Hodnocení firmy Benet v.o.s.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
martina.vitkov
10.2.2018
*
*
*
*
*

Velký výběr ponožek, opravdu kvalitní zpracování, moc ráda zde nakupuji pravidelně pro celou rodinu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
johanhrib
10.11.2017
*
*
*
*
*

Velmi příjemné ponožky za příznivou cenu. Jsem rád za kvalitní české ponožky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jakubvomacka
21.10.2017
*
*
*
*
*

Koupil jsem si trackové ponožky na horské tůry a jsem moc spokojený. Ponožky neškrtí, mají antibakteriální vlastnosti. Určitě nakoupim znovu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.blaha12
19.8.2017
*
*
*
*
*

Ponožky zda nakupuji pro celou rodinu, jsem s nimi moc spokojeni. Vyhovuje mi že mají lemy, které mě neškrtí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
js85
27.6.2017
*
*
*
*
*

Kvalita ponožek je výborná, nosím je do práce, takže mají velkou zátěž, ale drží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.nadlesny
5.6.2017
*
*
*
*
*

Super český výrobce ponožek, nechal jsem si udělat reklamní ponožky s vlastním logem. Výborná dohoda s majiteli, velmi doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
emil.novak81
12.5.2017
*
*
*
*
*

Kupuji ponožky přímo ve firmě již několik let. Kvalita je opravdu výborná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.nadlesny
11.5.2017
*
*
*
*
*

Zakoupil jsem podkolenky do lyžáků. Byl jsem překvapen jak jsou kvalitní a velmi přívětivá cena. Objednám i další ponožky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 491 461 666
fax:
+420 491 462 336
e-mail:
benet@benet-ponozky.cz
web:
www.benet-ponozky.cz/
  • Manželů Burdychových 1156
  • Červený Kostelec
  • 549 41
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo