Hodnocení firmy DODO Land

*
*
*
*
*
45 hodnocení
sarka.nova
26.3.2021
*
*
*
*
*

Ráda bych touto cestou poděkovala pobočce Plzeň, kde jsem realizovali zakázku na vnitřní zárubně. Domluva s paní Flaišmanovou byla naprosto perfektní a profesionální. Odpovědi na moje otázky jsem obdržela i o víkendu či večerních hodinách. Moc děkujeme i za realizaci. Jednoznačná spokojenost a pochvala, včetně zaměření a montáže.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondravejmelek1975
25.9.2020
*
*
*
*
*

kupovali jsem zde se ženou dveře do celého domu a i vstupní dveře. Byli jsem se vším spokojeni. Dveře jsou krásné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jurickajana
10.7.2020
*
*
*
*
*

Kupovala jsem si přes DODO interiérové dveře a i vstupní do bytu a jsem velmi spokojená. Dveře jsou krásné, dobře namontované a kvalita vs cena odpovídá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bohm.mich
13.2.2020
*
*
*
*
*

Byla jsem velice s pokojená s dveřmi sapeli od firmy DODO for life. dveře dorazily v termínu, montáž byla perfektní. Dveře se nám celé rodině moc líbí. Za nás velká spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barat
8.1.2020
*
*
*
*
*

S firmou DODO jsem velmi spokojená, pomohli mi s výběrem těch nejvhodnějších dveří pro náš byt a i následné zaměření a instalace proběhly bez problémů. Paní na prodejně byla zkušená a působila na mě moc příjemně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
didier.5
15.12.2019
*
*
*
*
*

Kupoval jsem pouze dvere, v Plzni u Olympie, pouzdro jsem mel jiz zabudovane. Domluva s vedouci prodejny pi Flaismanovou proste perfektni, opravdu individualni pristup, odpovida na maily i behem vikendu, nebo pozde vecer. Poradi, zaridi, pomuze, nic nebyl problem. Meli jsme i zamereni a pak montaz, technik byl rychly, precizni, opravdu sympatak. Neni co vytknout, snad jen dodaci lhuty Sapeli (10tydnu vyroba dveri), zacal jsem v dubnu s pouzdrem a komplet to mam az v listopadu, to je opravdu silene. Vse na zakazku, nic neni skladem a proste jen cekate. Priste uz do Sapeli nejdu, vemu jineho vyrobce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lehet77
15.12.2019
*
*
*
*
*

firmu DODO FOR LIFE mohu, jako dodavatele dveří Sapeli, s čistým svědomím doporučit. Obchodnice na pobočce na Černém Mostě vždy vyjdou vstříc, pomůžou Vám s finálním návrhem i výběrem toho nejvhodnějšího. Celkově byl proces včetně montáže na profesionální a zároveň lidské úrovni. Instalace dveří naprosto na jedničku, úklid byl pro ně samozřejmostí -což mě u montážníku mile překvapilo. Ještě jednou děkuji celému týmu za krásné kvalitní dveře a jejich profesionalitu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
saasanka3
14.12.2019
*
*
*
*
*

Dveře jsem vybírala delší dobu a tak jsem měla možnost oslovit více prodejců. Vybrala jsem si pobočku na Černém mostě, kde mi ochotně poradili a rovnou zpracovali cenovou nabídku. Následně proběhlo zaměření jejich technika a objednání dveří. Měnila jsem na poslední chvíli výběr dveří i povrchu a vše proběhlo bez komplikací. Při montáži jsem byla mile překvapena, montážníci po sobě i uklidili a dveře vypadají krásně. Takže za mě spokojenost, doporučuji. Dana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
cibulova.m
14.12.2019
*
*
*
*
*

S firmou Dodo for life jsem byla velmi spokojená. Paní na vzorkovně Anděl byla velmi milá a ochotná. Zaměření a montáž dveří proběhlo bez problému. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Jíšová
14.12.2019
*
*
*
*
*

Za nás naprosto v pořádku, dveře do RD jsme dostali v termínu, na který nás obsluha dopředu upozornila, na pobočce - Zličín - naprosto profesionální a lidské jednání, montáž proběhla v pořádku. Mohu jen doporučit .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Skandinávská 141/3
  • Praha 5 - Třebonice
  • 155 00
  • vedle IKEA
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo