Hodnocení firmy OZE Solar, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
TS
11.1.2016
*
*
*
*
*

Vše od kalkulace přes realizaci i následné zodpovídání mých "dotěrných" dotazů - naprostá spokojenost. Díky. TS

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kubíková L.
28.1.2015
*
*
*
*
*

. Vždy vstřícné,ochotné jednání a komunikace. Po zkušenostech jen mohu vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mazanova
28.1.2015
*
*
*
*
*

Opravdu bych jen opakovala předchozí hodnocení a plně s nimi souhlasím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirka.kanicky
27.1.2015
*
*
*
*
*

Za celou dobu komplet servis nejen u fotovoltaiky , ale i u tepelných čerpadel , kdykoliv mi pomohl . Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
palecekh
25.1.2015
*
*
*
*
*

Perfektní jednání a servis i po několika letech. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mgr. Pavla Veselá
2.1.2015
*
*
*
*
*

Profesionální přístup, zpětná vazba i po několika letech, vždy rychlá a účinná pomoc v případě jakýchkoliv dotazů či problémů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiritauer
2.1.2015
*
*
*
*
*

Profesionální přístup ve všech směrech! Postarají se od A do Z. Zpětná vazba i po několika letech. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
prinzhelmut
20.12.2014
*
*
*
*
*

Firmu hodnotím velice kladně . Mají profesionální přístp a jsou odborníky na svém místě moej předešlá spolupráce byla velice kladná . Za takový přístup velice děkuji a rozhodně se těším na budoucí spolupráci Helmut Prinz Zaluží 11 34201 Sušice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Hluboká 11
  • 345 06 Kdyně
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo