Hodnocení firmy Pragma personální agentura, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
dagel
22.5.2020
*
*
*
*
*

Vůbec nejsem spokojená, pragma není schopná měsíc poslat podklady na nemocenskou, paní říkala, že mají účetní v Praze a na druhý den zase v Uherském Hradišti, nedoporučuji!! Jen problémy!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
oriental
29.10.2019
*
*
*
*
*

jsem spokojen, Pragma plní vše co slíbila

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jakub Šimún
22.8.2019
*
*
*
*
*

Ja sa nemám na čo sťažovať, prístup super koordinátorka taktiež čo sa týka toho že niečo človek potrebuje tak je veľmi ochotná a čo môže zariadi či poradí....za mňa 5* určite.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirekb
16.8.2019
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen, praciji tu již 5 měsícov, koordinátorka Renata dává i zálohy a plat mam taky vzdy v termínu. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Evžen
5.2.2019
*
*
*
*
*

Zloději .... neplatí jak mají, dávají smlouvu na dpc a když marodite ukončí Vás přímo v nemocenské. Což zakon neumoznuje ani na dpc ... žádná dovolena , žádné stravenky a žádný peníze nečekejte.... pokud vím na dpc je povolených 20 hodin týdně ,takže další porušení ... Jsou to lháři

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Stanislav
19.4.2018
*
*
*
*
*

Vážení uchádzači,dávajte si veľký pozor na Pragmu!!! Neprihlasia Vás ani do zdravotnej poisťovne! Taktiež neplatia zdravotné a sociálne poistenie! Naslubuju 140czk na hodinu a v skutočnosti máte 90czk na hodinu. Samozrejme namiesto pracovnej zmluvy Vám nachystali dohodu o pracovnej činnosti,ktorú budú pravidelne obnovovať. Stravenky, dovolenka?-utopia. Ubytovanie? ťažko povedať. Takže pozor!!! zvážte do čoho sa namotate

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jozef
7.10.2017
*
*
*
*
*

Doporučuji.Výborná agentura.Neznám v okolí nikoho, kdo by si na ně stěžoval.Jsou vstřícní a ochotni mi kdykoliv pomoct nebo poradit.Zažil jsme hodně agentur,ale Tahle je fakt solidní.Platí odvody.Slušná a férová agentura.Pragma mi pomohla se vyhrabat ze dna.Díky Pragmo

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
michal.mich
29.9.2017
*
*
*
*
*

Nezaplatili mi, neodporucam s nimi spolupracovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
mirekb
30.8.2016
*
*
*
*
*

Slušná agentura, peníze i zálohy mam včas.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • tř. Kosmonautů 989/8
  • Olomouc - Hodolany
  • 779 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo