Hodnocení firmy AUTO Z DOVOZU.cz

*
*
*
*
*
24 hodnocení
jaroslav.bem
5.7.2021
*
*
*
*
*

Auto dovezené na přání je 100%. Rád se do Auto z dovozu vrátím a doporučím je.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lumir Sterba
1.7.2021
*
*
*
*
*

Koupené auto od Auto z dovozu skvěle slouží už déle jak rok. Jsme opravdu max spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vinorek
31.5.2021
*
*
*
*
*

U tohoto prodejce jsem pořídil vůz VW Phaeton, děkuji za naprosto profesionální přístup, úroveň jednání a rychlost. Jaroslav Rek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kamila.moravcova
7.3.2021
*
*
*
*
*

Jsem nadšená. Měla jsem požadavek na auto pro mě a moje dvě děti. Prodejce pan Rusek měl se mnou skutečně trpělivost, za což moc děkuji. Vše od výběru auta, prověření stavu, zajištění úvěru i pojištění až po předání bylo skutečně profi a k mojí spokojenosti. Moc děkuji a ráda vás doporučím dál. Moravcová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
p.odrazil
15.4.2019
*
*
*
*
*

Chtěl bych touto cestou poděkovat celému týmu Autozdovozu.cz za profesionální přístup při koupi vozu Mercedes- Benz .Od prvního telefonátu, až po samotné předání vozidla, jsem byl s jednáním velice spokojen. Pan Aleš Rusek je velice trpělivý, ochotný a vstřícný prodejce. V den předání vozidla proběhlo vše hladce a zaměstnanci předvedli skvělou týmovou práci. Co mne však zaskočilo (v dobrém) byl večerní telefonát. Pan Rusek mi volal a ptal se, jestli jsme dojeli v pořádku domů, že na D1 byla hromadná nehoda. Jeho péče o zákazníka je skvělá. Vozů jsem kupoval několik, ale na profesionální přístup týmu Autozdovozu.cz jen tak nezapomenu. Doporučuji všem. P.O.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Odrazil
11.3.2019
*
*
*
*
*

Chtěl bych touto cestou poděkovat celému týmu Autozdovozu.cz za profesionální přístup při koupi vozu Mercedes- Benz .Od prvního telefonátu, až po samotné předání vozidla, jsem byl s jednáním velice spokojen. Pan Aleš Rusek je velice trpělivý, ochotný a vstřícný prodejce. V den předání vozidla proběhlo vše hladce a zaměstnanci předvedli skvělou týmovou práci. Co mne však zaskočilo (v dobrém) byl večerní telefonát. Pan Rusek mi volal a ptal se, jestli jsme dojeli v pořádku domů, že na D1 byla hromadná nehoda. Jeho péče o zákazníka je skvělá. Vozů jsem kupoval několik, ale na profesionální přístup týmu Autozdovozu.cz jen tak nezapomenu. Doporučuji všem. Pavel Odrazil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jelínek
23.1.2019
*
*
*
*
*

Vynikající služby a ochota.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David Horňák
10.11.2018
*
*
*
*
*

Nechal jsem si přivézt auto na zakázku. Oceňuji naprosto profesionální jednání. Vše proběhlo hladce a rychle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
soucek.benesov
20.10.2018
*
*
*
*
*

U Auto z dovozu jsem pořídil před časem Mercedes GLE a jsem velice spokojený nejenom s autem, ale i s přístupem prodejců..... Musím ocenit, že všechny informace, které jsem o autě dostal byly pravdivé (to není v dnešní době samozřejmost). Rád se za čas vrátím pro další auto. J.S

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vlasta
22.8.2018
*
*
*
*
*

Jel jsem si pro Audi , že budu maximálně spokojen a tak se také stalo, nejvíce si cením přístupu, který ke mě zaujali. Děkuji, brzy se uvidíme s dalším požadavkem.N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kamýcká 40/7
  • Praha
  • 160 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0019:00
  • Út 9:0019:00
  • St 9:0019:00
  • Čt 9:0019:00
  • 9:0019:00
  • So 9:0016:00
  • Ne 10:0017:00
  • Máme právě otevřeno

  • Mimo otevírací dobu dle dohody.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo