Hodnocení firmy Ing. Renáta Lokosová

*
*
*
*
*
54 hodnocení
Michal Hřebíček
19.10.2021
*
*
*
*
*

S prací ing. Lokosové jsme byli velmi spokojení. Její služby jsme využili jak při koupi nemovitosti, tak při prodeji bytu. Vše, na čem jsme se dohodli, vždy platilo. Ing. Lokosová je přesná, dochvilná, velmi flexibilní a vstřícná. Vážím si jejího lidského přístupu a odbornosti. Udělala mnohem více, než na čem jsme byli dohodnutí. Pomohla s převodem bytu do osobního vlastnictví a velmi operativně také s financováním potřebných nákladů. Její služby mohu jen doporučit! M. Hřebíček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
erika42
28.5.2021
*
*
*
*
*

S prodejem chaty nám velice pomohla paní Lokosová z firmy Falcon reality. Oceňuji kvalitní služby, všechny termíny jsme dohodli bez problémů, mohla jsem ji kontaktovat kdykoliv jsem potřebovala. Vše vyřizovala ihned a k mé plné spokojenosti. Prodej chaty proběhl v rámci možností rychle, nemusela jsem se o nic starat. Paní Lokosovou a firmu Falcon reality mohu jen doporučit. Zemanová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavelstrakos
3.4.2021
*
*
*
*
*

Využil jsem služby této firmy při prodeji bytu a mohu zodpovědně říct, že vše proběhlo hladce, rychle v rámci legislatívních možností, profesionálně a k mé plné spokojenosti. Mohu jen doporučit. P. Lokosové tímto děkuji a přeji mnoho zdaru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ivca.zikova
6.2.2021
*
*
*
*
*

Falcon Reality a p. Lokosovou všem doporučuji. Zprostředkovaní prodeje mého bytu bylo velmi rychlé a bezproblémové. Ochotně mi vše vysvětlila a připravila všechny podklady nutné pro prodej bytu. Děkuji za spolupráci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
5lenka
26.1.2021
*
*
*
*
*

Služby a spolupráce s p.Lokosovou velmi doporučuji. Také jsem na p.Lokosovou dostala doporučení a vůbec nelituji. Pomohla mi s prodejem bytu, milé a vstřícné jednání, profesionální přístup. Krásně nafocené fotky, vše co bylo třeba vysvětleno a i když nebylo třeba, tak popovídáno. Určitě budu dál doporučovat služby p.Lokosové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš
22.12.2020
*
*
*
*
*

Paní Lokosová nám zprostředkovávala nákup bytu a musíme touto cestou i s manželkou moc poděkovat. Je málo lidí s takovým tahem na branku. Jakákoliv komlikace byla takřka okamžitě řešena a i když se v průběhu vyskytly překážky, paní Lokosová vše rychle a s přehledem vyřídila. Určitě doporučujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michaela.pacikova
21.12.2020
*
*
*
*
*

Paní Lokosová byla absolutně skvělá. Všechno se dalo vyřešit v podstatě ihned. Komunikuje s klienty okamžitě jak po telefonu, tak po mailu. Se vším mi poradila a ve všem mi vyšla vstříc. Dala mi tip i na pána, který dělá podlahy. Všechno bylo skoro za měsíc vyřešeno a já jsem za tuto spolupráci opravdu vděčná. A koupi bytu to zdaleka neskončilo, slíbila ,že kdykoliv budu cokoliv potřebovat, budeme v kontaktu a pomůže. Vynikající člověk a skvělá makléřka!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslav.stralka
9.12.2020
*
*
*
*
*

Realitka Renáta Lokosová Netušil jsem, že v dnešní uspěchané době, lze najít realitku, které nejde jen o co největší finanční zisk. Byl jsem velmi překvapen lidským, jednoduchým přístupem, který je každému srozumitelný, a to bez toho, aby musel mít diplom z vysoké školy. Přesto, že to byla pro mne neznáma firma, měl jsem po pár jednáních dojem, že jednám s někým z mé rodiny. Vím, že si po přečtení říkáte, že se jedná o domluvené hodnocení. Že tomu tak není, se můžete jednoduše přesvědčit tím, že zkusíte spolupráci s touto realitní kanceláři. Uvidíte, že je vše pravda a vaše hodnocení bude vypadat ještě více podezřelé. Upřímně děkuji paní Renátě Lokosové, za odvedenou profesionální práci. Střalka Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petřekovi
28.11.2020
*
*
*
*
*

Velmi doporučujeme služby paní makléřky Ing. Renáty Lokosové. Pomohla nám při prodeji bytu a zároveň při koupi jiného bytu. Každý krok s námi pečlivě a v klidu rozebrala. Má velký přehled v této oblasti, dokáže zajistit veškerý právní servis včetně bezpečných převodů financí. Je velmi ochotná a vstřícná. Pružně reagovala na všechny naše dotazy. S jakoukoliv vzniklou situací si věděla rady. Je vidět, že je ve svém oboru opravdu profesionálka. Jsme moc rádi, že jsme využili právě jejích služeb! Manželé Petřekovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
curdova
23.11.2020
*
*
*
*
*

Po výběru ze čtyř realitních kanceláří jsme pro prodej našeho rodinného domku zvolili P. Renátu Lokosovou z Falcon Reality Havířov Získala si naší důvěru velice profesionálním přístupem,velmí širokými znalostmi v oboru realit a skvělým osobním přístupem. Neváhala kdykoliv přijet a zodpovědět veškeré Naše otázky. Provedla Nás celým prodejem od prvotních informací ,přes bezchybnou foto-video a 3D prezentací domu, prodej domu,notářskou a právní pomocí až po podpisy smluv a přepisu na katastru. I po té byla prostředníkem mezi původními a novými majiteli. Její služby jsou na velmi profesionální úrovni.Vybrali jsme správně. Můžeme jen doporučit. Renáta a Václav Čurdovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Svornosti 86/2
  • Havířov - Město
  • 736 01
  • 1. patro
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo