Hodnocení firmy Viktor Sedlák, Loom Bands

*
*
*
*
*
9 hodnocení
8.3.2019
*
*
*
*
*

Zdravím,já mám opačnou zkušenost.Zboží dorazilo během 2dnů,bohužel střih mi neseděl,musela jsem vrátit.Okamžitě jsem byla mailem vyrozuměna,že zboží zpět přijali a peníze dorazily do 5dnů jak mě firma informovala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
papouch
5.3.2017
*
*
*
*
*

Kvalita zboží je hrozná! Vrátil jsem ho a na peníze čekám už víc jak dva měsíce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kopecnys
9.2.2017
*
*
*
*
*

veľkosť tovaru nezodpovedá XXL = M, tovar som zaslal späť a tvrdenie pána Sedláka je, že nedošiel späť. Napriek tomu som si preveril že vratku prevzali na pošte a už mesiac a pol nie je schopný poslať späť peniaze za vrátený tovar. Neodpovedá na mail ani telefon

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
muller
2.5.2016
*
*
*
*
*

Po objednani kratas velikost 38 mi po 10 dnech prisli tak 32, ani nebudu posilat na adresu firmy, ale na primo na obchodni inspekci. Nedoporucuji obchodovat

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
amadeo55
10.2.2016
*
*
*
*
*

NEDOPORUČUJI !!! Obchod slibuje dodání zboží do druhého pracovního dne, neobdržel jsem ani po týdnu. Na emaily nikdo nereakuje, majitel pan Viktor Sedlák dělá "mrtvého brouka"

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
mikikar
18.7.2015
*
*
*
*
*

koupil jsem kratasi a tepláky zásilka byla rychlá a zboží v dobrém stavu.Doporučuji.Byl jsem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiric64
20.5.2015
*
*
*
*
*

neseriózní firma, nekomunikuje. NEKUPUJTE !!! 2.4.2015 jsem zakoupil bezdrátový ruční vysavač Swivel Sweeper Max. Po rozbalení jsem zjistil že zboží je velmi fórové (téměř na úrovni dětské hračky) a navíc měl prasklý umělohmotný nástavec. Obratem jsem firmu vyrozuměl emailem o vadném výrobku a poslal zboží zpět s tím, že odstupuji od smlouvy a požaduji navrácení peněz. Od té doby vše bez odezvy, nelze se dovolat, na emaily nikdo neodpovídá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
iklk
17.5.2015
*
*
*
*
*

Neserióznost, neochota, žádná komunikace, podvod. I já koupila bezdrátový ruční vysavač Swivel Sweeper Max. Měla jsem ho připravený jako dárek. Jaké bylo zklamání, když při rozbalení obdarovaní zjistili, že chybí baterie? Snažila jsem se komunikovat s obchodem - bez odezvy. Zkusila jsem oslovit pana Sedláka - bez odezvy. No comment.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
kliiba
1.5.2015
*
*
*
*
*

Dne 11. února jsem koupila a zaplatila 2 ks zametače - Objednávka č.: 1502110023 - bezdrátový ruční vysavač Swivel Sweeper - Eshop (exit1800@exitshop.cz) - p. Viktor Sedlák, Vranovice. Po doručení balíčku jsem jeden zametač vyzkoušela, ale nebyla jsem spokojena, vlasy a chlupy sice sbíral dokonale, ale ostatní prach a nečistotu silně vířil, drobečky odlétaly stranou a prach se do výšky cca 30 cm usazoval na nábytku, podél kterého byl zametač použit. Z tohoto důvodu jsem oba zametače hned vrátila dne 25. února 2015, podací č. zásilky DR0091249784X DR na adresu odkud mi byly doručeny, tj.: SEDLÁK Viktor, Nádražní 183, 691 25 Vranovice a to s průvodním dopisem, . Zároveň bylo dáno na vědomíu portálu, tj instituci, které jsem za zametače zaplatila, odtud jsem dostala e-mailovou odpověď, že hned jak zametače dorazí mi budou peníze vráceny. Dnes je 1. května 2015, peníze mi vráceny nebyly, napsala jsem dvě další upomínky, nikdo absolutně nereaguje ! ! ! Už nevím kam se obrátit, aby byla zjednaná náprava. Velice nepříjemná a drahá zkušenost, která mě naprosto odradila od jakýchkoli internetových nákupů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Nádražní 183
  • Vranovice
  • 691 03
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo