Hodnocení firmy Petr Davídek

*
*
*
*
*
12 hodnocení
janca.vargova
7.6.2020
*
*
*
*
*

Navstivila jsem pana Davidka poprvé.Velmi mě prekvapil jeho rozumný názor na to co se děje, plně se s nim ztotožňuji a rikam tomu Koronašaškarna.Musí zvítězit zdravý rozum, který nás jen zachrani od povinného očkování, které nás zničí. Velmi si vážím pristupu k pacientovi, rady a povzbuzeni.Je to jedinečný člověk.Těším se na další návštěvu.Velmi ochotnou a milou pani Davidkovou. Věřím, že jedině toto je cesta k uzdravení.Ráda posloucham jeho diskuze a vřele doporučuji.Jana Vargová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marie
3.4.2020
*
*
*
*
*

Ačkoli jsem to nečekala, lékaři mi z sdělili, že musím podstoupit operaci mozku. Protože se léčím u pana Davídka, ihned jsem volala paní davídkový a požádala ji o pomoc. To co se dělo v průběhu operace a po operaci byl pro mne nejnom nevšední a krásný zážitek, ale také zázrak. Jakobych ani neměla strach, protože mne pan Davídek uklidnil a vysvětlil mi, že bude během operace se mnou, ikdyž ne fyzicky. Na operačním stole jakoby nade mnou nestála lékaři a sestry, ale andělé. Cítila jsem se velice dobře. Když jsem se vzbudila na jednotce intenzivní péče s velkou chutí k jídlu. Lékaři a setry mi věnovali neskutečnou péči. Dokonce mi lékař uvařil kávu, protože jsem měla nízký tlak. cítila jsem příliv krásné energie a po operaci mi bylo neskutečně dobře a rychle se zotavuji. Vlastně jsem nepociťovala žádnou bolest. Nutím se odpočívat. Moc děkuji panu Davídkovi a paní Davídkový za pomoc a každé krásné slovo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
T.Novakova
25.3.2020
*
*
*
*
*

Pan Davidek nam pomohl s dcerou,ktera se lecila s psychickymu problemy.Zaden psychiatr ani psycholog ji nepomohl,az pan Davidek.Dcera je naprosto zdrava,nema.sebeposkozujici sklony a ma ze zivota radost.Je to zazrak!Moc dekuji,ze nam ho seslalo samo nebe.Vrele doporucuji preju mu hodne zdravi,protoze ho spousta lidi moc potrebuje.Vrele doporucuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Jana
27.11.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, za mne jednu zkušenost s mou maminkou. Ona na takovéto "léčení" nebyla, ale po chemoterapii, kterou nedala a už první dávka ji úplně vzala veškerou energii, zimnice, jen šeptala, nejedla, cítila se na 100 let jsme po týdnu, kdy se nezlepšoval její stav navštívily pana Davídka. Druhý den byla mamka jako znovuzrozená. Jako by se nic nestalo. Jedla, mluvila nahlas, zima jí nebyla. Sama říkala zázrak. Zatím každého koho jsem za p. Davídkem poslala je spokojen. A já jsem v neděli byla u p. Davídka a plotýnky o cca 70 % méně bolí. Jana S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
N.katarina
22.10.2019
*
*
*
*
*

Hned na začátek, velice, velice doporučuji!!! Bylo mi nestále zle a měla jsem i jiné zdravotní problémy. Několikrát jsem podstoupila testy, odebraní krve, rozbory aj, vše jsem vždy měla na 1, vždy vše v normě ničeho víc, ničeho míň, dle doktoru jsem byla naprosto zdravý mladý člověk i přesto, že jsem se tak necítila ne jen po psychické stránce, ale i po té fyzické, neustále unavená, stálé nevolnosti, časté angíny a chřipky aj, také jsem měla problémy s vaječníky a cystami. Nebýt pana Davídka, nechci ani myslet, kde bych byla. Cysty zmizely, vaječníky fungují, tak jak mají (potvrzeno gynekologem-UTZ) a to bez jakéhokoliv gynekolog. zásahu. Mám více energie a cítím se konečně po takové době opět zdravá a nejsem tak náchylná k nastydnutí! DĚKUJI!! Vřele doporučuji VŠEM! PS: doporučila jsem pana Davídka své rodině a dvěma kamarádkám, i jim pomohl s různými problémy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
List
15.1.2019
*
*
*
*
*

Pan Davídek opravdu má nějaké schopnosti mluvil totiž o mém skoku z okna aniž bych mu o tom řekl! Ale byl jsem tam u něj ještě pod vlivem psychofarmak a byl jsem proto naprosto vygumovanej a neléčitelnej. Řikal mě že jsem mladá duše ale možná mu nedošlo jak ty léky tlumí moje emoce takže proto necítím lásku, nikdy se nesmějí jsem prostě zombie. Moudře mě poradil a mluvil o tom že vidí mého duchovního průvodce jak mě přišel podpořit ale já pořád pochybuji jestli si to třeba nevymyslel jen aby mě pomohl. Na internetu ve videích ale někdy říká fakt podle mě hodně divné věci takže nevím. Třeba k němu ještě půjdu a vyjasním si některé věci a pak už mě třeba fakt pomůže. Zatim mě bohužel nepomohl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ywetsu
13.1.2019
*
*
*
*
*

Pana Davídka můžu jen a jen doporučit.Zbavil mně několika zdravotních problémů,což lékaři nedokázali.Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
m.stastna
12.1.2019
*
*
*
*
*

Pan Davídek je skvělý, výjimečný člověk, kterého mohu jenom vřele doporučit. Pomohl celé mojí rodině i našim známým. Děkuji mu za všechny rady, informace a pomoc. Jsem moc ráda, že takoví lidé mezi námi jsou a pomáhají nám všem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
landsmannova
7.12.2018
*
*
*
*
*

Pan Davídek opravdu umí, vidí i věci, které běžný smrtelník nevidí. Když mi při prvním setkání řekl, kde mám jizvu a že mi chybí ledvina, tak jsem nemohla uvěřit, jak to poznal. Při poslední návštěvě mi řekl, že vidí novou jizvu a i označil místo. To není náhoda. Hodně pomohl mně i mému manželovi . Jsme mu opravdu moc vděční.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
sarka.drahozalova
24.10.2016
*
*
*
*
*

Pana Davídka vřele doporučuji. Díky jeho léčbě mi zmizel atopický ekzém. Mockrát Vám děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Drahomyšl 40
  • 438 01 Lipno
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo