Hodnocení firmy Genomia s.r.o.

*
*
*
*
*
29 hodnocení
Anonymní
27.5.2015
*
*
*
*
*

Výborná spolupráce, rychlé dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
18.5.2015
*
*
*
*
*

Byl jsem příjemně překvapen, jak vše šlapalo jako "na drátkách". Téměř okamžité odpovědi, potvrzení o přijetí objednávek i peněz. Tuto akci "genetický test" jsem využil již před několika měsíci pro sebe, nyní je v běhu test pro manželku - i když to ještě není ukončeno, žádné problémy neočekáváme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
10.1.2015
*
*
*
*
*

Všechno v naprostém pořádku. Po objednání přišla odběrová sada bez zbytečného prodlení a stejně tomu pak bylo i s výsledky testů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
2.12.2014
*
*
*
*
*

Hezký den. Budu velmi ráda hodnotit tuto akci, ale ještě nemám zboží. zaslání voucherů bylo velmi rychlé. Děkuji. Andr.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
27.11.2014
*
*
*
*
*

Všechno proběhlo až neuvěřitelně rychle, teď ještě počkat na výsledek testu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
14.11.2014
*
*
*
*
*

Balíček došel brzy a v naprostém pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
16.6.2014
*
*
*
*
*

Akce proběhla rychle a v pořádku. Jsem naprosto spokojený. Téma genetického původu je velmi zajímavé a pro zvědavé lidi jako já určitě přitažlivé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
16.6.2014
*
*
*
*
*

Akce proběhla rychle a v pořádku. Jsem naprosto spokojený. Téma genetického původu je velmi zajímavé a pro zvědavé lidi jako já určitě přitažlivé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.6.2014
*
*
*
*
*

Yajímavá věc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
6.6.2014
*
*
*
*
*

Yajímavá věc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Janáčkova 1969/51
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo