Hodnocení firmy MVDr. Alois Láznička

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Robert K
7.2.2018
*
*
*
*
*

Veľká spokojnosť SUPER.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
deborah27
30.12.2017
*
*
*
*
*

Skvělý odborník, super přístup k páníčkům i k pejskům. Vždy když mohl, tak nám pomohl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
pavlikovazuzana
28.10.2015
*
*
*
*
*

chodime k panu doktorovi 4 roky a nemohu na nej říct žádnou kritiku. Je doktorem na svém místě. Milý, ochotný, vždy dobře poradí... Netahá z lidí zbytečně peníze... bydlíme v Praze, ale rádi si za panem doktorem vždycky zajedem...Zuzana P.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
tripletrip
8.6.2015
*
*
*
*
*

Tazko hodnotit pana doktora. Odporucal nam ho chovatel nasej macky. Len je nemozne sa mu dovolat a on naspat nikdy nezavolal. Co viac dodat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
taraxatum
22.1.2015
*
*
*
*
*

Tam, kde selhali jiní - tam nastoupil jako poslední šance i pan doktor Láznička. Dojíždějí za ním s mými odchovánky až z Domažlic a Plzně. Za ty leta, co využíváme jeho služeb ani jednou nezklamal. Skvělý diagnostik a hlavně člověk.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Niki
30.10.2014
*
*
*
*
*

Bohužel všemi doporučovaný a tím pádem mnou vyhledaný doktor Láznička , velice zklamal , co se služby ohledně odebrání , zamrazení a odeslání spermatu týče ! Velmi neprofesionální a neslušné jednání !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
michaela.bytomska
15.7.2014
*
*
*
*
*

Musím říci, že profesionální a lidský přístup se zde neuvěřitelně sešel! Diky panu doktorovi!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Clark
21.4.2014
*
*
*
*
*

Služeb doktora Lázničky využívám k plné spokojenosti už 10 let. oceňuji lidský, osobní přístup, odbornost i dobré vybavení ordinace. nezanedbatelné jsou i rozumné ceny péče. Spousta lidí v mém okolí má podobný názor. A.M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Miri
6.3.2014
*
*
*
*
*

Bohužel zkušenost mám - "pomocnice" pana doktora nám svým absolutně amatérským rádoby lékářským zákrokem zabila fenečku i její štěňátka.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • V Koutech 9
  • Poříčí nad Sázavou
  • 257 21
  • mapa

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Pro aktuální ordinační dobu navštivte naše stránky.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo