Hodnocení firmy Malířství Bronislav Kmenta

*
*
*
*
*
21 hodnocení
Nohelovi
4.4.2020
*
*
*
*
*

Pana malíře moc doporučujeme. Výborná práce, lidský přístup, jak jsme se domluvili na čase a ceně, vše dodržel. Na výmalbu jsme nemuseli dlouho čekat, do dvou dnů u nás. Děkujeme. Nohelovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
malirstvi-hodonin
4.3.2020
*
*
*
*
*

Všem vřele doporučuji pana Bronislava Kmentu! Na čase a termínu jsme se domluvili, vše v naprostém pořádku. Recenze které jsou na pana Kmentu napsané jsou pravdivé.Skvělá práce rychlost kvalita a důslednost je u pana Kmenty na prvním místě! Kdo chce mít precizně krásně vymalované doporučuji se obrátit na pana Kmentu, určitě neprohloupíte :-) Co dodat s naší strany perfektní můžeme jen Všem vřele pana Bronislava Kmentu doporučit !!!!!! S pozdravem manželé Štastní”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Karašinská Dominika
14.8.2019
*
*
*
*
*

Pana Bronislava Kmentu vrele doporucuji. Perfektně odvedená práce, výborná a spolehlivá domluva. Krásně vymalováno, vše uklizeno a přijatelná cena. Všem doporučuji. Karašinská

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
kotaskova313
19.7.2019
*
*
*
*
*

Jsme velmi spokojeni s prací pana Bronislava Kmenty.Rychlost kvalita čistota .Moc děkujeme všem moc doporučujeme.Nejlepší malíř v Hodoníně

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
21.6.2019
*
*
*
*
*

Pán Kmenta je profesionál, ktorého odporúčam aj tým najnáročnejším klientom. Je to veľmi príjemný, ústretový a spoľahlivý človek, ktorého práca je precízna a pedantná. Bolo mi cťou spoznať človeka s takým pozitívnym prístupom ku klientovi a k práci ktorá ho baví.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
janaprokopova3
28.2.2019
*
*
*
*
*

Pět slov pro pana Kmentu,rychlost ,preciznost,čistota,kvalita,nízká cena .Pana Bronislava Kmentu - malířství Hodonín mužeme jen Všem doporučit.Děkujeme za krásnou malířskou práci ...Děkujeme za vymalování

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Radka650
2.11.2018
*
*
*
*
*

Potřebovala jsem vymalovat přízemí rodinného domku. Pan Kmenta byl vybavený 2vzorníkami barev, takže jsem nevěděla jakou barvu si vybrat , tolik bylo odstínu. Opravdu si vybere i ten nejnáročnější klient. Pan Kmenta ochotně poradí a výsledek práce je krásný. Mnohokrát děkuji za stěhování nábytku ,kde i s přítelem se pořádně nadřeli. Nic pro ně nebyl problém a to museli rozdělat i skříně , aby je dostaly ze schodu. Opravdu je poznat zručný řemeslník- tím myslím práci jako hodinový manžel. Mnohokrát děkuji a přeji hodně spokojených zákazníku. Bábíková Radka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
barboravlc
20.8.2018
*
*
*
*
*

Byli jsme velmi spokojeni. Opakovaně jsme využili malířských služeb pana Kmenty -profesionalita, kvalitní práce a rychlá pružná komunikace stále zůstává. Děkujjeme. Barbora Vlčková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
dusan.sacky
29.6.2018
*
*
*
*
*

Mohu doporučit. Rychlá, kvalitní práce. Dušan Sácký Rekoplus

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Jana H.
11.9.2017
*
*
*
*
*

Pan Kmenta nám maloval byt po celkové rekonstrukci.S jeho prací jsme byli velmi spokojeni a i když jsme termín několikrát změnili, tak se s ním dalo vždycky domluvit na novém.Po nastěhování jsme potřebovali ještě nějaké malé dodělávky a opravy. Bez řečí přišel,udělal co jsme mu ukázali a ani nechtěl nic doplatit, že je to v rámci záruční doby....s jeho prací jsme byly velmi spokojeni,pracoval čistě a můžeme ho jen doporučit. Cena za kterou to udělal nás velmi mile překvapila, rozhodně jsme počítali víc......Jana Hellešíová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
Přidat hodnocení
  • Očovská 3708/22
  • Hodonín
  • 695 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo