Hodnocení firmy AUTO Z DOVOZU.cz

*
*
*
*
*
20 hodnocení
p.odrazil
15.4.2019
*
*
*
*
*

Chtěl bych touto cestou poděkovat celému týmu Autozdovozu.cz za profesionální přístup při koupi vozu Mercedes- Benz .Od prvního telefonátu, až po samotné předání vozidla, jsem byl s jednáním velice spokojen. Pan Aleš Rusek je velice trpělivý, ochotný a vstřícný prodejce. V den předání vozidla proběhlo vše hladce a zaměstnanci předvedli skvělou týmovou práci. Co mne však zaskočilo (v dobrém) byl večerní telefonát. Pan Rusek mi volal a ptal se, jestli jsme dojeli v pořádku domů, že na D1 byla hromadná nehoda. Jeho péče o zákazníka je skvělá. Vozů jsem kupoval několik, ale na profesionální přístup týmu Autozdovozu.cz jen tak nezapomenu. Doporučuji všem. P.O.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Odrazil
11.3.2019
*
*
*
*
*

Chtěl bych touto cestou poděkovat celému týmu Autozdovozu.cz za profesionální přístup při koupi vozu Mercedes- Benz .Od prvního telefonátu, až po samotné předání vozidla, jsem byl s jednáním velice spokojen. Pan Aleš Rusek je velice trpělivý, ochotný a vstřícný prodejce. V den předání vozidla proběhlo vše hladce a zaměstnanci předvedli skvělou týmovou práci. Co mne však zaskočilo (v dobrém) byl večerní telefonát. Pan Rusek mi volal a ptal se, jestli jsme dojeli v pořádku domů, že na D1 byla hromadná nehoda. Jeho péče o zákazníka je skvělá. Vozů jsem kupoval několik, ale na profesionální přístup týmu Autozdovozu.cz jen tak nezapomenu. Doporučuji všem. Pavel Odrazil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jelínek
23.1.2019
*
*
*
*
*

Vynikající služby a ochota.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David Horňák
10.11.2018
*
*
*
*
*

Nechal jsem si přivézt auto na zakázku. Oceňuji naprosto profesionální jednání. Vše proběhlo hladce a rychle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
soucek.benesov
20.10.2018
*
*
*
*
*

U Auto z dovozu jsem pořídil před časem Mercedes GLE a jsem velice spokojený nejenom s autem, ale i s přístupem prodejců..... Musím ocenit, že všechny informace, které jsem o autě dostal byly pravdivé (to není v dnešní době samozřejmost). Rád se za čas vrátím pro další auto. J.S

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vlasta
22.8.2018
*
*
*
*
*

Jel jsem si pro Audi , že budu maximálně spokojen a tak se také stalo, nejvíce si cením přístupu, který ke mě zaujali. Děkuji, brzy se uvidíme s dalším požadavkem.N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
konevnouzi
22.5.2018
*
*
*
*
*

EQUIVET s.r.o., Křižíková 3278, Frýdek Místek, jednatelka Petra Kaločová, pro doplnění svého hodnocení AUTO Z DOVOZU přidávám fotografie mého BMW, jak se vozí jen pár dnů po zakoupení od tohoto věhlasného prodejce a pokaždé jinou odtahovou službou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
equivet
22.5.2018
*
*
*
*
*

Dne 2.3.2018 u fa AUTO Z DOVOZU jsem zakoupila vozidlo BMW Gran Turismo 530dxDrive, najeto 217200, rok výroby 2010, vozidlo bylo inzerováno a mi sděleno, že je v perfektním stavu, již 8.3.2018 bylo vozidlo nepojízdné po ujetí 1500 km a odtaženo do autorizovaného servisu. Závada: Vadné křížové ložisko hřídele pro pohon přední nápravy, vadné těsnění kloubu pravé přední poloosy, únik motorového oleje netěsnost bloku olejového filtru, oprava 32000,- Kč, dohoda s fa AUTO Z DOVOZU o narovnání ve výši pouhých 10000,- Kč. Dne 3.4.2018 mi předáno servisem, po ujetí asi 800 km dne 13.4.2018 vozidlo opět nepojízdné a odtaženo po objednání dne 18.4.2018 do stejného servisu. Závada: vadný injektor vstřikovacího systému, hrubě zanesené sání, především vstupní kanály válce a sběrače pro nasávání, v důsledku tohoto programování vozidla, cena za opravy 29000,- Kč, fa AUTO Z DOVOZU již k těmto závadám nezaujalo žádné stanovisko a byly zjištěny další závady, vadné pryžové ložisko pro upevnění zadní rozvodovky, poškozené manžety předních tlumičů. Vozidlo mi předáno opravené dne 10.5.2018. Po ujetí dalších asi 500 km, dne 12.5.2018 vozidlo opět nepojízdné, po objednání ve stejném servisu dne 17.5.2018 naloženo hydraulickou rukou a odvezeno do autorizovaného servisu, kde bude dne 22.5.2018 provedena diagnostika další závady. Tak asi je vozidlo mnou zakoupené v perfektním stavu, jak bylo fa AUTO Z DOVOZU inzerováno, celkově jsem s ním najela necelých 3000 km a bylo pojízdné v době od 2.3.2018 do dnešního dne 21.5.2018 jen 14 dnů, tak asi mohu hodnotit prodejce tohoto osobního automobilu fa AUTO Z DOVOZU. AUTO HOLDING s.r.o. - AUTO Z DOVOZU je jedinečný autobazar, pokud chcete jezdit hromadnou dopravou a vaše auto odtahovkou, tak rozhodně nakupte automobil jen u nich a jedině tam, pak budete mít jezdění autobusem zajištěno. Za EQUIVET s.r.o., Křižíková 3278, Frýdek Místek, jednatelka Petra Kaločová, equivet@email.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
F. Hlavenka
15.5.2018
*
*
*
*
*

Perfekní osobní přístup. Od Autozdovozu máme několik vozidel a doposud máme výbornoé zkušenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
D. Toth
22.2.2018
*
*
*
*
*

Excelentní služby. Jsem více než spokojen se službami Auto z dovozu.cz. Koupě auta proběhla fantasticky, doložena kompletní historie auta a bylo rozhodnito o koupi. Moc díky za vše. D. Toth

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kamýcká 40/7
  • Praha 6 - Sedlec
  • Hlavní město Praha
  • 160 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0019:00
  • Út 9:0019:00
  • St 9:0019:00
  • Čt 9:0019:00
  • 9:0019:00
  • So 9:0016:00
  • Ne Zavřeno
  • Máme právě otevřeno

  • Ne:dle dohody!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo