Hodnocení firmy ADVANCE studio

*
*
*
*
*
15 hodnocení
Lucie Š
18.9.2018
*
*
*
*
*

Velmi bych chtěla poděkovat kadeřnici Dianě, kde jsem byla 7.9.18 Dianka si semnou sedla vyslechla moje přání a udělala přesně to, co jsem chtěla a ještě přihodila pár svých nápadů! Účes mi všichni chválí a já se cítim neobyčejně a šik! Bylo to velmi příjemné dopoledne! Děkuji a doporučuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
IvetH
26.6.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych moc poděkovat slečně Dianě za rady a nový účes. Bylo to velmi příjemné dopoledne, jsem moc spokojená a určitě kadeřnictví opět navštívím. … a všem, co mají problém s účesem doporučuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bythur
7.4.2017
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen slečna Diana je velmi šikovna a profesionální určitě brzy navštívim

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Danca.Tůmová
29.6.2015
*
*
*
*
*

Dne 28. 6. 2015 jsem byla jako modelka na úpravě vlasů ve Vašem studiu, tentokrát bylo jen barvení. Nejen příjemné prostředí studia, kde se cítím vždy dobře, ale i příjemní lidé okolo mě, klídek a pohoda byly prioritní. Je mi hodně příjemné, když si mohu vybrat dle vlastních představ barvu a vy mi toto vždy umožníte s tím, že pak záleží na naší vzájemné domluvě, kterou dodržíte, což mnoho kadeřníků nedělá.Hlavně se v té nové úpravě cítím vždy velice dobře a je mi vlastní. Mnohokrát děkuji za příjemné odpoledne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
linda.frantova
30.3.2015
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost - respektování přání klienta a profesionalita kadeřníků. Velmi osobitý styl a provedení. Velmi doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marta.habova
26.3.2015
*
*
*
*
*

Vždycky ze studia Advance odcházím spokojená a krásná. Děkuji za skvělý přístup všech. Určitě doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
radkakvasnovska
11.2.2015
*
*
*
*
*

Profesionální přístup, prima lidé, příjemné prostředí....Doporučuji :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Linda Bublošová
9.2.2015
*
*
*
*
*

Již po několikáté jsem navštívila toto studio a s výsledkem jsem byla vždy naprosto spokojená. Jsou to profesionálové na svém místě. Všem vřele doporučuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zákaznice
9.2.2015
*
*
*
*
*

Skvělé studio.veškerá péče na jedničku,střih precizní a barva krásná.moc děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
irena.sramkova
9.2.2015
*
*
*
*
*

Včera jsem byla ve studiu Advance, tak jako vždy odcházela krásná, spokojená, s mladistvým nádechem a dušička plesala. Skvělí lidé, profesionální přístup, kreativita, orginální přístup. Vřele doporučuji, třeba i jako dárek , Valentýn se blíží. Děkuji za užití si rozmazlovacího dne. Irena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vinohradská 1193/85
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo