Hodnocení firmy Renáta Lokosová

*
*
*
*
*
49 hodnocení
Tomáš
22.12.2020
*
*
*
*
*

Paní Lokosová nám zprostředkovávala nákup bytu a musíme touto cestou i s manželkou moc poděkovat. Je málo lidí s takovým tahem na branku. Jakákoliv komlikace byla takřka okamžitě řešena a i když se v průběhu vyskytly překážky, paní Lokosová vše rychle a s přehledem vyřídila. Určitě doporučujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michaela.pacikova
21.12.2020
*
*
*
*
*

Paní Lokosová byla absolutně skvělá. Všechno se dalo vyřešit v podstatě ihned. Komunikuje s klienty okamžitě jak po telefonu, tak po mailu. Se vším mi poradila a ve všem mi vyšla vstříc. Dala mi tip i na pána, který dělá podlahy. Všechno bylo skoro za měsíc vyřešeno a já jsem za tuto spolupráci opravdu vděčná. A koupi bytu to zdaleka neskončilo, slíbila ,že kdykoliv budu cokoliv potřebovat, budeme v kontaktu a pomůže. Vynikající člověk a skvělá makléřka!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslav.stralka
9.12.2020
*
*
*
*
*

Realitka Renáta Lokosová Netušil jsem, že v dnešní uspěchané době, lze najít realitku, které nejde jen o co největší finanční zisk. Byl jsem velmi překvapen lidským, jednoduchým přístupem, který je každému srozumitelný, a to bez toho, aby musel mít diplom z vysoké školy. Přesto, že to byla pro mne neznáma firma, měl jsem po pár jednáních dojem, že jednám s někým z mé rodiny. Vím, že si po přečtení říkáte, že se jedná o domluvené hodnocení. Že tomu tak není, se můžete jednoduše přesvědčit tím, že zkusíte spolupráci s touto realitní kanceláři. Uvidíte, že je vše pravda a vaše hodnocení bude vypadat ještě více podezřelé. Upřímně děkuji paní Renátě Lokosové, za odvedenou profesionální práci. Střalka Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petřekovi
28.11.2020
*
*
*
*
*

Velmi doporučujeme služby paní makléřky Ing. Renáty Lokosové. Pomohla nám při prodeji bytu a zároveň při koupi jiného bytu. Každý krok s námi pečlivě a v klidu rozebrala. Má velký přehled v této oblasti, dokáže zajistit veškerý právní servis včetně bezpečných převodů financí. Je velmi ochotná a vstřícná. Pružně reagovala na všechny naše dotazy. S jakoukoliv vzniklou situací si věděla rady. Je vidět, že je ve svém oboru opravdu profesionálka. Jsme moc rádi, že jsme využili právě jejích služeb! Manželé Petřekovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
curdova
23.11.2020
*
*
*
*
*

Po výběru ze čtyř realitních kanceláří jsme pro prodej našeho rodinného domku zvolili P. Renátu Lokosovou z Falcon Reality Havířov Získala si naší důvěru velice profesionálním přístupem,velmí širokými znalostmi v oboru realit a skvělým osobním přístupem. Neváhala kdykoliv přijet a zodpovědět veškeré Naše otázky. Provedla Nás celým prodejem od prvotních informací ,přes bezchybnou foto-video a 3D prezentací domu, prodej domu,notářskou a právní pomocí až po podpisy smluv a přepisu na katastru. I po té byla prostředníkem mezi původními a novými majiteli. Její služby jsou na velmi profesionální úrovni.Vybrali jsme správně. Můžeme jen doporučit. Renáta a Václav Čurdovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
p.kosniovsky
19.11.2020
*
*
*
*
*

Velmi příjemné a rychlé jednání, všechny dokumenty připraveny hned na první schůzce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
magera
26.10.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, nevidím jediný, byť zanedbatelný, důvod, proč neudělit max. počet hvězd. Paní Lokosová byla po celou dobu vyřizování prodeje bytu velmi ochotná, profesionální, kreativní a spolehlivá. Způsob, jakým nabízený byt prezentovala na netu přispěl k jeho zviditelnění a rychlému prodeji k mé plné spokojenosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
k.novosad
24.10.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenosti, které jsem získal při nákupu bytu v Havířově. Sháněl jsem družstevní byt 3 1 a jeden jediný nabízela realitní kancelář Reality FALCON s.r.o. Zavolal jsem paní makléřce Ing. Lokosové a domluvil si s ní schůzku. Paní makléřka měla připravené veškeré dokumenty a podrobně mi vysvětlila jak bude celý proces koupě bytu probíhat a na co si mám dávat pozor při podpisu smluv a dalších dokumentů. Celý nákup bytu proběhl cca během třech týdnů, některé nejasnosti jsme doladili přes telefon nebo osobně. Paní makléřka byla velmi ochotná a pomohla mi taky s vyřízením smluv s bytovým družstvem. V dohodnutý čas došlo k předávce bytu s bývalým majitelem, byt byl vyklizený a připravený tak, jak jsme se dohodli. Recenze nepíšu, ale v tomto případě udělám výjimku. Paní Ing. Lokosová odvedla skvělou práci, je zřejmé, že se snaží pro své klienty udělat maximum. Kdykoli budu potřebovat služby s koupí, prodejem, oceněním nemovitostí, ověřením podpisů atd., tak se rád na paní Ing. Lokosovou znovu obrátím. S pozdravem spokojený klient Reality FALCON s.r.o.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
bartsw
12.9.2020
*
*
*
*
*

Velmi doporučuji! Ve srovnání s makléři, se kterými jsem měl kontakt v Praze, byl přístup ke klientovi o mnohem lepší. Především čestnost a ochota pomoci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ing. Ivan Vojtek
28.7.2020
*
*
*
*
*

Jsem velmi rád, že byt, který jsme si vybrali, měla v nabídce právě RK Falcon Reality. Čekalo nás velmi příjemné jednání. Paní makléřka Renáta Lokosová nás podrobně seznámila se stavem bytu po faktické i právní stránce. Při podpisu smluv a dalších dokumentů nás upozornila nejen na naše povinnosti, ale také na naše práva. Nabídla nám také možnost úprav v textu smluv. Celý obchod proběhl rychle a bez problémů. Součástí Předávacího protokolu byly i fotografie měřidel spotřeby. Paní makléřka spolupracuje se spolehlivou advokátní i notářskou kanceláří. Po zkušenosti s koupí nového bytu jsme služeb paní makléřky Lokosové využili i při pozdějším prodeji našeho původního bytu. V minulosti jsem již zažil „práci“ tří makléřů, kterou lze charakterizovat slovy - nekompetentnost a neschopnost, snaha oškubat kupujícího i prodávajícího, nesplněné sliby a lhaní. Takových zážitků se u RK Falcon Reality rozhodně bát nemusíte. Podle mých zkušeností patří paní makléřka Lokosová k nejlepším makléřkám v České republice. Ing. Ivan Vojtek BA (Hons), Havířov, červenec 2020.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Svornosti 86/2
  • Havířov - Město
  • 736 01
  • 1. patro
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo