Hodnocení firmy CZECH Marine s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
mimares
25.9.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, také tuto společnost nedoporučuji - arogantní chování nechtějí uznat záruku . V jejich pravidle na řešení záruky je spousty ujednání a vyjímek a i když je splníte stejně Vám vše naúčtují a nemají zájem to řešit s výrobcem . Asi vše budu řešit přes ČOI. raději kupte vše jinde..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
CZECH Marine s.r.o.
CZECH Marine s.r.o. 29.9.2020

Vážený pane, je nám líto, že jste poslal toto negativní hodnocení, ale my nemůžeme opravovat lodní motory v záruce bez toho, aniž by jste plnil garanční prohlídky, které se zaznamenávají v záručním listě. U oprav, které jsou realizovány v době záruky, je nutná spolupráce s výrobcem, který dodá potřebné náhradní díly bezplatně. Problémem je, že tyto náhradní díly v případě nedodržení záručních podmínek je nutné zaplatit. Omlouváme se, ale tato praxe je běžná u prodeje veškerého zboží, ať se jedná o osobní automobily, motocykly nebo lodní motory. Na závěr je zvláštní chování zákazníka, který požaduje opravu v rámci záruky, ale nutný servis předepsaný výrobcem nechce. S pozdravem Lucie Šedá - 00420 387 413 122, CZECH Marine s.r.o.

Naprosto nespokojený zákazník
30.9.2019
*
*
*
*
*

Prakticky stejný případ jako antree57. V žádném případě NEDOPORUČUJI tuto firmu. Arogantní přístup, tvrdí věci, které nejsou uvedeny v návodu k použití. Reklamaci neuznají, i když jako odborníkům, za které se vydávají jim musí být jasné po rozebrání reklamovaného motoru, že nemohl být provozovaný déle než několik málo hodin. Při převzetí reklamace prohlásí, že v motoru je oleje dost, později do telefonu tvrdí, že ho bylo málo. Na výslovný dotaz, je-li možná platba kartou u přepravce tvrdí, že ano, ale jaké překvapení, když přepravce požaduje hotovost s tím, že od Czech Marine je platba kartou zakázaná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
haf.jerabek
21.10.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den. S překvapením jsem si zde přečetl vesměs negativní hodnocení firmy. Třeba jsem výjimka, nebo mám spíš pocit, že se ostatní spokojení zákazníci nenamáhají napsat svoje zkušenosti. Nejsem lukrativní zákazník, který kupuje zboží za sta tisíce korun a přesto se mi ve firmě vždy svědomitě věnovali (posaďte se, dáte si kávičku?) . V roce 2012 jsem si koupil motor Piraňa 5XSC . Pravidelně je každoročně používán na moři i našich přehradách se člunem Allroundmarin Samba 330, jízda v pohodě ve skluzu. V roce 2014 jsem motor poškodil pádem na kluzkých kamenech. Praskl spodní dekl a bylo nutno v podstatě celý motor přemontovat do nové vany. Firma zajistila ND a opravu bez nejmenšího problému. Další provoz bez závad. Během letošní dovolené začal jít motor nepravidelně a zastavoval se. Zavolal jsem do firmy a tam mi ochotně na dálku poskytli poradenství a podařilo se motor zprovoznit a zachránit dovolenou. Při servisu se ukázalo, že jsem načerpal velmi znečištěný benzin. Provedli celkové vyčištění systému a věřím, že další dovolená bude jako vždy perfektní. Shrnutí: 6 let spokojenosti s firmou CZECH Marine Zdraví zákazník František

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dagmar B.
22.6.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, bohužel jsem si níže uvedené rezenze přečetla až nyní, ale s přístupem CZ Marine jsem velmi ale opravdu velmi nespokojena, nereagují na e-maily či jakékoliv kontaktovaní. Již druhý motor nefunguje, prodávají motory pod značkou, ale v autorizovaném servisu dané značky motor vůbec té značce neodpovídá, tedy prodávají motor jako značkový, přitom se jedná o nějaký kšunt (není možné sehnat náhradní díly) ale přitom cena je jako za značkový motor ca 20 tis. Kč. Určitě nedoporučuji si od této firmy cokoliv koupit, bohužel já jsem se napálila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
antree57
5.5.2018
*
*
*
*
*

V lednu jsem koupil od firmy p. Řepy motůrek Fox 2. V posledním týdnu dubna jsem se rozhodl jej zajet v sudu a poté vyrazit s vnoučkem na ryby. Po velice opatrném záběhu na volnoběh a druhé hodině se sem tam trošičkou plynu motor zhasnul a už jsem jej nenastartoval. Když jsem si uvědomil, že jsem nedodržel záruční podmínku, první kontrola motoru u prodejce do tří měsíců od prodeje, startoval jsem jej poprvé po třech měsících a třech týdnech od koupě, bylo mi jasno. Po recenzích na netu a informacích od servismanů v okolí Slap mi bylo jasné, že jsem přispěl na "chudé". Odvoz do Budějovic, dohadování a opětovné převzetí motoru by bylo vyhození dalších peněz. Mohu jen doufat, že dotyční jednou stráví dovolenou na Slapech a vlastní pejska, který bude potřebovat veta. Pak bych mohl srovnat skóre.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Barbulák
22.9.2017
*
*
*
*
*

Pořídil jsem si od této firmy lodní motor se člunem a vše funguje jak má. Motor i s mojí 4 členou rodinou jede ve skluzu a přitom nemám řidičák. Spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nespokojený
10.12.2016
*
*
*
*
*

Tuto firmu již nikdy,od nich koupený motor Selva Piranha 5XS ještě v záruce praskla ojnice.Oprava trvala skoro dva měsíce údajně proto, že mají v Itálii celozávodní dovolenou.Po jejich slavné opravě, kdy mi byl motor v chodu předveden v nádobě s nějakou žumpou jsem vyrazil na Vltavu. Ihned z nohy začal vytékat motorový olej přes vydřené simerinky od úlomků ojnice, které už se neobtěžovali vyměnit. Jelikož jsem z Prahy, ani jsem se nepokoušel něco reklamovat a motor konečně opravil na vlastní náklady sám, obzvlášť poté co jsem si vyslechl od člověka, který měl ten samý motor, který se mu zadřel a skoro rok se soudil o uznání reklamace. Už mi bylo jasné proč mi ho předváděli v té neskutečně špinavé vodě. Stejně tak člun, který jsme koupili zde nejel ani s naším novým motorem Suzuki koupeným od spolehlivého prodejce v pražských Kbelích.Zkrátka šunt který pod sebou valil obrovskou vlnu a nebyl schopen se dostat do skluzu. Teprve až i nový člun pro změnu od dalšího seriózního prodejce z Hořovic je konečně to co jsme očekávali hned při prvním nákupu v Budějovicích. Varuji před touto firmou a já osobně bych si zde už nekoupil ani uzel na provaz. Na fotografiích je vidět kvalitně odvedená oprava firmou Czech Marine s.r.o.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
novojan
18.5.2016
*
*
*
*
*

nedoporučuji tuto fa., reklamoval jsem u nich zboží, a neustále se na něco vymlouvají, nakonec jsem si dle jejich sdělení výrobek poškodil sám a reklamace se tak nekoná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
fsvat
4.11.2015
*
*
*
*
*

Firma czech marine České Budějovice- Katastrofa - je mě 65 let ale s horším přístupem jako k zákazníkovi jsem se za celou dobu nesetkal, nejen,že nejsou schopni doložit provedené práce ale ve finále jsou tito majitelé ještě na Vás sprostí a vyhazují Vás jako odpad ,nikomu tuto firmu s údajným pochybným servisem nedoporučuji . Svatoš František Karlovy Vary

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  •  98
  • 373 71 Dubičné
  • Průmyslová zóna
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

  • Sobota po domluvě!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo