Hodnocení firmy Montiva, s.r.o.

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Tomas
8.6.2021
*
*
*
*
*

Zastineni zimni zahrady: Rolety namontovany pred cca 2 lety. Od te doby se uz minimalne 5x pokazily. Opravy trvaji dlouho (minimalne 4 tydny). Posledni porucha v breznu 2021, od te doby zde byli monteri uz 3x, vzdycky jim ale chybi nejaka soucastka, kterou musi objednat. Dnes opet po 4 hodinach prace je vysledek nulovy. Monteri jsou slusni, ale nekvalifikovani. Durazne nedoporucuji si s touto firmou cokoliv zacinat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evagoisova
14.8.2019
*
*
*
*
*

Nespolihlivost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jendt
8.8.2018
*
*
*
*
*

Objednali jsme servis venkovních žaluzií. Po týdnu si objekt přišli prohlédnout s tím, že nás budou kontaktovat s nabídkou a termínem realizace. Po čtyřech týdnech, kdy se nic nedělo, jsme se 14 dnů snažili je kontaktovat a dozvěděli jsme se, že přednost mají zakázky na nichž se vydělává a můžeme tedy čekat až takové mít nebudou, nebo ať se obrátíme jinam. Jednání - za nás katastrofa 0 bodů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rdvizovice
8.6.2018
*
*
*
*
*

Tímto bych chtěl vyjádřit svou maximální spokojenost s přístupem všech lidí z Montiva s.r.o. se kterými jsem měl možnost komunikovat. Nikdo se na nic nevymlouvá a ať mluvím s kýmkoliv tak je vždy maximálně ochotný mi poradit nebo dát informaci. Rychlá komunikace, ochota. Borci na dílně - super znalosti, ochotně poradí. Jelikož rekonstruuji RD tak mám určité zkušenosti s různými firmami a jejich přístupem a vše výše popsané se hledá těžce. Pokud rekonstruujete formou DIY rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
I.bara
22.3.2018
*
*
*
*
*

Za me super přístup. Velmi ochotne jednání a třešničkou na konec bylo, ze opravdu dojeli na cas a vše bylo rychle udělané. Doporučuji!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
v.cermak
27.12.2017
*
*
*
*
*

Práce odvedena rychle, kvalitně za rozumnou cenu. Doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr T.
4.12.2017
*
*
*
*
*

Super spoluprace! Rychlá domluva, kluci z montivy ochotní, slušní, časově přizpůsobili zaměření i montáže. Profesionálové proti konkurenci!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Alena
20.11.2017
*
*
*
*
*

S firmou jsme plně spokojeni. Kluci ochotní, práce super. Můžu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lydie
2.8.2017
*
*
*
*
*

Už 2 měsíce čekáme na to, aby nám pánové z montivy umístili konzole na venkovní žaluzie. Manžel si už 2x kvůli tomu bral dovolenou a nepřijeli. Po dalším telefonátu konečně přijeli a našroubovali 12 úhelníků - práce (pro ně) na 45 minut. Zdržují nám fasádníka, který, kdyby na ně nečekal, by měl práci hotovou. U nás mají montovat do vaty a očividně netuší jak. Takže fasádník znovu nastoupil, mysla si, že vše je nachystáno, a ono nic. Jen úhelníky které by přišroubovala i naše osmiletá dcera i dříve než za 2 měsíce a které na zateplení a práci fasádníka žádný vliv nemají. Upřímně doufám, že tato firma co nejdříve zmizí z trhu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
PP
17.6.2016
*
*
*
*
*

Zakázka - atypické žaluzie (trojúhelníkový tvar) a síťky do oken rodinného domu. První kontakt - začátek května 2016. Zaměření - polovina května. Každotýdenní telefonát do firmy na stav zakázky a ubezpečování, že je vše OK. Případně odpověď typu "vše prověříme a ozveme se". Následná komunikace ze strany firmy nulová. V polovině června konečně odpověď - "objednávka na žaluzie se nám vrátila a nevšimnuli jsme si toho. V této době už bohužel nemáme kapacity, abychom zakázku dokončili". Bezva - ztracený měsíc, vedra se blíží a my jsme zase na začátku. Snad se tato story nebude opakovat u konkurence.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
  • Chmelnická 455
  • Zlín - Prštné
  • 760 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo