Hodnocení firmy Salon Beauty Smart

*
*
*
*
*
62 hodnocení
terere
22.4.2017
*
*
*
*
*

Nejhorší zážitek, co jsem kdy měla! Byla jsem objednaná na hodinovou masáž, po 20 min čekání jsem se šla připomenout s tím, že musím odejít v čas do práce a že nemůžu dál čekat. Tudíž masáž byla zkrácená na 40 min jejich vinou. Recepční nikde, tak jsem zaklepala na dveře, kde 1 paní depilovala klín, takže bylo vidět vše do chodby....pak se mě ujal mladý ukrajinec, který působil dost úchylně, masíroval i na místech, kde už je to divné. funěl u toho, jako kdyby se při tom uspokojoval. Měla jsem fakt strach. Never more :x

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
OL
29.11.2016
*
*
*
*
*

Otřesné prostředí , otřesný personál . Měla by to vidět hygiena a hned by tento podnik zavřeli. Po jejich kosmetice jsem skončila na léčbě na kožním s obrovskou alergii , ač nikdy jsem alergická nebyla . V žádném případě nedoporučuji .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
luna
4.8.2016
*
*
*
*
*

Pozor v tomto salonu rozhodně NEDOPORUČUJI podstupovat depilaci! Měla jsem 2 vouchery - depilace celých nohou a brazilskou depilaci. Objednání proběhlo senzačně a i celá procedura byla na první pohled v pořádku. Slečna kosmetička byla rychlá a ochotná, jen jaksi zapomněla na zadní stranu nohou, ale po připomenutí ochotně dodělala. Nicméně výsledek je katastrofální - ona to nazvala pár chloupků, co nešlo odstranit - nicméně nedokonale depilovaná třísla bych oželela - nepodařila se jí odstranit tak 1 polovina (chloupky měly doporučenou délku), ale "pruhy" na nohou a především vosk všude. Hodně neprofesionální. Takže za mě - tady už nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jujka
6.7.2016
*
*
*
*
*

Nejhorší služba, jakou jsem kdy zažila. A to jsme tam byli pouze na rybičkách Garra Ruffa. Měli jsme zakoupené vouchery, ale salon prý neobdržel platbu od slevového portálu, takže jsme si rybičky museli zaplatit na místě ještě jednou! A to nemluvím o hodinovém čekání v otřesných prostorech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
17489
20.5.2016
*
*
*
*
*

K Vanocum jsem dostala poukaz na masaz. Dojem dost katastrofalni-rusky hovorici personal, nepekne prostredi-byt prestaveny na "salon", stary nabytek a pohovka, misto relaxacni hudby hraje radio, prostredi nenavozuje atmosferu uvolneni. Masaz probihala sudlanim zad stale stejnym zpusobem a potom mi nanesli na zada neco jako med, zakryli potravinovou folii a ja mela relaxovat. Nikdo nikde, pritom jsem na masaz cekala vice jak mesic od objednani. Nedoporucuji, spise hororovy zazitek, za ktery bych nedala ani 50 kc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tereza.prochazkova2
30.4.2016
*
*
*
*
*

Jistě, nejen z důvodu uvedených negativních komentářů, se tento salon přestěhoval do ulice Slovenská 23, kde jsem podstoupila tzv. "kosmetické ošetření". Odlíčení pleti proběhlo pouze obyčejnou kohoutkovou vodou. Na řadu přišla ultrazvuková špachtle - protože pleť nebyla na čištění rozhodně připravená (natož odlíčená!), ošetření bylo nejbolestivější, co jsem kdy zažila. Moje pracně pěstěné obočí se změnilo v tenké čárky a o smytí barvy z obočí nebyla ani řeč. Domů jsem odcházela jak strašidlo a až doma jsem zjistila kolik make-upu mi na obličeji ještě zbylo. Opar na tváři druhý den, byl jen tečkou za tímto super relaxem v tomto super salonu. Nikdy víc!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mona
19.1.2016
*
*
*
*
*

Objednani na prodlouzeni ras v poradku, kosmeticka prijemna, ale na pozadavek - co nejvice prirozene - mi byly udelany tvrde, neprirozene, ne rasa na rasu, s prilisnym mnozstvim lepidla, pichaly do vicek, nekdy nalepene i k vicku. Pri aplikaci i po ni me palily oci, prebytecne lepidlo mi dost bolestive oskrabavala. Hned druhy den jsem si rasy musela nechat sundat, protoze mi pusobily neprijemnosti, vlastne jsem nemohla ani poradne mrkat. Odborne sundani a regenerace v jinem salonu me staly 2x vice nez zakoupena sluzba. Uz jsem prodlouzene rasy mela nekolikrat, ale tohle byla hruza. Opravdu to nestalo ani za cenu slevoveho voucheru. V tom byl navic jako darek kaminek nebo trpytka na rasy, to jsem nechtela, ale za to jsem si "mohla" koupit kartacek na rozcesavani, ktery se normalne k prodlouzeni ras dava.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nespokojen
30.12.2015
*
*
*
*
*

Tento salón důrazně nedoporučujeme. Partnerka mi zakoupila slevový voucher na masáž, zábal, infrasaunu a rybičky. Velmi jsme se těšili. Po zavolání jsme si domluvili termín. Když jsme tam přišli, tak bylo zavřeno (zaklepali jsme a nic). Na schodech už seděla jedna slečna a říkala, že tam zatím nikdo není, tak jsme čekali. Po 20 minutách jsme zkoušeli volat na jejich tel. číslo a nedovolali jsme se. Po půl hodině čekání jsme to vzdali a odešli. Jediná osoba, která se dostala do salonu byla uklízečka, která při příchodu odemkla a rozsvítila a po pěti minutách zase zhasla a zamkla (v salónu prostě nikdo nebyl). Cca po třech hodinách nám volá neznámé číslo (paní ze salonu) a že prý kde jsme. Tak jsme řekli, že jsme tam nebyli a jelikož tam nemůžeme čekat celý den, tak jsme odešli. Paní nám začala velmi důrazně tvrdit, že v salonu byla. Tak jsme volali na slevový portál, kde řekli, že to začnou řešit. Poté volala paní se slevového portálu a řekla, že prý jsme na paní ze salónu byli hrubí a vulgární. Asi se chce vyhnout vrácení peněz za voucher. Ale takovéto jednání je nepřípustné a již se s nimi nedalo rozumně domluvit. Tomuto salonu se prosím vyhněte obloukem...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
David F.
22.11.2015
*
*
*
*
*

Nechápu časté hodnocení jednou hvězdičkou. Ne, že by služby a vzhled salónu byli ohromující, ale "propadák" to nebyl. Měli jsme s partnerkou po přečtení hodnocení trochu obavy, zvlášť když jsem měli slevový voucher. Salón se nachází ve vnitrobloku, který je o víkendech uzavřený železnou roletou, takže je třeba volat číslo, které je napsané na papíru u vchodu, Přijde vám otevřít nemluvný recepční - asi ten zmíněný syn majitelky - a zase odejde. Musíte jít za ním a dostanete se do salónu. Tento je doopravdy vybaven stylem "co sekáč dal" - potrhané kožené sofa, recepční pult z osb desek atd. Ale tím výčet negativ končí. Nečekali jsme ani 5 minut a byli jsem na řadě - 2 x medová masáž. Maséři toho moc nenamluvili, ale masáž byla ok. Vzhledem k tomu, že jsme platili pouze 300,- Kč, tak není důvod k stížnosti. Je pravda, že je to ukrajinský podnik, ale národnost by přeci neměla hrát a priori nějakou roli v hodnocení, pokud služby jsou ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
J.novakova87
3.10.2015
*
*
*
*
*

Poprve v zivote pisu negativni recenzi, ale tento salon je otresny. Rusky hovorici personal, ktery je naprosto neprijemny. Na pani s kocarkem protacela slecna kosmeticka oci. Atmosfera desiva. Nakonec mi rekli, ze me nevezmou, i presto, ze jsem byla objednana. Tento salon nedoporucuji. Uz bych tam nikdy nesla a to jsem jim take rekla, tak na me kricela pani z recepce S panem bohem :-D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Slovenská 1694/23
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 10:0019:00
  • Út 10:0019:00
  • St 10:0019:00
  • Čt 10:0019:00
  • 10:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo