Hodnocení firmy Otherm Praha, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
luky
16.8.2018
*
*
*
*
*

Díky tomu že jsme od nich poptávali všechny okna a i vchodové a dveře a dveře do pokojů jsem dostali nižší cenu, se kterou jsme nepočítali takže nám pak i zbylo trochu víc peněz na rekonstrukci koupelny. Se vším jsme zatím neměli žádný problém, interiérové dveře vypadají moderně takže nám do bytu krásně zapadli, a okna která jsme nechali vyrobit ze dřeva dali domu taky jiný vzhled, za sebe můžu říct že to byl dobrý kauf.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Milan
10.11.2017
*
*
*
*
*

Vybíral jsem celkově asi ze 3 firem, a Otherm cenově vyhovoval nejvíc, i když na úkor toho že okna přivezli až za měsíc a půl. Akorát bych si příště nechal udělat nabídku na více druhů, abych měl lepší představu, ale myslím že plastová okna od nich m budou sloužit docela dobře, zatím jsem s nimi spokojený.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan
14.3.2017
*
*
*
*
*

Okna jsou celkem solidní od firmy. Od firmy mě první zaujala cenová nabídka, ale jinak jsem s firmou neměl od té doby žádné vyřizování. Nebyl k další komunikaci po montáží důvod. Tak by podle mě měla správná komunikace vypadat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan
13.1.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, výměna oken pro nás byla zásadní otázka, jelikož naše okna byla ještě z doby 123,  nic méně okny táhlo a manipulace s nimi byla na nic, takže jsme museli chtě nechtě okna vyměnit. Nechali jsme si tedy udělat kalkulaci u několika firem a u othermu se mi zdál poměr cena/kvalita nejlepší. Okna máme doma namontované rok a zatím je vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lukas79
11.11.2016
*
*
*
*
*

Naše okna, máme dělaná od othermu, s okny jako takovými jsem spokojený, nic méně bych se znovu určitě do rekonstrukce nehrnul. Všechno probýhalo sice bez zádrhelů, ale ani tak bych do toho znovu nešel. Mám rád svůj klid.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jakub
27.7.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, od othermu mi na zakázku udělali jejich dřevohliníková okna IV96 Integral, jelikož jsem si nechal postavit nízkoenergetický dům a dle všech mají tato okna delší životnost... I když jsou dražší, tak ale mají ty parametry které jsou pro pasivní domy odpovídající a za energie se díky tomu nebude muset tolik platit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Roman
12.5.2015
*
*
*
*
*

My jsem vyměňovali okna s touto firmou a jsem hodně rád, že jsme si je vybrali, protože vše fungovalo perfektně, od komunikace, přes termíny, až po montáž. Byli jsme spokojeni, proto doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Vyhnálek
18.2.2015
*
*
*
*
*

Tuto firmu rozhodně NEDOPORUČUJI! Naprosto souhlasím s neprofesionálním přístupem k zákazníkům. Zadal jsem podrobnou poptávku a pán mě volal že zakázka je zmatená, neustále mě skákal do řeči, takže jsem nemohl říct jedinou souvislou větu a na konec mě položil telefon se slovy ať napíšu poptávku znova. Obratem jsem poslal SMS, že výměnu oken zadám jiné firmě. :-(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Palackého 696/56
  • Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II
  • 293 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo