně řídilo, je skvělé, že je jím poněkud větší Škoda Octavia. Během cvičných jízd se dostanete nejen do okolí Lužin (Řepy, Stodůlky, Jinonice, Motol, Barrandov, Řeporyje), ale také do centra Prahy, za Prahu (Rudná, Tachlovice, Chrášťany, Ořech), nebo i na dálnici. Kromě toho je součástí kurzu výuka všech možných způsobů parkování, takže o couvání také není nouze. Pan Kukla je klidný, příjemný a trpělivý učitel, který všechno velmi důkladně a srozumitelně vysvětluje (včetně různých vzniklých dopravních situací během cvičných jízd). Na svou práci se velmi hodí a celý průběh kurzu má velmi dobře naplánovaný od těch jednodušších situací až po ty nejtěžší. Stejně tak jeho klidné a příjemné vystupování bylo uklidňující v průběhu závěrečné zkoušky (která se konala za silného deště, nicméně dopadla napoprvé úspěšně). Autoškola Kukla mi navrátila chuť k řízení, kterou jsem ztratil po předchozí velmi negativní zkušenosti u jiné autoškoly.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef
6.6.2017
*
*
*
*
*

Tuto autoškolu všem vřele doporučuji. Přístup k žákům je velice přátelský a klidný. Pan Zdeněk Kukla je velice ochotný a lze se s ním domluvit. Teoretická i praktická část je srozumitelná, velmi dobře pochopitelná. Byl jsem velmi spokojen a jsem rád, že jsem si vybral tuto autoškolu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pospbl
5.6.2017
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji tuto autoškolu. Pan Kukla je výborný a klidný instruktor, který Vás plnohodnotně připraví na různé dopravní situace. Prvních pár týdnů je zaměřeno na teoretickou výuku, kde se seznámite s dopravními značkami a dopravními předpisy. A pote začnete s jízdami. Trasy jízd jsou různé . Projíždí se jak, centrem Prahy , tak i okrajovými částmi Prahy. Držím palce a vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eli
10.5.2017
*
*
*
*
*

Autoškolou Kukla jsem byla velice spokojená a mohu ji vřele doporučit. Vše v naprostém pořádku, profesionální přístup, bezproblémová komunikace a výborní učitelé.Doporučuji všem, kteří hledají pohodovou autoškolu s kvalitním přístupem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Álla Kozáková
12.11.2016
*
*
*
*
*

Pan Kukla je velmi zkuseny a trpelivy instruktor. Opravdu me pripravil nejen na zaverecne zkousky, ale na jizdu v jakekoli situaci. Za 28 jizd jsme projeli centrum Prahy, okoli Prahy - Nucice, Rudna, Tachlovice, Radotin, Chyne a dostali jsme se i na dalnici. Parkovat me ucil na vsechny mozne i nemozne zpusoby. Nyni jsem opravdu pripravena jezdit kdekoli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Zázvorkova 2009/2
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 155 00
  • 50 metrů od stanice metra Lužiny
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 16:3018:30
  • Út 16:3018:30
  • St 16:3018:30
  • Čt 10:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo